Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
seçmece geyikler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="botanik_3727" data-source="post: 53074" data-attributes="member: 2957"><p>1.</p><p>user: Hocam actigim konuyu kilitlemissin ya</p><p>Forum yoneticisi: ee</p><p>user: Bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cikiversin </p><p>Forum yoneticisi: Banned !</p><p></p><p>2.</p><p>user: Haci program isteklerimizi burada mi yapiyoruz.</p><p>Forum yoneticisi: evet</p><p>user: O zaman siradaki program sevip de kavusamayanlara gitsin </p><p>Forum yoneticisi: Banned !</p><p></p><p>3.</p><p>User: Bir zamanlar hor gorup de banladigin , repsiz ama gururlu bir user vardi ya</p><p>Forum yoneticisi: ee ?</p><p>User: Yok yani abi bani artik kaldir da foruma girelim diyiciydim</p><p></p><p>4.</p><p>Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once açılmıştı !</p><p>User: Konu çok fazla rağbet görünce bi tane de biz açalım dedik </p><p>Forum yoneticisi: Banned!</p><p></p><p></p><p>Birde Gerçek Hayattan Bir kaç Anı;</p><p>Adamın Birisi Polis i Arar Ve Konuşma Şu Şekilde Gerçekleşir</p><p>- Memur bey memur bey burda 500 kadar ölü var !</p><p>+Nerdesiniz tam olarak adres verin...</p><p>- eee tam olarakmı ?</p><p>+ Evet !</p><p>- Mezarlıktayım....</p><p>+ Kapan LAn Telefonu KapaAAAA</p><p></p><p>---------------------------------</p><p></p><p>Yolcu Ve Şöförler</p><p></p><p>- Mükemmel bir yerde inebilir miyim? (yolcunun kafası karşık sanırım,</p><p></p><p>kendisi de dolmuştakilerle güler söylediine)</p><p></p><p>Şöför kadını indirirken:</p><p></p><p>- Buyrun size layık değil ama!</p><p></p><p>Yolcu musait bi yerde inmek ister ama dili sürçer;</p><p></p><p>- Musait bi yerde iner misiniz?</p><p></p><p>Şöför :</p><p></p><p>- Niye sen mi kullancan</p><p></p><p>Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle taksim'e dogru gidiyoruz. Adamın biri</p><p></p><p>Beşiktaş dolaylarında gayet aceleci bir tavırla</p><p></p><p>- Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim??</p><p></p><p>Bizim soför olaya hakim:</p><p></p><p>- Tabi abi ayıp ettin. al götür. senden kıymetli mi?</p><p></p><p>Istanbul'dayız ... Dolmuşa bindik, dolmuş doldu, tam kalkıcak,</p><p></p><p>elemanın bir açtı kapıyı, içerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3 kişi arkada 4.</p><p></p><p>... Eleman hala bir umut sordu:</p><p></p><p>- "Kaptan, yer var mi?". Şöför de arkasını dönüp cevap verdi:</p><p></p><p>- "Bilmiyorum, üst kata bi bak bakalım"</p><p></p><p>Pek dolu olmamasına rağmen minibüs hareket etmek üzereydi. Tam o anda</p><p></p><p>kavga ettikleri her hallerinden belli olan iki arkadaş minibüse bindi birbirlerinin yüzüne</p><p></p><p>bile bakmıyorlardı çocuklardan biri şoföre parayı uzattı</p><p></p><p>- Abi bir öğrenci bir de hayvan alır mısın?</p><p></p><p></p><p>Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum. </p><p></p><p>Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel</p><p></p><p>bayiine girecekken minibüs geldi. Apar topar bindim. Şoföre parayı uzatıp, -'Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp,</p><p></p><p>'Abi bu Bakırköy'e gider'</p><p></p><p>diye cevap verdi! İşte o an benim ve şoförün bittiği andı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="botanik_3727, post: 53074, member: 2957"] 1. user: Hocam actigim konuyu kilitlemissin ya Forum yoneticisi: ee user: Bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cikiversin Forum yoneticisi: Banned ! 2. user: Haci program isteklerimizi burada mi yapiyoruz. Forum yoneticisi: evet user: O zaman siradaki program sevip de kavusamayanlara gitsin Forum yoneticisi: Banned ! 3. User: Bir zamanlar hor gorup de banladigin , repsiz ama gururlu bir user vardi ya Forum yoneticisi: ee ? User: Yok yani abi bani artik kaldir da foruma girelim diyiciydim 4. Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once açılmıştı ! User: Konu çok fazla rağbet görünce bi tane de biz açalım dedik Forum yoneticisi: Banned! Birde Gerçek Hayattan Bir kaç Anı; Adamın Birisi Polis i Arar Ve Konuşma Şu Şekilde Gerçekleşir - Memur bey memur bey burda 500 kadar ölü var ! +Nerdesiniz tam olarak adres verin... - eee tam olarakmı ? + Evet ! - Mezarlıktayım.... + Kapan LAn Telefonu KapaAAAA --------------------------------- Yolcu Ve Şöförler - Mükemmel bir yerde inebilir miyim? (yolcunun kafası karşık sanırım, kendisi de dolmuştakilerle güler söylediine) Şöför kadını indirirken: - Buyrun size layık değil ama! Yolcu musait bi yerde inmek ister ama dili sürçer; - Musait bi yerde iner misiniz? Şöför : - Niye sen mi kullancan Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle taksim'e dogru gidiyoruz. Adamın biri Beşiktaş dolaylarında gayet aceleci bir tavırla - Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim?? Bizim soför olaya hakim: - Tabi abi ayıp ettin. al götür. senden kıymetli mi? Istanbul'dayız ... Dolmuşa bindik, dolmuş doldu, tam kalkıcak, elemanın bir açtı kapıyı, içerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3 kişi arkada 4. ... Eleman hala bir umut sordu: - "Kaptan, yer var mi?". Şöför de arkasını dönüp cevap verdi: - "Bilmiyorum, üst kata bi bak bakalım" Pek dolu olmamasına rağmen minibüs hareket etmek üzereydi. Tam o anda kavga ettikleri her hallerinden belli olan iki arkadaş minibüse bindi birbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlardı çocuklardan biri şoföre parayı uzattı - Abi bir öğrenci bir de hayvan alır mısın? Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum. Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs geldi. Apar topar bindim. Şoföre parayı uzatıp, -'Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp, 'Abi bu Bakırköy'e gider' diye cevap verdi! İşte o an benim ve şoförün bittiği andı [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
seçmece geyikler
Alt