Siteler tek tek kapaniyor

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bana mı öyle geldi Siteler yada benim fark ettiğim islami siteler tek tek kapaniyor...neden acaba...?

Hepimiz insanız. Düşüncelerimiz ,bazen de nefsimiz duygularımızı yansır..
Bazen duygularımız hak etmediğimiz ve hakkımız olmayan sevgi bahçelerinde gezebilir
Eşlerin ve mazlum olan çocukların dünyası bir heves uğruna karartılır. Allahın katında mutlaka bir hesap günü vardır .

Nefis,Haramlar ve günahlar bitip tükenmek bilmeyen arzularla kalplerimizi kuşatır.
Bazen kalplerimize zincir vuramayız. Duygularımızın ifadesi olan düşüncelerimizin bizleri cehenneme götürmesine engel olacak tek güç Allah aşkı,Allah sevgisi, Allah cc için hizmettir..
Sen,Kendini hak ile meşgul etmezsen, batıl seni işgal eder..
Biz Kendimizi, nerede bulunduğumuz yada neler yaptığımıza bakarak yargılarız...

Derdimiz sevgi ile bir şeyler anlatıp yada yazan diğer kardeşlerin yazdıklarından feyiz almak . Hayat sevdikçe ve paylaştıkca bereket kapılarını açıyor. Allah Kerimdir..

"Hep birlikte Allah'ın ipine (kitabına, dinine) sımsıkı sarılın. Parçalanıp ayrılmayın..." Al-i İmran sûresi 103

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Sanal dünyada insan nüfusu az değildir. Dolayısıyla İslami sitelerin de varlığı kaçınılmazdır. İnsanları "helal mekanlar"da tutmak ve insanların "helal mekanlar"la iç içeliğini sağlamak elbet manevi olarak da önemlidir, hatta görevdir de.
Hal böyle olmasına rağmen, sanal dünyadaki bazı siteler kapanıyor, bazıları ise "ölü" durumunda, varlığı ile yokluğu belli değil!
Bazıları da istisna olarak hareketli ve belli bir nüfusa sahip hizmet de veriyor.
Genel olarak şunu söyleyebiliriz:
Sitelere rağbet anlamında "eski tat" yok gibi.
Hayırlısı diyeyim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
insanlar yorgun, insanlar ,duygular yoğun,insanlar artık hiç bir şeyden zevk almaz oldu..
Hevâ ve hevesler bitti..eski tat kalmadı ,insanlar hep aynı şeyleri okumaktan, duymaktan cahil, boş, kelamlardan bıktı...
insanlar,siteler,forumlar,Facebook ,sosyal media hepsi Boş ve geçici olduğunu,anladılar artık....
Facebook ve Twitter'da Hesaplar bile Kapanıyor artık çünkü insanlarin hevesi geçti...

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
insanlar yorgun, insanlar ,duygular yoğun,insanlar artık hiç bir şeyden zevk almaz oldu..
Hevâ ve hevesler bitti..eski tat kalmadı ,insanlar hep aynı şeyleri okumaktan, duymaktan cahil, boş, kelamlardan bıktı...
insanlar,siteler,forumlar,Facebook ,sosyal media hepsi Boş ve geçici olduğunu,anladılar artık....
Facebook ve Twitter'da Hesaplar bile Kapanıyor artık çünkü insanlarin hevesi geçti...
Valla bunda benim suçum yok adminim, inanki ben kimsenin hevesini kaçırmadım.

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Açanlar da var ama, ben "twitter" nedir bilmezken, daha yeni öyle bir adres edinmiş oldum. Ama oralar da aynı. Bildiğimiz sohbetler, okuduğumuz konular, şunlar bunlar vs.
Allahü Teala sonumuzu güzel eylesin. Amin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Valla bunda benim suçum yok adminim, inanki ben kimsenin hevesini kaçırmadım:imkansiz:.

Valla ben hakimim nasum bey ,dayi;.:
ben kimsenin ne hevesini nede keçilerini kaçırtmadım onlarin hevesleri kendinden kaçtı ne yaparsin insanoğlu aceleci,her şeyden de hevesini çabuk alıyor ve tekrar yeni bir arayışa giriyorlar...:tüüh:,

Ahh !!Dünya Sen ne Çabuk harcadın Beni...hy..

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Bu sitelerin güzelliği, içinde yürünmesinde ve yapılan muhabbetinde günahın bulunmamasıdır. Bu da bizim için önemlidir, amacımız da bu güzelliğe havidir.
Vakit israfı denebilir mi, böyle zor soruları buradaki bilginler cevaplasınlar. --))
Sanaldaki siteler de mekaniktir.
Gelen olacaktır, giden olacaktır, muhabbet eden ya da etmeyen olacaktır. Kimi siteler kapanacak kimi siteler açılacaktır.
Netice: Hepimiz ölüme doğru yürüyoruz. Belki bugün belki de yarın!

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
"Hiç bir şey de; eski huzur, eski neşe, eski sevgi, eski ilgi, eski kardeşlik kalmadı!

Ben bunun sebebini şuna bağlıyorum; her şey elinin altında olunca, insan daha doyumsuz oluyor; nasılsa "her şeye sahibim" diyor....
Belki de o eski huzurumuzun neşemizin kardeşliğimizin kaynağı "yokluk" duygusuydu ve herkesin birbirine olan yardımlaşma ve dayanışmasıydı...Kim bilir?

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Cennetin yoklukla döşeli olduğunu bilince söylediklerine hak vermemek elde değil emoş kardeşim:)

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Cennet'in yolu "yokluk"la ama Cennet'in içi... :) Saymakla bitmez, tükenmez nimetler bizleri orada bekliyor...
"Yoklukla" sabredenler, nimetlerle tezyin edileceklerdir, sabrediniz, az kaldı. Dua ile.

S@nem

Kurallara Uymadı
Üyemiz
İslami sitelerde sürekli aynı konular dönüp duruyor.
Fikir üretmek yerine ne yazık ki copy/paste alışkanlığı hakim.
Oysa ki forumlar üyelerin karşılıklı olarak görüşlerini paylaştıkları alanlardır.
Bu tür paylaşımlar yapılmayınca, üyeler ister istemez monotonluktan sıkılıyorlar ve forum sadece alıntıların yer aldığı bir pano olmaktan öteye gidemiyor...

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Eskiden internet mi vardı?

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Üyeler forumlarda "fisebilillah" adına bulunduklarından dolayı, yazılar, yorumlar ve paylaşımlar hemen hemen bir diğerinin aynısı oluyor.

Üst Alt