Selamün aleyküm. Sıkıntıdayım, gönlüm ferman dinlemiyor. Seviyorum, seviliyorum. Ama evlilik nasip olmuyor. Yıllardır tek bir kişiyi sevdim. O da beni sevsin istedim. Gönülleri birbirine ısındıran Rabbim dualarımı kabul etti. Ama ben herşeyi mahvettim. Çok beklettim. Oysa en başından beri evlenelim diye çok çabalamıştı. Benim hep sorunlarım vardı. Eğitim hayatı, maddiyatsızlık... Ve sonuç ben çok istiyorum ama mümkün olmuyor. Huzursuzum, mutsuzum. Rabbim olmucaksa al yüreğimdekini diyorum, sabrediyorum. Aylardır ne kendim huzur buluyorum nede ona huzur veriyorum. O da bıktı artık bu halden. Vazgeçmiyor ama artık hayal bile kurmuyor. Yorgunum, bitkinim... Çok mu şey istiyorum onu tanıdım onu bildim ve tanıdığım bildiğim o olsun istiyorum. Hep bir engel çıkıyor. Belki de ben çok beklettim gereken özeni göstermedim, çabalamadım başta ondan mı böyle oldu. Rabbim neyi görmemi istiyor, hangi hatamı görüp düzeltmemi istiyor bilmiyorum. Nerde hata yaptım da böyle oldu diye düşünüyorum. Ayağınıza taş çarpsa ne yaptım diye düşünmemiz gerekirken ben çok mu duyarsız, kör oldum da bu hale geldim. Kaderimde yok belkide diyorum ama o zaman neden bitsin dememe rağmen bırakmıyor beni. Kaderinde olmayanı yaşayamaz ki insan. Rabbim bu sınavımı hakkıyla,bir müslümana yakışan şekilde atlatıp, vuslata erdirsin. Hasretiyle yanıp tutuştuğum yuvayı kurmayı nasip etsin, şu mübarek gece hürmetine... Dualarınıza ihtiyacım var kardeşlerim. Kişi sevdiğiyle beraberdir hadisindeki gibi Rabbim sevdiklerimizle her iki cihanda mutlu olmayı nasip etsin.