Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Mustafa Cilasun'un Kaleminden
Sessizce yanayım, aşkın arında kalayım!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa CİLASUN" data-source="post: 30928" data-attributes="member: 188"><p>Bilmem ki</p><p>nerden başlayayım</p><p>Halinin</p><p>bariz suhuletine</p><p>belki çok yabancıyım</p><p>Lakin sakinliğin esrarında ki</p><p>bir hancıyım ve temaşa ile duacıyım</p><p></p><p>Yıllar var ki</p><p>ne derleri bırakmıştım</p><p>Kendi ahvaliyle</p><p>hemhal olan aciz bir muradım</p><p>Kimden haddim olmayarak</p><p>ne umarım, yalnız sokakları koklarım</p><p></p><p>Gün içinde</p><p>gönlümün rüzgarındayım</p><p>Geceleri ruhumla</p><p>arkadaşlığıma öyle bakarım</p><p>Ve kalbimin sahifelerinde</p><p>muhabbeti yoklarım ve aşkı sayıklarım</p><p></p><p>Ne deyim</p><p>bilmem ki fakirliğimle</p><p>Edebe fevkalade</p><p>ihtiyaçlı kimliğimdeki sesle</p><p>Ey gönlümde mahzunluğunu</p><p>koruyan aheste, söyle hevesler nerde</p><p></p><p>Bilirim ki</p><p>merakın kertiğindesin</p><p>Zarif halinle</p><p>nefeslere fevkalade bir şevksin</p><p>Lakin ancak seni anlayan için</p><p>seferber olan cihanın en nadidesisin</p><p></p><p>Mekanlar</p><p>çok farklı olsalar da</p><p>Tınılar yüreği burkunca</p><p>ve gönül yelpazesinde aşk</p><p>İdrake kapı aralayınca,</p><p>işte o vakit çekiliyorum sessizliğime acizce</p><p></p><p>Zira</p><p>biliyorum ki farkımız çok</p><p>Ruhumdan bariz</p><p>bir şekilde tebarüz eden hal yok</p><p>Kalbim af’ın karesinde</p><p>mütemadiyen yaşıyor susuzluğunda hazzı şok</p><p></p><p>Gel artık</p><p>kertmeyle kem terliğime</p><p>Artık kafi de meramı</p><p>melalden sudur eden ahvalime</p><p>Muhabbetinin derdiyle</p><p>ve hilmin asudeliğinde sevdama temaşa eyle</p><p></p><p>Hasret</p><p>gönlünü ve muhabbetini</p><p>Toprağın bağrından</p><p>fışkıran filizlerin serencamıyla</p><p>Ve ruhunun nazar eylediği,</p><p>dur durak bilmeden temaşa ettiği hal ile</p><p></p><p>Basiretsizliğimi</p><p>Elhak bilirim ve kabul ederim</p><p>Kimseye bir şey demeden</p><p>sessizce bizar ahvalime çekilirim</p><p>Çaresiz sana niyaz eğlerim</p><p>ve muhabbetimi serdederek göçer giderim</p><p></p><p></p><p></p><p>Mustafa CİLASUN</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa CİLASUN, post: 30928, member: 188"] Bilmem ki nerden başlayayım Halinin bariz suhuletine belki çok yabancıyım Lakin sakinliğin esrarında ki bir hancıyım ve temaşa ile duacıyım Yıllar var ki ne derleri bırakmıştım Kendi ahvaliyle hemhal olan aciz bir muradım Kimden haddim olmayarak ne umarım, yalnız sokakları koklarım Gün içinde gönlümün rüzgarındayım Geceleri ruhumla arkadaşlığıma öyle bakarım Ve kalbimin sahifelerinde muhabbeti yoklarım ve aşkı sayıklarım Ne deyim bilmem ki fakirliğimle Edebe fevkalade ihtiyaçlı kimliğimdeki sesle Ey gönlümde mahzunluğunu koruyan aheste, söyle hevesler nerde Bilirim ki merakın kertiğindesin Zarif halinle nefeslere fevkalade bir şevksin Lakin ancak seni anlayan için seferber olan cihanın en nadidesisin Mekanlar çok farklı olsalar da Tınılar yüreği burkunca ve gönül yelpazesinde aşk İdrake kapı aralayınca, işte o vakit çekiliyorum sessizliğime acizce Zira biliyorum ki farkımız çok Ruhumdan bariz bir şekilde tebarüz eden hal yok Kalbim af’ın karesinde mütemadiyen yaşıyor susuzluğunda hazzı şok Gel artık kertmeyle kem terliğime Artık kafi de meramı melalden sudur eden ahvalime Muhabbetinin derdiyle ve hilmin asudeliğinde sevdama temaşa eyle Hasret gönlünü ve muhabbetini Toprağın bağrından fışkıran filizlerin serencamıyla Ve ruhunun nazar eylediği, dur durak bilmeden temaşa ettiği hal ile Basiretsizliğimi Elhak bilirim ve kabul ederim Kimseye bir şey demeden sessizce bizar ahvalime çekilirim Çaresiz sana niyaz eğlerim ve muhabbetimi serdederek göçer giderim Mustafa CİLASUN [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Mustafa Cilasun'un Kaleminden
Sessizce yanayım, aşkın arında kalayım!
Alt