Sevdiğimle ayrıldık ne yapmalıyım?

Y

yagı

Kayıtsız
Misafir
Sevdiğimle ayrıldık, bana da biraz akıl verin lütfen. Ben 4 yıllık sevdigim insanla ayrıldım, daha dogrusu o ayrıldı. Şimdi kendimi o kadar yanlız, bahsız hissediyorum ki, size kelimelerle anlatamam. Ne oldu bir sebebi bile yokken birdenbire ayrılık. Ayrılığı yaşadım, oysa ki çok badireler atlatmıştık onunla biz. Şimdi ne yapacam bilemiyorum. Sevdğimle ayrıldık işte bu konuda yardım edin.

D

DERTLERE ÇARE

Kayıtsız
Misafir
Sevdiğinle ayrıldınsa ne yapıcan? Ya oturup ağlarsın ya da oturup konuşursun. Problem varsa çözmeye çalışın. Sebebi bile yok diyorsun. Sebepsiz ne oluyor dünyada? Mutlaka bir sebebe dayanır. Ya sen çok safsın anlamamışsın veya söylemiyorsun, belki sevdiğin kişinin bir sorunu var seni istemiyordur, yoksa kalbini mi kırdın? Gider konuşursun sevdiğinle, sorunu çözdün çözdün yoksa ileriye doğru adımlamaya devam. Benden bu kadar daha ne söyleyim. Hadi olmadı bir de dua edelim. Allah sevenleri kavuştursun aralarını açmasın... Amiiin.

Ç

çokbilmiş

Kayıtsız
Misafir
Dua et, dua etmek hem insanı rahatlatır hem de sıkıntıyı dağıtır. Sevdiğinle ayrılınca dünyanın sonu gelmedi ya! Allah imandan kurandan ayırmasın inş. Mühim olan imandan kurandan, doğru yoldan ayrılmamak. Allah'ın sevgisini kazanmak Peygamberimiz s.a.v'e ümmet olabilmek. hürmetlerimle.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
sessizgemi.jpg

Sevdiğinle ayrılınca dünyanın sonu gelmedi ya Huu !Her Bitiş Yeni Bir Başlangıçtır ..

Sessizce dökülür kelimeler yüreğinden..alırsın eline kalemini yazmak istersin ama yaşadıklarını ve hissediklerini O an yazamaz!!ve o susarsın.
Neden sustuğunu düşünmeye başlar ve sonunda gözlerinden yaşlar boşalır,Yüreğine su dolar ve batmaya başlarsın.
Yüreğine ulaştığında ise günlerdir susuz kalan insanın kana kana su içtiğinde ferahlaması gibi ferahlar yüreği...
Ve göğsü genişlemeye başlar.Göğsü genişledikçe hayalleri de değişir.
Ve uzaklara çok uzaklara götürür insanı...Ve nefesini içine büyük bir rahatlıkla çeker.
" Rabbim sana şükürler olsun." der...
ve sessizce Sessiz gemiye biner ve Artık demir almak günü gelmişse zamandan,

Meçhule giden bir gemi,umut ile geleceğe doğru ,Yeni sevdalara yol alir..

Üst Alt