Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tavuk yemekleri
Saray Usulü Piliç Sarma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 42506" data-attributes="member: 1043"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed"><strong>Malzemeler</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">1 Piliç</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">100 gr Kuru Kayısı</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">30 gr Badem</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Tuz, Karabiber</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed"><strong>Yemeğin Tarifi</strong></span></span><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed"> </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Pilicin kemiklerini ayıklayıp etlerini iyice döverek yassı hale getirin. </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Kayısıları zar şeklinde doğrayın. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Dövülmüş pilici yayıp içerisine kayısıları ve bademleri doldurun. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Üzerine tuz, karabiber ilave ederek rulo şeklinde sarın.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Piliç rulosunu alüminyum folyoya sarın. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 45 dakika kadar pişirin. Piliç sarmayı ikişer cm kalınlığında kesin.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Hazırladığınız piliç sarmanın yanına garnitür olarak şamfıstıklı pilav ilave edebilirsiniz. </span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 42506, member: 1043"] [SIZE=3][COLOR=DarkRed][B]Malzemeler[/B] 1 Piliç 100 gr Kuru Kayısı 30 gr Badem Tuz, Karabiber [B]Yemeğin Tarifi[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=DarkRed] Pilicin kemiklerini ayıklayıp etlerini iyice döverek yassı hale getirin. Kayısıları zar şeklinde doğrayın. Dövülmüş pilici yayıp içerisine kayısıları ve bademleri doldurun. Üzerine tuz, karabiber ilave ederek rulo şeklinde sarın. Piliç rulosunu alüminyum folyoya sarın. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 45 dakika kadar pişirin. Piliç sarmayı ikişer cm kalınlığında kesin. Hazırladığınız piliç sarmanın yanına garnitür olarak şamfıstıklı pilav ilave edebilirsiniz. [/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tavuk yemekleri
Saray Usulü Piliç Sarma
Üst
Alt