Hayat işte! İniş ve çıkışlarla dolu bir yolculuk..
Hayat işte! Acı ile mutluluk dolu bir duygu çorbası…
Hayat işte! Özlemek ile kavuşmak arasında geçen umut dalgası…
Hayat işte! Bazen içinizde bir şeyler yanar. Adına özlem mi dersiniz hasret mi? Yanar işte…
Bazen Güvendiğiniz dağlara karlara yağar Bazen En çok arkanızda durması gerekenler bile anlamaz sizi..
Bazen Haykırmak isterken susmak zorunda kalırsın..
Sana “Nasılsın?” diye sormayacağım…
Başkaları sorduğunda onlara ne kadar harika, ne kadar muhteşem, Ne kadar olağanüstü olduğuna dair verecek onlarca cevabın var biliyorum...
Bir kez daha aynı sözleri duyacağımı bildiğim için sormayacağım sana o soruyu…
çünkü hayatında yaşadığın bitmez tükenmez sorunları yüreğinin kanayışını, hayatının eksilişini, içinin daralışını, yaşama sevincinin tükenişini ve kalp hastasi oldugunu biliyorum…
Sana nasilsin diye Sormayacağım; çünkü, umduğun, istediğin hayatı bir türlü yakalayamayan ama yine de bulduğunla yetinmen gerektiğini hissettiren insanların alaycı tavırlarının seni nasıl kahrettiğini, nasıl yorduğunu biliyorum…
Sana nasilsin diye Sormayacağım; çünkü, geleceğe ait bir çok beklentin olduğunu ve bunun için ölesiye çabalamana rağmen, sevdiğin ve en yakınım dediğin insanların hayata bakışını anlamamaktaki ısrarının seni çok üzdüğünü biliyorum…
Sana nasilsin diye Sormayacağım; çünkü, bazen avazın çıktığı kadar bağırarak, bazense susarak, bazen sayfalar dolusu yazarak, bazen de ağız dolusu konuşarak kendini gurbetligini anlatmak istediğini, ama yine de beceremediğini görüp hayata küstüğünü de biliyorum…
Şimdi yıka elini yüzünü, gülümse aynalara, kendine çeki düzen ver ve her zaman senden bekledikleri maskeyi tak yüzüne…
Guclu,mutlu ..akilli ve azimli..