Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Tasavvuf
şeriat, tarikat, hakikat, mârifet nedir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 50623" data-attributes="member: 1049"><p>"<span style="color: darkred">Bunun dışında bir takım kimselerin kitaplarında geçmesi onun sahih olduğunu göstermez. Dolayısıyla üzerine inancımızı bina ettiğimiz sözlere, hususlara dikkat etmek durumundayız. Müslüman delile dayalı olarak hareket etmelidir.</span></p><p> <span style="color: darkred">Öğrendiğimiz ilim dinimizdir. Dininizi, kimden öğrendiğinize dikkat edin! "</span></p><p> </p><p><span style="color: black">aynen amenna ve sadakna..zaman ahir zaman.. zaman fitne zamani..</span></p><p><span style="color: black">Fitne ve Fitne cikaranlardan ve Fitneye maşa olanlardan Allah`a siginalim..</span></p><p><span style="color: black">Ben en cook kendimin ehli oldugum en iyi bildigimi konusup yazmaya calisanlardanim..</span></p><p></p><p><span style="color: black">bu sizin dedikleriniz cook haklisiniz.. insanliga bakin her kes bir celiskide...vesvese ve sek suphede..</span></p><p><span style="color: black">eskiden ilim okunmak icin aylarca yol katl edilir simdi ise ilim evimizde, odamizda ama ayni zamanda beynimizin icinde binlerce beyincik odasi acmakta.. sek, suphe,tezat, celiskiye yol acmakta..</span></p><p><span style="color: black">bugungu genclerde en buyuk sorun iman dan sonra kisilik problemimiz var...neden biliyormusunuz.. genclik daha kucuk yastan beri celiski icinde yetisiyor.. birisi namaz kil derken digeri amann fazla derine dalma kafayi yersin.. biri yalan gunahtir derken.. digeri ehh bu zamanda durust olursan enayi yerine gecersin dedikce..</span></p><p><span style="color: black">oglum sakin yalan soyleme.. o ara ev sahibi gelince Babam evde yook dersin bu ne tazzatlik bu ne anlamsizlik..</span></p><p><span style="color: black">Birisi sigaraya haram derken digeri de paran varsa icersin diyor..</span></p><p><span style="color: black">ya zina eden recm edilecegi kur`an-in neresinde birakin bu yobazligi diyenler, kabir azabini bile artik gercek olmadigini soyliyen din adamlari.. veya Teblig yapacam diye Yabanci kadinlar ile studyo da dans eden islami kimlikli kimseler..</span></p><p><span style="color: black">inan bu zamanin insan ve gencligine uzuluyor ve aciyorum...</span></p><p><span style="color: black">Allah cc. Yar ve Yardimcimiz olsun...Sonumuzu Hayr eylesin ins..</span></p><p><span style="color: black">Bizler iman konusunda bile bu kadar zayif ve celiskide iken nasil olur da kamili insan olmaya calismaktayiz.. bunu da anlamis degilim...</span></p><p><span style="color: black">Gencligin imanini Sorular ile caldim kitabinda yazilanlar yasaniyor sanki..</span></p><p><span style="color: black">Selamet ile Hayra kalin efendim..Kusura bakmayin bu konuda biraz hassasim..</span></p><p></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 50623, member: 1049"] "[COLOR=darkred]Bunun dışında bir takım kimselerin kitaplarında geçmesi onun sahih olduğunu göstermez. Dolayısıyla üzerine inancımızı bina ettiğimiz sözlere, hususlara dikkat etmek durumundayız. Müslüman delile dayalı olarak hareket etmelidir.[/COLOR] [COLOR=darkred] [/COLOR][COLOR=darkred]Öğrendiğimiz ilim dinimizdir. Dininizi, kimden öğrendiğinize dikkat edin! "[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]aynen amenna ve sadakna..zaman ahir zaman.. zaman fitne zamani..[/COLOR] [COLOR=black]Fitne ve Fitne cikaranlardan ve Fitneye maşa olanlardan Allah`a siginalim..[/COLOR] [COLOR=black]Ben en cook kendimin ehli oldugum en iyi bildigimi konusup yazmaya calisanlardanim..[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]bu sizin dedikleriniz cook haklisiniz.. insanliga bakin her kes bir celiskide...vesvese ve sek suphede..[/COLOR] [COLOR=black]eskiden ilim okunmak icin aylarca yol katl edilir simdi ise ilim evimizde, odamizda ama ayni zamanda beynimizin icinde binlerce beyincik odasi acmakta.. sek, suphe,tezat, celiskiye yol acmakta..[/COLOR] [COLOR=black]bugungu genclerde en buyuk sorun iman dan sonra kisilik problemimiz var...neden biliyormusunuz.. genclik daha kucuk yastan beri celiski icinde yetisiyor.. birisi namaz kil derken digeri amann fazla derine dalma kafayi yersin.. biri yalan gunahtir derken.. digeri ehh bu zamanda durust olursan enayi yerine gecersin dedikce..[/COLOR] [COLOR=black]oglum sakin yalan soyleme.. o ara ev sahibi gelince Babam evde yook dersin bu ne tazzatlik bu ne anlamsizlik..[/COLOR] [COLOR=black]Birisi sigaraya haram derken digeri de paran varsa icersin diyor..[/COLOR] [COLOR=black]ya zina eden recm edilecegi kur`an-in neresinde birakin bu yobazligi diyenler, kabir azabini bile artik gercek olmadigini soyliyen din adamlari.. veya Teblig yapacam diye Yabanci kadinlar ile studyo da dans eden islami kimlikli kimseler..[/COLOR] [COLOR=black]inan bu zamanin insan ve gencligine uzuluyor ve aciyorum...[/COLOR] [COLOR=black]Allah cc. Yar ve Yardimcimiz olsun...Sonumuzu Hayr eylesin ins..[/COLOR] [COLOR=black]Bizler iman konusunda bile bu kadar zayif ve celiskide iken nasil olur da kamili insan olmaya calismaktayiz.. bunu da anlamis degilim...[/COLOR] [COLOR=black]Gencligin imanini Sorular ile caldim kitabinda yazilanlar yasaniyor sanki..[/COLOR] [COLOR=black]Selamet ile Hayra kalin efendim..Kusura bakmayin bu konuda biraz hassasim..[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Tasavvuf
şeriat, tarikat, hakikat, mârifet nedir
Alt