Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
Seni Seviyorum' a verilen komik cevaplar...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 18650" data-attributes="member: 1049"><p>Seni Seviyorum : Anlasildi. Tamam...</p><p>Seni Seviyorum : Hayir izin vermiyorum! Bugün beni seven yarin kediyi köpegi de sever. Olmaz, ben ciddi biriyim</p><p>Seni Seviyorum : Ne güzel... Seninle beraber beni seven iki kisi olduk böylece... (Süper)</p><p>Seni Seviyorum : Havalardandir, bana da oluyor bazen...</p><p>Seni Seviyorum : Neden? Bende benim bilmedigim bir seyler mi var?</p><p>Seni Seviyorum : Çok hos... Peki baska ne gibi hünerlerin var?</p><p>Seni Seviyorum : Beni bu islere karistirma ne olur...</p><p>Seni Seviyorum : Ben de senin, beni sevisini seviyorum.</p><p>Seni Seviyorum : Üzülme, zamanla geçer.</p><p>Seni Seviyorum : Hadi ya, çok ilginç... Eee sonra...</p><p>Seni Seviyorum : Ben de seni seviyorum. Eee, simdi ne olacak?</p><p>Seni Seviyorum : Tesekkür ederim... Bu benim için büyük bir seref... Sevgine layik olmaya çalisacagim. Büyüklerimi sevip küçüklerimi koruyacagim.</p><p>Seni Seviyorum : Gücün bana mi yetiyor? Akranlarini sevsene!</p><p>Seni Seviyorum : Bu neye cevap olacak, neyi çözecek peki?</p><p>Seni Seviyorum : Allah razi olsun...</p><p>Seni Seviyorum : Sen asmissin, ben artik ne desem bos...</p><p>Seni Seviyorum : Seni seviyorumunda ekleyecegin bir sey yoksa evlere dagilalim.</p><p>Seni Seviyorum : Iyi de bunun sosyal güvencesi, sigortasi filan var mi?</p><p>Seni Seviyorum : Ömrünü, enerjini daha faydali islere harcasana canim... Yazik ediyorsun vallaha... </p><p>Seni Seviyorum : Elinden baska bir halt gelmez ki zaten...</p><p>Seni Seviyorum : Utanmadan bir de bunu yüzüme karsi söylüyorsun ha... Yikil karsimdan</p><p></p><p>Seni Seviyorum :acaba ne istiyeceksin simdi..hee</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 18650, member: 1049"] Seni Seviyorum : Anlasildi. Tamam... Seni Seviyorum : Hayir izin vermiyorum! Bugün beni seven yarin kediyi köpegi de sever. Olmaz, ben ciddi biriyim Seni Seviyorum : Ne güzel... Seninle beraber beni seven iki kisi olduk böylece... (Süper) Seni Seviyorum : Havalardandir, bana da oluyor bazen... Seni Seviyorum : Neden? Bende benim bilmedigim bir seyler mi var? Seni Seviyorum : Çok hos... Peki baska ne gibi hünerlerin var? Seni Seviyorum : Beni bu islere karistirma ne olur... Seni Seviyorum : Ben de senin, beni sevisini seviyorum. Seni Seviyorum : Üzülme, zamanla geçer. Seni Seviyorum : Hadi ya, çok ilginç... Eee sonra... Seni Seviyorum : Ben de seni seviyorum. Eee, simdi ne olacak? Seni Seviyorum : Tesekkür ederim... Bu benim için büyük bir seref... Sevgine layik olmaya çalisacagim. Büyüklerimi sevip küçüklerimi koruyacagim. Seni Seviyorum : Gücün bana mi yetiyor? Akranlarini sevsene! Seni Seviyorum : Bu neye cevap olacak, neyi çözecek peki? Seni Seviyorum : Allah razi olsun... Seni Seviyorum : Sen asmissin, ben artik ne desem bos... Seni Seviyorum : Seni seviyorumunda ekleyecegin bir sey yoksa evlere dagilalim. Seni Seviyorum : Iyi de bunun sosyal güvencesi, sigortasi filan var mi? Seni Seviyorum : Ömrünü, enerjini daha faydali islere harcasana canim... Yazik ediyorsun vallaha... Seni Seviyorum : Elinden baska bir halt gelmez ki zaten... Seni Seviyorum : Utanmadan bir de bunu yüzüme karsi söylüyorsun ha... Yikil karsimdan Seni Seviyorum :acaba ne istiyeceksin simdi..hee [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
Seni Seviyorum' a verilen komik cevaplar...
Alt