Sen Dua Et Nefes Alıyorsun TEYZEEEEE

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
70 Yaşındaki Teyze Çıkmış Evlendirme Proğramına, Neymiş Efendim Elektrik Alamadım.. Sen Dua Et Nefes Alıyorsun TEYZEEEE sanki YETENEK SİZSİNİZ programina hazirlaniyor aboow

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
sd532164.jpg

Selamun Aleykum bugun burada hava cok guzel Gunesli..Bende Oglusumu Ana Okulundan aldim Gol kenarinda birlikte piknik yapalim diye..
Etrafimiza kucuk kuslar geldi..Tabiki Merakli olan Oglusum soru yagmuruna basladi.. Anne Ben niye ucamiyorum biliyormusun? Tabiki bilmiyorum O da dediki Silly you sen cok komiksin ucamam cunku benim ayaklarim var kanatlarim yok ki..haa dogru dedim akilli oglum..
Peki Ben de Sordum o zaman kuslarin iki ayagi oldugu halde neden ucuyorlar.. tabiki guldu ve cevap verdi
ayakablari yok ki nasil yurusunler Anne..çook kommiik
hakliydi...sonra Ona sordum sut nerden geliyor inekten dedi.. Yumurta Tavuktan peki cikolata nerden geliyor dedigimde Annemin cantasindan deyince ne guldum..::komik..
ve ciktik ordan illa yeni araba istiyor ben de cok arabasi oldugunu yeniye ihtiyaci olmadigini soyledim.. zaten param da yok ki dedim O da aman Anne be Sanki Banka amcaya gidip o sihirli karti o raya koyunca sanki sana Para vermiyor demesi beni tebbesum ettirdi..
Ahh oglusum bir bilse..O bana Parayi verene Ben daha once Para yatirdigimi yani kendi Parami aldigimi nerden bilsin..dfgtn
parayi veren Dudugu affedersin Kartin guzeligini kullanir!cddvb..

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Buna çok güldüm teşekkür ederim emeğine sağlık...

hazra

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
karakatürler çok komik ama senin oglunlan konuşman bayagı güldürdü zamane çocukları maşallah çok akıllılar :):)

Üst Alt