Sene 2014 dünyanın tepesine çıkıp baktığımda İslam adına Yüce Yaradanımı memnun edecek şeyler görmemekteyim.Bu benim şahsi kanaatım.Benim gördüğüm şu,bir tarafta şiler Allahu ekber deyip sunni kardeşini öldürüyor,öbür tarafta sunniler Allahuekber deyip öbür kardeşini öldürüyor.Ortaya birileri çıkıp gerçek islamı kendilerinin yaşadığını söyleyip diğer müslümanları katlediyor.ben dünyaya baktığım zaman,dünyadaki engeri kalmış birbirini katleden Allahın verdiği zekadan yoksun insanları malesef müslüman ülkeler olduğunu görüyorum.bir hristiyanın bir katoliğe sen katoliksin deyip öldürdüğünü görmüyorum,veya bir hristiyan gurubunun ortaya çıkıp siz hıristiyanlığı yanlış yaşıyorsunuz deyip o insanları öldürdüğünü görmüyorum.Bana göre mezhepler islam dinine çok büyük zarar vermiştir çünkü mezhep ayrımcılığından dolayı müslümanlar birbirini öldürüyor sizce peygamber efemdimiz bu olanlardan memnunmu?tabiki deyil cünkü dinimiz bunları emretmiyor bize tabikide bunların dışında Müslüman alemine örnek insanlarda var ama tablodaki resim şuan bu.yorumlarını bekliyorum arkadaşlar Allaha emanet olun.