Sevdim hemde deli gibi sevdim.

selin12345

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
4 yıl önce biri ile çıktım. Aradan gunler geçtikten sonra babam bizi öğrendi. Ve sevdiğim çocuğa düğünde bağırdı. Kızımın peşini bırak yoksa topuklarından vururum dedi. Sevdiğim çocuk ise benden ayrılmış ama ayrılırken hiçbirşey demedi. İnsan ayrılırken ayrılalım ben seni sevmiyorum falan der ama bu hiçbirşey demedi. Neyse 4 yıldır köpekler gibi onu seviyorum. Onun için Allah'a dua ediyorum. Ve bir gün karşıma biri çıktı o Samsun'da ben ise Bursa'da oturuyordum aramızda mesafeler vardı. Sevmiştim, ona karşı hislerim vardı bana geçmişi unutturmuştu ama yalan söyledi ve ayrıldık. Daha sonra köye gittim köyde ise 4 yıl boyunca sevdiğim o kişiyi tekrardan gördüm. Ve biz kızlar ile oturuyorduk o da arkadaşı ile geldi aşağıda oturdu. Kızlar "Pop" aç dediler bende "Bende hep Karadeniz şarkıları var"dedim. Konuşmam bitti 2 dakika sonra sevdiğim çocuk Karadeniz şarkısı açtı. Heee bu arada bundan 3 ay öncesi sevdiğim çocuk bana instagram'dan istek attı ve 1 hafta sonra hikayeme baktı ve beni çıkardı. Sizce ne yapmaya çalışıyor? Daha uzun anlatırdım ama sıkılırsınız diye anlatamadım. Ve anlatsam roman olur zaten. İyi günler.

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
İslamda evlilik dışında, kadın erkek ilişkisi caiz değildir. Flört, sevgili, buluşmak, çıkmak, evlilik niyeti haricinde yanlız görüşmek v.s hiçbiri caiz değildir.

Üst Alt