• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Sevdiğin Kişiyi sürekli rüyada görmek

yerlikayakçı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamunaleyküm ben 3-4 sene önce birini teklif etmiştim ve redle sonuçlanmıştı arada bir konuşuyorduk 2 yıldır rüyalarıma geliyor o benimle konuşmak istiyor ama ben onunla hiç konuşmuyorum rüyamda ve bu son 1-2 yılldır belli aralıklarda aynı şeyi tekrar tekrar rüyalarıma geliyor tam unutmuş derken rüyama geliyor bir de son 1 yıldır hiç haber almıyorum 2 güm önce de aynı türde bir rüya gördüm ama bir türlü anlam veremiyorum

sakarya'dan ismail 22 yaşındayım ve öğrenciyim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ALEYKUM SELAM ve Hosgeldiniz Kardesim
HAYIRDIR ins.
Ruyanizi tabir etmeden once biraz muhabet edelim isterseniz
Bildiginiz gibi rüyalar üç türlüdür.
Biri şeytanîdir. Bu tür rüyalarda şeytanın telkiniyle korkutucu ürkütücü utandırıcı sahneler yaşanır...
Kâbuslar karabasanlar..gibi..insana vesvese..
SIKINTI verirler sanki...

İkincisi boş hayâllerden ibâret. Kurânımızın tâbiriyle “edgasü ahlâm” yani “hayâl demetleri.” Ciddi bir anlamları yok bunların .. İnsanın hayâl gücü türlü tasvirler yapar...
mesela Tv de gordugumuz ucak kazalari soygun gibi olaylardan etkilenip Günlük olayları ve görüntüleri çeşitli biçimlerde bir araya getirir kurgular. Bazen yıllar önce aynı vakitlerde yaşanmış hâdiseleri hatıra getirir sonraki olaylardan derlenmiş ayrıntılarla süsler...

Bazen de ruh dünyandaki dalgalanmalar rüyalarına yansır. Meselâ öfkeyle yatarsan uykun boyunca kavgalar edersin. Düşmanlık duygularıyla doluysan rüyanda köpekler yılanlar kovalamacalar görürsün...
veya sevdigini Kirip kirildigimizda ruyamizda Onun ile baristigimizi ..vicdanimizin derinliklerinde soylemek isteyip soyliyemediklerimizi haykirir o sekilde davraniriz..

Kimi ruhbilimcilerin “bilinçaltının dışavurumu” diye tanımladıkları bu tur rüyalar bu türden olsa gerek.

Geldik üçüncü kısım rüyalara. Bunlara “sâdık rüya” denir...
yani hic dusunmedenakla hayale getirmedigimiz farkli guzel salih olan ruyalardir...
Belki de son gunlerde bazi olaylar size sevdiginizi hatirlatmis ve akliniz sevdiginize gitmis olabilir mi?
belkide bunu dusundugunuz icin boyle ruya gormus olabilirsiniz..Allahu Alem...
HERSEYI ZAMANA BIRAKIN...
Okullunuzu bitirin.. o kismettiniz ise zaten gelip Sizi bulacaktir degil ise Hayatinizin insanini kader bir sekilde vesileler olusturup Sizi birbiriniz ile tanistiracaktir..

Sevdiğin Kişiyi sürekli rüyada görmek :
belki de Ondan bir haber almak ve Sila-i Rahim ile yorumlanir..
Her şeyin bir sonu olduğu gibi bu Hazan mevsimide bir gun sona erecektir..
Seni bekleyişimin adı yok Sadece yüreğime lal olmuş
her seyin HAYIRLISI dedigim DUAM sin...
her seyin HAYIRLISI...

minik42

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sürekli sevdigi kisiyi görmek

Selaminaleykum !

Bundan 2 ay evvel birisiyle tanistim. Kendisi cok dindar ve dinini yasayan biri. Bu yüzden kendime yakin hiss ettim ve olmasini istedim. Ve o kisiye onu önemsedigimi, onu sevdigimi söyledim. Fakat kendisi gayetiyi bir sekilde bana olmayacagini acikladi. Ben tabiikide biraz üzüldüm, ve sürekli ona yazdim. Kendisi kararindan vaz gecmeyecegini söyledi.
Ve ben 2 aydir sürekli onu rüyamda görüyorum. Ilk rüyamda beni sabah namazina kaldiriyordu. Basinda sarik vardi. Kalktim ve beraber namaz kildik. Cok güzeldi.
Diger rüyalarimda ise farkli farkli gördüm. Ailecek oturdugumuzu ve buna benzer kisa rüyalar. Bu kisi benimle hicbir rüyada konusmamisti daha önce. Taaki simdiki rüyama kadar. Bu rüyamda benimlr ilk kez konustu, sakalar yapti ve bana gülümsedi. Bunun anlami nedir ? Evet, o kisiyi sürekli düsünüyorum, sürekli aklimda ama, gelecege dagir bir habermidir bu sürekli ayni kisiyi görmek? Mesela gelecekge birseyler olabilirmi bu kisiyle ?.

Tesekkür ederim.

YÖNETİM/UYARI: LÜTFEN KURALLARI OKUYUN!

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Sevdigim kisiyi surekli ruyada gormek

Selamn aleykum abi ben sevdigim kisiyi surekli ruyamda goruyorum, 15 yasindayim bizim buralarda cok sevdigim biri vardi konusuyorduk. Sonra bir kuskunluk oldu ama ben hala seviyorum, konusmak istiyorum. Onun bana karsi bir sevgisi var mi bilmiyorum. Neyse onlar tasindilar ama bazen buralara arkadaslarini gormeye geliyor ona acilamiyorum, utaniyorum mesaj attigimda cevap yazmiyor ama buraya gelince bana bakiyor, bende ona bakiyorum o gidince de onlarin eski evinin oralarda geziyorum, konustugumuz parkin bankinda oturup eski gunleri hayal edip onu ozluyorum abi yardim et.

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Sürekli aynı kişiyi düşünüp, aklını onunla meşgul edersen. Rüyalarında görmen gayet normaldir.

Üst Alt