Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Sığmadı gönlüm hiçbir yere..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 52418" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Hani yapilacak cook islerimiz varken sanki sitte ve forumlara kacip gerceklerden saklaniyoruz sanki..</span></p><p><span style="color: Black">yapmamiz gerekenleri ertelemek zorunda olmanın kırıklığı ve zihne, kalbe bulaşan bir bekleme kırılganlığı var hep. </span></p><p><span style="color: Black">Şimdi’nin ipini bulup ucundan çektiğinde onlarca yük düşüyor insanin üzerine...</span></p><p><span style="color: Black">Zoru kolaylaştıracak kim peki diye düşünmüyor, düşünmüyoruz ve hatta düşünmüyoum galiba. </span></p><p><span style="color: Black">Dua dilimde ama, ellerim ve ayaklarım onun hizmetine koşuyor mu?</span></p><p><span style="color: Black">Ah acziyet ,Teslimiyet ya da tembellik!</span></p><p><span style="color: Black">Ah bunlarin arasındaki ince sınıri bir cozebilseydim </span></p><p><span style="color: Black">nereye ait oldugumu belki kesfedebilirdim!!</span></p><p><span style="color: Black">En fazla da hayatı anlamak için çabalıyorum. </span></p><p><span style="color: Black">Anladıkça gözlerimin önünde kendime doğru bir yol akıyor... </span></p><p><span style="color: Black">Sonra kendimden “O”na bir yol buluyorum. Ve bunun adına huzur diyorum.</span></p><p><span style="color: Black">Gönülden yürüyüş olmadikca kendimizi hic bir yere sığdiramiyoruz..</span></p><p><span style="color: Black">Önce gönlümüze bir yolculuk yapalım... Ta derinliklerine yürüyelim... Gönlümüzü bulursak sahibinizi de buluruz...</span></p><p><span style="color: Black">Bu site o site derken bu huzuru, gönlümuzu bu yerlere sığdıramiyorsak!!</span></p><p><span style="color: Black">baska Gonul dergahi,zikir halkalarinda, ilim , irfan meclislerinde ,medreselerde </span></p><p><span style="color: Black">gönlümuzu sığdırabilecegimiz mekanlar ariyalim derim...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 52418, member: 1049"] [COLOR="Black"]Hani yapilacak cook islerimiz varken sanki sitte ve forumlara kacip gerceklerden saklaniyoruz sanki.. yapmamiz gerekenleri ertelemek zorunda olmanın kırıklığı ve zihne, kalbe bulaşan bir bekleme kırılganlığı var hep. Şimdi’nin ipini bulup ucundan çektiğinde onlarca yük düşüyor insanin üzerine... Zoru kolaylaştıracak kim peki diye düşünmüyor, düşünmüyoruz ve hatta düşünmüyoum galiba. Dua dilimde ama, ellerim ve ayaklarım onun hizmetine koşuyor mu? Ah acziyet ,Teslimiyet ya da tembellik! Ah bunlarin arasındaki ince sınıri bir cozebilseydim nereye ait oldugumu belki kesfedebilirdim!! En fazla da hayatı anlamak için çabalıyorum. Anladıkça gözlerimin önünde kendime doğru bir yol akıyor... Sonra kendimden “O”na bir yol buluyorum. Ve bunun adına huzur diyorum. Gönülden yürüyüş olmadikca kendimizi hic bir yere sığdiramiyoruz.. Önce gönlümüze bir yolculuk yapalım... Ta derinliklerine yürüyelim... Gönlümüzü bulursak sahibinizi de buluruz... Bu site o site derken bu huzuru, gönlümuzu bu yerlere sığdıramiyorsak!! baska Gonul dergahi,zikir halkalarinda, ilim , irfan meclislerinde ,medreselerde gönlümuzu sığdırabilecegimiz mekanlar ariyalim derim...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Sığmadı gönlüm hiçbir yere..
Alt