Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Salât ü selâmı çok eylemek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 39138" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Cumlemizden kardesim inanin ben de Aynen sizin gibi dusunuyorum .. sadece telafuz ve dusuncelerimi farkli yoldan farkli uslup ile anlatmaya calistim sanirim..</span></p><p><span style="color: black">yoksa yollar,sozler, kelamlar farkli da olsa varis Menzil ise.. ne fark eder ki?</span></p><p> </p><p><span style="color: black">evet biz iyilik ve hayrattimizi Sevdigimize ulastirmak icin hic bir dernege ihtiyacimiz yok..yurekten bir selavaat in muhabbetini bize hic kimse ne verebilir nede ogretebilir nede soyliyebilir...</span></p><p><span style="color: black">aynen katiliyorum.. ama mademki boyle bir guzelige birileri vesile olmak istemis Allah cc. da onlardan Razi olsun..</span></p><p><span style="color: black"> iyilige sebep vesile olan yapan gibidir..</span></p><p><span style="color: black"> kimimiz yanliz okuruz kimimiz boyle selavaat kampanya , halkalarina katiliriz bu da bir secim.. mecburiyet degil...</span></p><p> </p><p><span style="color: black">Sizi de anliyorum biz selavaati serifleri o bu su dedi diye degil Allah RIZASI ve Alemlerin efendisini sevdigimiz icin Ona seslenmek, ona yakinlasmak Ben de Burdayim Ben de Senin Ummetindenim ..Beni de Severmisin Ya Resuululah..</span></p><p><span style="color: black">Ben de kimsesiz ve sahipsizim beni de Sancaginin altina kabul edermisin diyerek yurekten selatu selam ile seslenmektir...</span></p><p><span style="color: black">ALLAHUMME SALLI ALA SEYYIDINA MUHAMMED ...</span></p><p> </p><p><span style="color: black">deep not;Turkceminde biraz zayifligina ve kelime hazinemin yetersizliginden bazen derdimi tam anlatamiyorum..</span></p><p><span style="color: black">bazi uygun kelimeleri bulmakta gucluk cekiyorum..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 39138, member: 1049"] [COLOR=black]Cumlemizden kardesim inanin ben de Aynen sizin gibi dusunuyorum .. sadece telafuz ve dusuncelerimi farkli yoldan farkli uslup ile anlatmaya calistim sanirim..[/COLOR] [COLOR=black]yoksa yollar,sozler, kelamlar farkli da olsa varis Menzil ise.. ne fark eder ki?[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]evet biz iyilik ve hayrattimizi Sevdigimize ulastirmak icin hic bir dernege ihtiyacimiz yok..yurekten bir selavaat in muhabbetini bize hic kimse ne verebilir nede ogretebilir nede soyliyebilir...[/COLOR] [COLOR=black]aynen katiliyorum.. ama mademki boyle bir guzelige birileri vesile olmak istemis Allah cc. da onlardan Razi olsun..[/COLOR] [COLOR=black] iyilige sebep vesile olan yapan gibidir..[/COLOR] [COLOR=black] kimimiz yanliz okuruz kimimiz boyle selavaat kampanya , halkalarina katiliriz bu da bir secim.. mecburiyet degil...[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]Sizi de anliyorum biz selavaati serifleri o bu su dedi diye degil Allah RIZASI ve Alemlerin efendisini sevdigimiz icin Ona seslenmek, ona yakinlasmak Ben de Burdayim Ben de Senin Ummetindenim ..Beni de Severmisin Ya Resuululah..[/COLOR] [COLOR=black]Ben de kimsesiz ve sahipsizim beni de Sancaginin altina kabul edermisin diyerek yurekten selatu selam ile seslenmektir...[/COLOR] [COLOR=black]ALLAHUMME SALLI ALA SEYYIDINA MUHAMMED ...[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]deep not;Turkceminde biraz zayifligina ve kelime hazinemin yetersizliginden bazen derdimi tam anlatamiyorum..[/COLOR] [COLOR=black]bazi uygun kelimeleri bulmakta gucluk cekiyorum..[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Salât ü selâmı çok eylemek
Alt