Selamün aleyküm sevgili gönül sızım arkadaşım gönül dostum sizinle sohbet etmiyeli epey oldu özledim sizin hoş sohbetinizi nasihatlerinizi tavsiyelerinizi, nasılsınız unutmadan hayırlı ramazanlar bigisayarda bir sorunumuz vardı bayağı kullanamadım ama aklımda hep bir yeriniz vardı zaten sizin bende hep bir yeriniz var acaba siz beni hatırlıyormusunuz, azıcık kendimi hatırlatayım. Dört kız kardeşin en küçüğüyüm ama kırk yaşındayım istanbulda yaşıyorum aslen adanalıyım üç tane çocuğum var bir kız iki erkek eşimde adanalı hepsini çoooook seviyorum onlar benim canlarım çok sıkıntılı bir zamanımda sabır ve selamet ararken dualarda size rastladım. Eşim işsiz kaldı oğlum hastalandı size döktüm derdimi ilk cevap geldiğinde öyle şaşırdımki öyle sevindimki bana bu dünyanın imtihan dünyası olduğunu siz hatırlattınız sabır tavsiye ettiniz çoook haklıymışsınız eşim iş buldu oğlum ameliyat oldu evvel allahın sayesinde rabbim sen nelere kadirsin dert veren Allahım dermanınıda verir. Size vefa göstermemek hiç olurmu bilgisayarı yaptırınca hemen size yazdım arkadaşım tüm samimiyetimle tekrar binlerce Allah sizden razı olsun diyorum. Dostluğunuz için sizinde bizimde Allah hakkımızda hayırlısını versin ramazanınız bayramınız mübarek olsun size çok sevgilerimi gönderiyorum Allaha emenet olun hoşçakalın.