Malzemeler
* Bir çorba kaşığı tereyağı
* 1 iri diş sarımsak
* 1 çorba kaşığı zeytinyağı
* 3 tatlı kaşığı tereyağı
* karabiber ve tuz
* bi miktar su
* tavuk bulyon
Yapılışı
1- Tavuk bulyonu bir bardak sıcak suda eritiyoruz.
2- Tencereye yağı koyup eritip unu ilave edip kavuruyoruz.
3-Üzerine tavuk suyunu ve yeterince suyu ekleyip hızlıca karıştırıyoruz.
4- Kaynamaya başlayınca karabiber ve tuzunu ekleyip karıştırmaya devam ediyoruz.
5-Ezdiğimiz sarımsağı da ekleyip karıştırıp ocağın altını kapatalım.
* Bir çorba kaşığı tereyağı
* 1 iri diş sarımsak
* 1 çorba kaşığı zeytinyağı
* 3 tatlı kaşığı tereyağı
* karabiber ve tuz
* bi miktar su
* tavuk bulyon
Yapılışı
1- Tavuk bulyonu bir bardak sıcak suda eritiyoruz.
2- Tencereye yağı koyup eritip unu ilave edip kavuruyoruz.
3-Üzerine tavuk suyunu ve yeterince suyu ekleyip hızlıca karıştırıyoruz.
4- Kaynamaya başlayınca karabiber ve tuzunu ekleyip karıştırmaya devam ediyoruz.
5-Ezdiğimiz sarımsağı da ekleyip karıştırıp ocağın altını kapatalım.