Saçma Sapan Biri

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
396645_10151055378460169_1863747286_n.jpg

Karakterim ve tavrımı birbirine karıştırmayınız. Karakterim kim olduğumla ilgilidir; tavrım 'sizin' kim olduğunuzla. "

YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN... YADA GÖZÜME GÖRÜNME ..
.sırıtık.:,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hırslı insandan korkuyorum, ar-sız insana ,Saçma sapan insana ,katlanamıyorum...cddvb..
Yahu arkadaş nedir bu saçma sapan ,boş ,manasız ,ruhsuz yeni nesil ,bana mı öyle geliyor...?cddvb..
Herşeyin başı sosyal media,Herşeyin başı facebook! herşeyin başı twitter oldu..

“Muhabbetten Muhammed oldu hasıl. Muhammed’siz muhabbetten ne hasıl oldu, oluyor...?”
:bilmemm:.

acilangul1

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
İnsanların özgür irade ve tefekkürlerine, davranışlarına karışamayız ki sayın admin. Forumlara akan resimlerin veya içeriklerin çoğu sosyal medyadan, sizde buna dahilsiniz, yanlış mı düşünüyorum.

Siz gülerken iyide biz gülerken mi kötü..

Âşık der incitenden, İncinme incitenden.. Kemâlde noksan imiş, İncinen incitenden.. Alvarlı Efe Hazretleri

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İnsanların özgür irade ve tefekkürlerine, davranışlarına karışamayız ki sayın admin. Forumlara akan resimlerin veya içeriklerin çoğu sosyal medyadan, sizde buna dahilsiniz, yanlış mı düşünüyorum.

Siz gülerken iyide biz gülerken mi kötü..

Âşık der incitenden, İncinme incitenden.. Kemâlde noksan imiş, İncinen incitenden.. Alvarlı Efe Hazretleri

Ahh benim Akıl Hapishanesinden Firar eden Gönül Dostum,ben burada yeni dünya düzenini anlatmaya çalışmışım....Sözüm kimseye değil,kendi Nefsime..
foruma yazıyorum ,ihtiyacı olan,nasip, kısmeti olan zaten gelir, bulur alır..

Sözleri ,olay ya da davranışları kişisel ALMAYIN...
İnsanlar ancak beni kendi dilleri ile anlar, ama Sen halimi hiç konuşmasamda anlarsın.
“Bu yüzden sana anlattıklarım ve anlatacaklarım asla şikayet değil.”Ey Rabbim...

Yaşamak zordu,bende yazmayı seçtim...
Belli ki kırılmış gönlüm, Yoksa yazdıklarıma bu kadar sevgi ,ilgi, endişe dağılmazdı !!Dün dünde kaldı bugün yeni bir şeyler yazmak lazımdı ben de bugünkü kendimi kendi halimizi kendimce yazdım..
ANLAYABİLENE..Aşk olsun

acilangul1

Üst Alt