• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Sevdiğim hanımı rüyamda görmek

jankul09

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm..Öncelikle sevdiğim bi kız vardı.Ve o da beni sevdiğini söylüyordu ve hissediyordum.Çok günaha girmemek kaydıyla bi arkadaşlığımız vardı ve evlenme niyeti de taşıyorduk.Derken benimle görüşmeyi kesti ve eski sevdiğine yöneldi.Benim de kalbimi hayliyle kırdı.Bu sebepten onu çok düşünür oldum ve dertlendim.Sabretmeye çalışsam da rüyalarımda onu görür oldum hep.Rüyamda :Onunla muhammet halinde ve tekrar düzelmesi için kendimi çabalarken görüyorum.Onu ikna etmek için çabalar halde oluyorum hep..Acaba bunun hikmeti ne olabilir..Şimdiden sağolun cevap için

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
catlakyoprak.jpg

Merhaba Hosgeldiniz kardesim ..Siz 18 yasindaysaniz o zaman sevdiginiz kac yasindadir kim bilir?
Bu genc yaslarda kisilerin kararsiz celiski ,ayran gonullu, sevgileri .kararlari, hoslanmalari cok kISA sureli olmasi normaldir..
eski sevdiğine yönelen ondan da baskasina gider...

Hayirdir insallah..bu ruyaniz bilincalti..yasadiklarinizi beyan etmekte...
"Onunla muhabet halinde ve tekrar düzelmesi için kendimi çabalarken görüyorum.Onu ikna etmek için çabalar halde oluyorum "
su an cok hassas duygusal ve her olaydan cok cabuk etkilen bir kisiligi sembolize etmektedir...
Aslına bakarsanız her hangi bir konuda karar vermek göründüğü kadar basit bir süreç değildir.
“Ne istediğini ne aradigini neye kabiliyetti oldugunu bilmeyi” “kendini tanımayı” “iç isteklerini gereksinimlerini zorunluluklarını bilmeyi”
“dış koşulları değerlendirmeyi” ve “sonuçları öngörebilmeyi” gerektirir...lakin bu yasta o olgunlukta olmadigi icin iki sey arasinda kaldiginiza delalettir..
kah çıkarım gökyüzüne seyrederim alemi ..
kah inerim yeryüzüne Cumle..Alem seyreder beni...iste oyle bir ruh halindesiniz..

Yaşam; kendi gözlerinizden seyrettiğiniz bir filmdir.
Dışarıda neler olup bittiği o kadar önemli değildir.
Önemli olan sizin olup bitenleri nasıl gördüğünüzdür...
Sabr edin inanin Onun icin uzulmeye,hic bir çabaya degmez..

Dediler ki; yaşından çok daha olgunsun. Evet dedim. Çünkü büyüklük hep bende kaldı... ve kalsin onu kendi degerinde Birakarak Hayattiniza devam edin kardesim..
Hayirli geceler..

Üst Alt