• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyda kar yağdığını görmek.

sidar34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar Hocam; Rüyamda kar yağdığını görüyordum. Yer olan karın fotoğrafını çekmek istiyordum. Ama kısa bir süre sonra bu kar eriyordu. Bu kar mevsiminde yağmayan bir kardı ama istihare namazına yatmıştım. Bunu istihareden sonra görmüştüm. Hocam sizin kar ile ilgili bütün yorumlarınızı okudum mevsimsiz yağan kar yağışı iyiye işaret değil. Ama kafama takılan nokta ise şu oldu. İstiharede renkler belirleyici diye biliyorum( Belki de eksik biliyorum veya yanlış biliyorum.) Bu yüzden rüyayı nasıl değerlendireceğime karar veremedim. Saygılar...

ruyayorumcusu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm selam, niyetinizin hayırlı olduğunu ancak bir takım zorluk ve sıkıntılarla karşılaşacağınıza, maddi açıdan zarar göreceğinize delalet eder.

sidar34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm selam, niyetinizin hayırlı olduğunu ancak bir takım zorluk ve sıkıntılarla karşılaşacağınıza, maddi açıdan zarar göreceğinize delalet eder.

Allah razı olsun hocam. Niyetim hayırlı derken istihareye yattığım bu konu olumlu ama sonuca varana kadar sıkıntılar yaşayacağım ben bu şekilde anladım. İnşallah doğru anlamışımdır. Cevabınızı bekleyeceğim. Teşekkürler...

ruyayorumcusu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selam, aynen doğru anlamışsınız. Konuyla alakalı bazı zorluk ve sıkıntılarla karşılacaksınız ancak sonuç İNŞALLAH hayırlı olacak. Allah gönlünüze göre versin.

Üst Alt