Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Sıkıntılı günlerim bitmiyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ab-ı Hayat" data-source="post: 95381" data-attributes="member: 6530"><p>Selamun aleyküm kardeşim,</p><p></p><p>Bazen hayatta çok şey söylemek gelir içinden ama bir şeyler boğazına düğümlenir benim gibi, sırf senin ümidini kırmamak için içimden geçenleri söylemek gelmiyor!</p><p></p><p>Hayatta başımıza ne geliyorsa, kendi hatalarımız yüzünden geliyor, bunun bilincinde olursak her şeyi düzeltmek daha kolay olur!</p><p></p><p>Neyse, olan olmuş bazı şeyler için geç kalmışsın ama önüne bakmalısın! <strong>Benim kendi kanaatim öncelikle; bir güzel abdest al ve iki rekat şükür namazı kıl! neden mi? unutma! senden de zor durumda olan kardeşlerin var, haline ne olursa olsun şükretmek için! bu namazı içinden geldiği gibi kıl ve dua zamanına geldiğinde yalnızca sen ve seni yaratan rabbin var yanında! bunun bilincinde olarak, önce sağlam bir tövbe istiğfar et, sonra da iste rabbinden ne isteyeceksen! halini arz et! </strong></p><p><strong><span style="color: Purple">Rabbim beni en iyi bilen sensin, içinde bulunduğum durumu da en iyi yine sen bilirsin, neye ihtiyacım olduğunu da sen bilirsin de! vs. buna benzer içinden geçenleri samimi bir şekilde dile getir..</span></strong></p><p>Ben şahsen böyle bir durumda kalınca; önce büyük bir dua ederim, sonra da aklımla kalbimi birleştirir, bana ne yöne gitmemi söylerlerse ona göre hareket ederim...</p><p></p><p>Bence ailene bu durumlarını anlatmalısın! zaten geç kalmışsın ama zararın neresinden dönersen kardır....</p><p></p><p>Selametle...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ab-ı Hayat, post: 95381, member: 6530"] Selamun aleyküm kardeşim, Bazen hayatta çok şey söylemek gelir içinden ama bir şeyler boğazına düğümlenir benim gibi, sırf senin ümidini kırmamak için içimden geçenleri söylemek gelmiyor! Hayatta başımıza ne geliyorsa, kendi hatalarımız yüzünden geliyor, bunun bilincinde olursak her şeyi düzeltmek daha kolay olur! Neyse, olan olmuş bazı şeyler için geç kalmışsın ama önüne bakmalısın! [B]Benim kendi kanaatim öncelikle; bir güzel abdest al ve iki rekat şükür namazı kıl! neden mi? unutma! senden de zor durumda olan kardeşlerin var, haline ne olursa olsun şükretmek için! bu namazı içinden geldiği gibi kıl ve dua zamanına geldiğinde yalnızca sen ve seni yaratan rabbin var yanında! bunun bilincinde olarak, önce sağlam bir tövbe istiğfar et, sonra da iste rabbinden ne isteyeceksen! halini arz et! [COLOR="Purple"]Rabbim beni en iyi bilen sensin, içinde bulunduğum durumu da en iyi yine sen bilirsin, neye ihtiyacım olduğunu da sen bilirsin de! vs. buna benzer içinden geçenleri samimi bir şekilde dile getir..[/COLOR][/B] Ben şahsen böyle bir durumda kalınca; önce büyük bir dua ederim, sonra da aklımla kalbimi birleştirir, bana ne yöne gitmemi söylerlerse ona göre hareket ederim... Bence ailene bu durumlarını anlatmalısın! zaten geç kalmışsın ama zararın neresinden dönersen kardır.... Selametle... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Sıkıntılı günlerim bitmiyor
Alt