Sepet sepet yumurta:) :) :)

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm canlar ve cananlar; malum hayırlı işimden size biraz bahsetmiştim ,bu konuyu anne ve babama açmakta 40 yaşıma rağmen çok zorlandım kardeşlerimi, akrabalarımı aracı ettim ve sonunda dün akşam elhamdülillah söylediler. Babamın nedendir bilmem bilinç altıma yerleşmiş feverani hallerinden ürkmüş olmalıyım ki yine aynı şekilde davranırsa anlamadan dinlemeden diye korkmuştum. Diğer taraftan da 'Allah'ım anne baba rızası senin rızandır eğer onlar bana bu konuda korktuğum gibi davranırlarsa bu işimde seninde rızan olup olmadığını anlayacağım''diye dua ederken babama söylediler msum..ve o da korktuğum hale bürünmedi elhamdülillah. Olan bana oldu 2 haftadır sepet sepet yumurta yumurtladım nasıl söyleyeceğim ne diyecek diye.....Yaş ne olursa olsun bu işler zormuş inşallah başka zorluk içine düşmeden kolaylıkla bende yuvamı kurarım dualarınızı bekliyorum kardeşlerim selametle Allah cc emanet olun.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Aleyküm selam abla,
Ben de merak ediyordum, yazmasan soracaktım ne oldu diye..
Bunlar tatlı telaşlar, her şey bu tatlı korkular gibi olsa!
İnşallah hayırlısıyla işlerini halleder, hayırlı, huzurlu bir yuva kurarsın....

Bizleri merakta bırakma gelişmelerden haberdar et ara sıra...
Ben bu konularda biraz fazla meraklıyım da...

Allah yardımcın olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam Gönül Dostum ,her şeyin hayırlısı.

Sepet sepet yumurta,sakın bizi evlenince unutma
unutursan küseriz ama yine Duamızı eksik etmeyiz...

duaa..

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Emoş'um ve Gönül dostum ,gönül sızım Allah cc sizden sonsuz razı olsun ,meraklanmayın ben zaten söyleyemezsem mutluluğumu paylaşamazsam çatlarım:)sizleri unutmam imkansız imkanım olduğu müddetçe sizlerleyim inşallah hayat devam ediyor siz burada benle olduğunuz sürece ben nefes aldığım sürece hayatın çarkında anlatılacak paylaşılacak çok mevzular olur, biz Muhammet ümmeti olarak her daim birbirimize kenetli ve birbirimizin duası ,selamı,yürekten paylaşımları ile güçlenmiyormuyuz bu ahir zamanda ?öyle ise daim beraberiz seslerimizi duyamasak da yürek birliği ile birlikteyiz inşallah....

tozduman

Moderatör
Moderatör
Hakkında hayıılısı olsun, hayırlı işini Allah ailene ve hayatına hayırlı kılsın..

Üst Alt