Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Selah verilir, insanlar camlara koşmuştur acaba kim öldü ?ohh cook sukur Ben degilim.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 47833" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Sûfîler ahirete göre akıllı, dünyaya göre delidirler.</span></p><p><span style="color: black">AbdülKadir Geylani</span></p><p> </p><p><span style="color: black">neresinden bakarsan bak hayat hep aynı hayat.. </span></p><p><span style="color: black">elimden gelenler .. yapmayı başaramadıklarım .. </span></p><p><span style="color: black">hepsi ama hepsi avucumda kalan hatalarım .. </span></p><p><span style="color: black">nasıl toparlarım diye kenardan köşeden bütünlemeye calıstıgım un ufak olmuş hayat.. </span></p><p><span style="color: black">yaşamaktan yorgunum .. nefes almaktan.. </span></p><p><span style="color: black">anlamsızlıklar içinde kaybolmaktan korkardım hep .. </span></p><p><span style="color: black">işte tam bu nokta da o anlamsızlıklar bile bir kaçış yolu ..<!-- google_ad_section_end --> </span></p><p><span style="color: black">Rabbime Rahman KAPISI-dir..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 47833, member: 1049"] [COLOR=black]Sûfîler ahirete göre akıllı, dünyaya göre delidirler.[/COLOR] [COLOR=black]AbdülKadir Geylani[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]neresinden bakarsan bak hayat hep aynı hayat.. [/COLOR] [COLOR=black]elimden gelenler .. yapmayı başaramadıklarım .. [/COLOR] [COLOR=black]hepsi ama hepsi avucumda kalan hatalarım .. [/COLOR] [COLOR=black]nasıl toparlarım diye kenardan köşeden bütünlemeye calıstıgım un ufak olmuş hayat.. [/COLOR] [COLOR=black]yaşamaktan yorgunum .. nefes almaktan.. [/COLOR] [COLOR=black]anlamsızlıklar içinde kaybolmaktan korkardım hep .. [/COLOR] [COLOR=black]işte tam bu nokta da o anlamsızlıklar bile bir kaçış yolu ..<!-- google_ad_section_end --> [/COLOR] [COLOR=black]Rabbime Rahman KAPISI-dir..[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Selah verilir, insanlar camlara koşmuştur acaba kim öldü ?ohh cook sukur Ben degilim.
Alt