Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Tasavvuf
şeriat, tarikat, hakikat, mârifet nedir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 50620" data-attributes="member: 1049"><p>Allah <span style="color: black">RAZI olsun kardesim ama delilini size getiremiyecegim...</span></p><p><span style="color: black">ins. Zaman ile bu guzel dost Gonul dergahinda yerlestiginizde bu Muhacirin kendi yazilari oldugu gibi diger islami sitte ve kaynaklardan da ALINTI yapip burada paylastigim yazilarida goreceksiniz..</span></p><p><span style="color: black">Ben de bu yaziyi islami bir sitte den almis..</span></p><p><span style="color: black">altinda da </span><strong>Hadis-i Şerifler</strong> <span style="color: black">Deryası ...yaziyordu..</span></p><p><span style="color: black">Ben de arastirdigim halde bulamayinca goggl amcaya sordum ve bu Hadis bir cook sitte ve islami kaynakta cikinca dogru olduguna kanaat getirdim...</span></p><p><span style="color: black">yoksa Ben de uydurma Hadislere cook karsiyim...burada ekledigim her ayet ve yazinin Sahih olup olmamasini bizzatihi arastiririm.. cunku bizim ekledigimiz yazilari okuyanlarinda vebalini tasidigimizin bilincindeyim hamd olsun...</span></p><p> </p><p><span style="color: black">Kardesim ben imam hatip lisesi disardan mezunum..ki aradan yillar gecmis..</span></p><p><span style="color: black">ve cocuklugumda dini egittimimi az bir bucuk almistim..</span></p><p><span style="color: black">siyer, Fikih,kur`an, Tefsir Elhamdullilah...ama aradan yillar gecti ve bunun uzerine Bati da yuksek Tahsilimi yapinca yas da biraz ilerleyip Hayat ta kendi gorevini yapinca bir cok bildiklerimi unuttum...</span></p><p><span style="color: black">o yuzden islami bir sittedeyim ki unuttuklarimi hatirlayip, bilmediklerimi ogrenebilmek icin...</span></p><p> </p><p><a href="https://www.facebook.com/note.php?note_id=228430143879784" target="_blank"><span style="color: black">PusuLası KUR'AN oLanın, Rotası Hüsran oLmaz..</span></a></p><p><span style="color: black">RABBİM Kur'anı Dilimizden, Evimizden, Gönlümüzden Eksik Etmesin İNŞALLAh.amin.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 50620, member: 1049"] Allah [COLOR=black]RAZI olsun kardesim ama delilini size getiremiyecegim...[/COLOR] [COLOR=black]ins. Zaman ile bu guzel dost Gonul dergahinda yerlestiginizde bu Muhacirin kendi yazilari oldugu gibi diger islami sitte ve kaynaklardan da ALINTI yapip burada paylastigim yazilarida goreceksiniz..[/COLOR] [COLOR=black]Ben de bu yaziyi islami bir sitte den almis..[/COLOR] [COLOR=black]altinda da [/COLOR][B]Hadis-i Şerifler[/B] [COLOR=black]Deryası ...yaziyordu..[/COLOR] [COLOR=black]Ben de arastirdigim halde bulamayinca goggl amcaya sordum ve bu Hadis bir cook sitte ve islami kaynakta cikinca dogru olduguna kanaat getirdim...[/COLOR] [COLOR=black]yoksa Ben de uydurma Hadislere cook karsiyim...burada ekledigim her ayet ve yazinin Sahih olup olmamasini bizzatihi arastiririm.. cunku bizim ekledigimiz yazilari okuyanlarinda vebalini tasidigimizin bilincindeyim hamd olsun...[/COLOR] [COLOR=black]Kardesim ben imam hatip lisesi disardan mezunum..ki aradan yillar gecmis..[/COLOR] [COLOR=black]ve cocuklugumda dini egittimimi az bir bucuk almistim..[/COLOR] [COLOR=black]siyer, Fikih,kur`an, Tefsir Elhamdullilah...ama aradan yillar gecti ve bunun uzerine Bati da yuksek Tahsilimi yapinca yas da biraz ilerleyip Hayat ta kendi gorevini yapinca bir cok bildiklerimi unuttum...[/COLOR] [COLOR=black]o yuzden islami bir sittedeyim ki unuttuklarimi hatirlayip, bilmediklerimi ogrenebilmek icin...[/COLOR] [URL="https://www.facebook.com/note.php?note_id=228430143879784"][COLOR=black]PusuLası KUR'AN oLanın, Rotası Hüsran oLmaz..[/COLOR][/URL] [COLOR=black]RABBİM Kur'anı Dilimizden, Evimizden, Gönlümüzden Eksik Etmesin İNŞALLAh.amin.[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Tasavvuf
şeriat, tarikat, hakikat, mârifet nedir
Alt