Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Semayı dünyada 4 semavi dinin ümmetlerine tebliğdir.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="BEDİR MUHAMMED ALİ" data-source="post: 47360" data-attributes="member: 2035"><p>Semayı dünyada 4 semavi dinin ümmetlerine tebliğdir. </p><p></p><p>Bismillahirahmanirrahim.kevseri muhammediye. </p><p>Sad suresi -ayet 67 habibim sen deki. Benim size bu gün tebliğ ettiğim tevhidi zati ve sıfatı .cüzzi iradede esmalarımda hayat bulan sizler için büyük bir haberdir.sizler ondan habersiz . Onu anlatan ümmül kitabınız , yani beden kitabını okumak için yaradıldınız. Ayet 65- habibim sen deki ben ancak haber vericiyim. Hz allahın azabı ile korkutucuyum. Sizi nevsime davet etmiyorum. Hidayetinizede kadir değilim.çünkü ben nevsimden ve kudretinden fani .allah ve sıfatı ile kemalatında suret bularak onun ile onu sizlere tebliğ ediciyim. Vucudta hiç bir ilah yoktur.ancak zatıyla vahid olan allah mevcudtur . Sad suresi ayet 86- ey muhammed sen deki ben size karşı olan bu tebliğim üzerine sizden hiç bir ücret istemem. Bunda benim kainata hiç bir garezim yoktur. Ben nefisleri ve sıfatları ile zahir olan hz allahın kemalatını çalarak. Allahın kemalatını nefislerine idda eden kimselerden değilim. Belki ben nevsimden ve sıfatlarımdan fani olmuşumdur . Hz muhammedin lisanıyla söyleyen hz allahtır. Zümer suresi ayet 1-şu gaybul gayp aleminden insandan zuhuru sebebiyle allahın vahidiyeti hazretinden aklı furkan kitabının indirilmesidir. Gaybını celaliyle örten .izzet sahibi gizli meratip ilim tahsilinde kuluna aşikar olan hikmet sahibi hz allahtır. Ayet 2-bu kitabı sende zair bedenini yaradtıktan sonra batınını zuhur ettik. Yaradılan hilkattan hiç birine meyil etmeyip. Hakkın sana zatıyla tecellisi zamanında ibadeti zatiyeni. Allaha tahsis eyle. Dini gayretin benlik şaibesinden halis .sırf allah için kılıcı olduğun halde allaha ibadet et.yani onun kendi zatını .zatıyla müşahade ve şuhudunda sıfat tecelliyatını . Onun olduğunu idrak ederek . Seyrin seyrullah,,dinin dinullah fıtratın zatullah olmakla allaha ibadet et. Zumer suresi ayet 3- ben lik ve vesveseden halis olan din allaha mahsustur. Sira sen bil külliye allahta fani olduğun için sen la ilahe illallah makamında huzuruma geldiğinde yokluk makamına talip oldun. Senin ne zatın . Ne sıfatın. Nede filiyatın . ,nede dinin vardır . Bunların hiç birisi sana ait değildir. Eyer bunlardan birisi senin olsa o din halis saf allağın dini değildir kesrette allahtan gayrını kendine dost edenler haşrolunduğunda cehenneme çekirgeler surüsü gibi koşanlardır. Işte kuran ayetleri böyle bizleri hakikata davet ediyor. şimdi geriye dönün dinler tarihine bakın hz allahın kemalatını çalarak nefislerine mal edip koltuklara oturan alimler hiç şüphe yokki aralarında takva sahibi olanlar mevcudtur . Onların ruhaniyetleri . Hz muhammedin ruhaniyetinden aldıkları nur ile asliyetlerinde hiç bir makama talip olmamıştır. allah alimdir.</p><p></p><p>tüm yazılarım alıntı değildir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BEDİR MUHAMMED ALİ, post: 47360, member: 2035"] Semayı dünyada 4 semavi dinin ümmetlerine tebliğdir. Bismillahirahmanirrahim.kevseri muhammediye. Sad suresi -ayet 67 habibim sen deki. Benim size bu gün tebliğ ettiğim tevhidi zati ve sıfatı .cüzzi iradede esmalarımda hayat bulan sizler için büyük bir haberdir.sizler ondan habersiz . Onu anlatan ümmül kitabınız , yani beden kitabını okumak için yaradıldınız. Ayet 65- habibim sen deki ben ancak haber vericiyim. Hz allahın azabı ile korkutucuyum. Sizi nevsime davet etmiyorum. Hidayetinizede kadir değilim.çünkü ben nevsimden ve kudretinden fani .allah ve sıfatı ile kemalatında suret bularak onun ile onu sizlere tebliğ ediciyim. Vucudta hiç bir ilah yoktur.ancak zatıyla vahid olan allah mevcudtur . Sad suresi ayet 86- ey muhammed sen deki ben size karşı olan bu tebliğim üzerine sizden hiç bir ücret istemem. Bunda benim kainata hiç bir garezim yoktur. Ben nefisleri ve sıfatları ile zahir olan hz allahın kemalatını çalarak. Allahın kemalatını nefislerine idda eden kimselerden değilim. Belki ben nevsimden ve sıfatlarımdan fani olmuşumdur . Hz muhammedin lisanıyla söyleyen hz allahtır. Zümer suresi ayet 1-şu gaybul gayp aleminden insandan zuhuru sebebiyle allahın vahidiyeti hazretinden aklı furkan kitabının indirilmesidir. Gaybını celaliyle örten .izzet sahibi gizli meratip ilim tahsilinde kuluna aşikar olan hikmet sahibi hz allahtır. Ayet 2-bu kitabı sende zair bedenini yaradtıktan sonra batınını zuhur ettik. Yaradılan hilkattan hiç birine meyil etmeyip. Hakkın sana zatıyla tecellisi zamanında ibadeti zatiyeni. Allaha tahsis eyle. Dini gayretin benlik şaibesinden halis .sırf allah için kılıcı olduğun halde allaha ibadet et.yani onun kendi zatını .zatıyla müşahade ve şuhudunda sıfat tecelliyatını . Onun olduğunu idrak ederek . Seyrin seyrullah,,dinin dinullah fıtratın zatullah olmakla allaha ibadet et. Zumer suresi ayet 3- ben lik ve vesveseden halis olan din allaha mahsustur. Sira sen bil külliye allahta fani olduğun için sen la ilahe illallah makamında huzuruma geldiğinde yokluk makamına talip oldun. Senin ne zatın . Ne sıfatın. Nede filiyatın . ,nede dinin vardır . Bunların hiç birisi sana ait değildir. Eyer bunlardan birisi senin olsa o din halis saf allağın dini değildir kesrette allahtan gayrını kendine dost edenler haşrolunduğunda cehenneme çekirgeler surüsü gibi koşanlardır. Işte kuran ayetleri böyle bizleri hakikata davet ediyor. şimdi geriye dönün dinler tarihine bakın hz allahın kemalatını çalarak nefislerine mal edip koltuklara oturan alimler hiç şüphe yokki aralarında takva sahibi olanlar mevcudtur . Onların ruhaniyetleri . Hz muhammedin ruhaniyetinden aldıkları nur ile asliyetlerinde hiç bir makama talip olmamıştır. allah alimdir. tüm yazılarım alıntı değildir. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Semayı dünyada 4 semavi dinin ümmetlerine tebliğdir.
Alt