Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
Sen nasılsın amca :)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 34403" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue"><strong>Yaşlı bir çiftçi trafik kazasında mağdur olduğu gerekçesiyle, mahkemede savunma yapmaktaydı Kazaya sebep olan nakliye firmasının avukatı sordu:</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue"><strong>-Kaza yerine gelen polis ekibine 'İyiyim' demediniz mi?</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue"><strong>Çiftçi ifadesine başladı:</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue"><strong>-Traktörümün arkasında besili ineğim sarıkız ile birlikte giderken, bu nakliye şirketinin kamyonu</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue"><strong>Avukat sözünü kesti;</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue"><strong>-Ayrıntıları sormuyorum, yalnızca şu soruya cevap verin</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue"><strong>Kaza yerine gelen polis ekibine 'İyiyim' Dediniz mi? Demediniz mi?</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue"><strong>-Şimdi efendim, biz sarıkız ile birlikte giderken</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue"><strong>Avukat yine çiftçinin sözünü kesti ve hakime dönerek:</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue"><strong>-Efendim, Bu adam kaza yerine gelen polis ekibine, kendisine durumunu sorduğu zaman 'Çok iyiyim' demişti Şimdi aradan 3-4 hafta geçtikten sonra mağduriyetini öne sürerek, müvekkilimi dava ediyor</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue"><strong>Lütfen kaza sırasında iyi olduğunu söyleyip söylemediği konusunda ki soruma doğrudan cevap vermesini söylermisiniz?</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue"><strong>Hakim:</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue"><strong>-Bir dakika Önce şu sarıkız hikayesini duymak istiyorum</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue"><strong>Çiftçi hakime teşekkür edip ifadesini sürdürür:</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue"><strong>Bu nakliye şirketinin kamyonu traktörüme çarptığında, ben bir hendeğe, sarıkız başka bir hendeğe savrulduk Sersemlemiş bir halde yatarken, diğer taraftan sarıkızın yanık yanık böğürmelerini duyabiliyordum</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue"><strong>Belli ki çok acı çekiyordu</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue"><strong>O sırada hemen ordan geçmekte olan polis ekibi durdu ve memurlardan birisi gidip diğer hendekte yatan sarıkıza baktı</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue"><strong>1-2 dakika sonra da tabancasını çıkarttı ve inlemekte olan sarıkızı iki kaşının ortasından vurdu</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue"><strong>Ardından elinde duman tüten tabancası ile yanıma geldi ve bana 'Sen nasılsın Amca' diye sordu Siz olsanız ne cevap verirdiniz?</strong></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 34403, member: 1043"] [CENTER][SIZE=4][COLOR=royalblue][B]Yaşlı bir çiftçi trafik kazasında mağdur olduğu gerekçesiyle, mahkemede savunma yapmaktaydı Kazaya sebep olan nakliye firmasının avukatı sordu: -Kaza yerine gelen polis ekibine 'İyiyim' demediniz mi? Çiftçi ifadesine başladı: -Traktörümün arkasında besili ineğim sarıkız ile birlikte giderken, bu nakliye şirketinin kamyonu Avukat sözünü kesti; -Ayrıntıları sormuyorum, yalnızca şu soruya cevap verin Kaza yerine gelen polis ekibine 'İyiyim' Dediniz mi? Demediniz mi? -Şimdi efendim, biz sarıkız ile birlikte giderken Avukat yine çiftçinin sözünü kesti ve hakime dönerek: -Efendim, Bu adam kaza yerine gelen polis ekibine, kendisine durumunu sorduğu zaman 'Çok iyiyim' demişti Şimdi aradan 3-4 hafta geçtikten sonra mağduriyetini öne sürerek, müvekkilimi dava ediyor Lütfen kaza sırasında iyi olduğunu söyleyip söylemediği konusunda ki soruma doğrudan cevap vermesini söylermisiniz? Hakim: -Bir dakika Önce şu sarıkız hikayesini duymak istiyorum Çiftçi hakime teşekkür edip ifadesini sürdürür: Bu nakliye şirketinin kamyonu traktörüme çarptığında, ben bir hendeğe, sarıkız başka bir hendeğe savrulduk Sersemlemiş bir halde yatarken, diğer taraftan sarıkızın yanık yanık böğürmelerini duyabiliyordum Belli ki çok acı çekiyordu O sırada hemen ordan geçmekte olan polis ekibi durdu ve memurlardan birisi gidip diğer hendekte yatan sarıkıza baktı 1-2 dakika sonra da tabancasını çıkarttı ve inlemekte olan sarıkızı iki kaşının ortasından vurdu Ardından elinde duman tüten tabancası ile yanıma geldi ve bana 'Sen nasılsın Amca' diye sordu Siz olsanız ne cevap verirdiniz?[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
Sen nasılsın amca :)
Alt