Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Mustafa Cilasun'un Kaleminden
Sualiniz karşısında kayıtsız kalamadım!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa CİLASUN" data-source="post: 26160" data-attributes="member: 188"><p><strong>"Eşler, birbirine herşeyi haber vermeli mi!"</strong></p><p></p><p></p><p>İnsan,</p><p>kimi zaman nazdır</p><p></p><p>Kimi vakit</p><p>hicranla yol alandır</p><p></p><p>Anlaşılmak üzre</p><p>kaygı taşıyan bir nazardır,</p><p></p><p>Asabiyeti</p><p>olan insicamdır</p><p></p><p>Hak ve hukuk</p><p>zaman zaman</p><p>ihmal edilen hezeyandır,</p><p></p><p>Sadakat</p><p>ancak vecdin inhisarıdır</p><p></p><p>Kul,</p><p>köleliğe kapı</p><p>aralamayan vicdandır,</p><p></p><p>Akideiyle</p><p>var olan imtihandır,</p><p>vesvese</p><p>ve şüphe elhak bühtandır</p><p></p><p>İnsan</p><p>zafiyetleri olan bir candır,</p><p></p><p>bazen</p><p>samimiyetinden</p><p>hata yapan heyecandır,</p><p>marazlık</p><p>anlaşılınca hinlik taşıyandır</p><p></p><p>Her nefese</p><p>ve dahi nikah altında</p><p>hüküm bulan vesilelere</p><p></p><p>Dikat etmek</p><p>ve haddi aşmamak,</p><p>evla olan</p><p>bir nazardır ve ihsandır</p><p></p><p>Lakin,</p><p>insan hata ve ecriyle</p><p>kimi zaman yanılan serencamdır,</p><p></p><p>Bu bakımdan sınırlı,</p><p>sorumlu halinde kalmak</p><p>ehliyet için baki olan şiardır</p><p></p><p>Samimiyeti</p><p>ihlal eden,</p><p>kalbe</p><p>zafiyet zerkeden,</p><p></p><p>ruhu ve aklı</p><p>meşğul eden</p><p>hezeyanlardan kaçınmak</p><p></p><p>Aslolan</p><p>bir vakıadır,</p><p>hususiyet vecdin ihlasıdır</p><p></p><p>Tarafıma</p><p>sorulan sual karşısında</p><p>kayıtsız kalmak istemedim,</p><p></p><p>halimin</p><p>fakirliği nezninde</p><p>kal eylemeye gayret ettim,</p><p>yaşımın vuzuhundan seslendim.</p><p></p><p>Müteşekkirim,</p><p>böyle bir gayretin</p><p>ve merakın lahzasında</p><p>bulunmanız sebebiyle efendim...</p><p></p><p></p><p></p><p>Mustafa CİLASUN</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa CİLASUN, post: 26160, member: 188"] [B]"Eşler, birbirine herşeyi haber vermeli mi!"[/B] İnsan, kimi zaman nazdır Kimi vakit hicranla yol alandır Anlaşılmak üzre kaygı taşıyan bir nazardır, Asabiyeti olan insicamdır Hak ve hukuk zaman zaman ihmal edilen hezeyandır, Sadakat ancak vecdin inhisarıdır Kul, köleliğe kapı aralamayan vicdandır, Akideiyle var olan imtihandır, vesvese ve şüphe elhak bühtandır İnsan zafiyetleri olan bir candır, bazen samimiyetinden hata yapan heyecandır, marazlık anlaşılınca hinlik taşıyandır Her nefese ve dahi nikah altında hüküm bulan vesilelere Dikat etmek ve haddi aşmamak, evla olan bir nazardır ve ihsandır Lakin, insan hata ve ecriyle kimi zaman yanılan serencamdır, Bu bakımdan sınırlı, sorumlu halinde kalmak ehliyet için baki olan şiardır Samimiyeti ihlal eden, kalbe zafiyet zerkeden, ruhu ve aklı meşğul eden hezeyanlardan kaçınmak Aslolan bir vakıadır, hususiyet vecdin ihlasıdır Tarafıma sorulan sual karşısında kayıtsız kalmak istemedim, halimin fakirliği nezninde kal eylemeye gayret ettim, yaşımın vuzuhundan seslendim. Müteşekkirim, böyle bir gayretin ve merakın lahzasında bulunmanız sebebiyle efendim... Mustafa CİLASUN [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Mustafa Cilasun'un Kaleminden
Sualiniz karşısında kayıtsız kalamadım!
Alt