Sizce İslamiyet Nereye Gidiyor

acar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Sene 2014 dünyanın tepesine çıkıp baktığımda İslam adına Yüce Yaradanımı memnun edecek şeyler görmemekteyim.Bu benim şahsi kanaatım.Benim gördüğüm şu,bir tarafta şiler Allahu ekber deyip sunni kardeşini öldürüyor,öbür tarafta sunniler Allahuekber deyip öbür kardeşini öldürüyor.Ortaya birileri çıkıp gerçek islamı kendilerinin yaşadığını söyleyip diğer müslümanları katlediyor.ben dünyaya baktığım zaman,dünyadaki engeri kalmış birbirini katleden Allahın verdiği zekadan yoksun insanları malesef müslüman ülkeler olduğunu görüyorum.bir hristiyanın bir katoliğe sen katoliksin deyip öldürdüğünü görmüyorum,veya bir hristiyan gurubunun ortaya çıkıp siz hıristiyanlığı yanlış yaşıyorsunuz deyip o insanları öldürdüğünü görmüyorum.Bana göre mezhepler islam dinine çok büyük zarar vermiştir çünkü mezhep ayrımcılığından dolayı müslümanlar birbirini öldürüyor sizce peygamber efemdimiz bu olanlardan memnunmu?tabiki deyil cünkü dinimiz bunları emretmiyor bize tabikide bunların dışında Müslüman alemine örnek insanlarda var ama tablodaki resim şuan bu.yorumlarını bekliyorum arkadaşlar Allaha emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İslamiyet Nereye Gidiyor...
Dinin yegâne sahibi ALLAH cc. bilir..
Bizler İslamiyet 'in sahibi ve koruyucusu değiliz ki koruyalım ve nereye gittiğini bilelim..Biz sadece kendi Kulluğumuz ile biz nereye gidiyoruz bundan sorumluyuz..
İslamiyet 'in bir yere gittiği yok Giden biziz ve gittiğimiz yolu değiştirmek için neler yapabiliriz sorusu sorulsa idi daha doğru olurdu Bu da benim şahsi kanaatım...

İNSANLAR ve MÜSLÜMANLAR -özellikle son asırlarda- “KUR’AN DÜZENİ”nden iyice uzaklaştılar ve/ya uzaklaştırıldılar..buna katılıyorum..

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm; aslında bunun yegane sebeplerinden biriside hayatımızın vazgeçilmezi haline gelen teknolojiler cep telefonları bilgisayarlar vs. bunlara karşı değilim. Ama hayatı kolaylaştırmak adına değilde saçma sapan sitelere dalıp gitmek ve bunları kuran kişilerinde tamda istedikleri amaçla yönetmeleri bir çok insanın hayatını olumsuz etkilemekte diye düşünüyorum. Bence islamiyet her zaman ki yerinde ancak insanlar fikirler gün ve gün teknoloji ile birlikte değişmekte adınada çağa ayak uydurmak denilmektedir. Allahı cümlemizi doğru yoldan Hak yolunda ayırmasın inşallah bir nevi kıyamet alametleri işte Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. İslamın ve Kur'an gerekleri yerine getiren kullar olabilmemizi nasip eylesin. Amin...

Üst Alt