• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Sürekli ölmüş eşini görmek

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum Hocam ;Eşimin teyzesi sürekli aynı rüyaları görüyormuş. Eşimden yardım istemiş bende size yazıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teyzemiz 54 yaşlarında üç çocuğu var Kızı ve 8 yaşlarındaki erkek torunu ile birlikte kalıyor Dokuz ay kadar önce eşini kaybetti Rahmetli eşi şeker, kalp yetmezliği ve kanserden çok çekti. Ayakları kesildi uzun süre ayakları olmadan Teyzemizin yardımı ile hayata tutundu. Hep pişmanlık vicdan azabı vardı geçmişi ile En ufak duygusal ortamda ağlardı gizli gizli.

Allah Rahmet eylesin toprağa vereli dokuz ay oldu. Teyzemiz hemen hergün rüyasında görüyormuş. Rüyasında görmektende memnun değil korkuyor. Rahatsızlık veriyormuş. Ayaklarını kesilmeden önceki durumunda görüyormuş. Her gelişindede ayakkabısını istiyormuş. Hadi ayakkabımı ver geç kaldım gideceğim Diyormuş...

Pisikolojisi bozulmuş doktorada gidecek, Teyzemiz hem korkuyor hemde üzülüyor . Acaba ayakkabılarını fakir birinemi vermemi istiyor, Yoksa benden başka birşeyimi istiyor diye Üzülüyor. Teyzemiz beş vakit namazılıda biri Rahmetlinin, Ruhuna da okur sürekli.

Yardımcı olursanız sevinirim. Allah'a emanet olun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam..
ruyasinda sevdiginiz bir kişiyse mutlu olursunuz çünkü özlemişsinizdir.
teyze Rüyasında onu görmekten neden memnun değil!korkuyor..Rahatsızlık veriyor...
aslinda burada kendisi ile olan bir ic hesaplasma,pişmanlık vicdan azabı mi var?
ölümün rüyası yaşamdır..

herkes zamanla birilerini kaybeder ve unuturuz ya da unuttuğumuzu sanırız. bir gün bir yerlerde, hiç beklenmedik bir şekilde karşımıza çıkarlar,
minik bir detaydır bize onu getiren, bir , bir tını, bir resim, bir anı, bir ses...bir kelime bir ani ve ardından rüyamızda...görürüz...
belki de aklınızın bir köşesinde yeri hala taptazedir belki de bu kişinin... ölümü sizi öyle derinden etkilemiştir ki, olduğu gibi bir rafa kaldırmışsınızdır
kendisiyle ilgili tüm düşünceleri - ki o acıyı tekrar tekrar ve hiç eskimeden hissetmeyesiniz. ama bilinçaltına itilen herşey gibi,
o da su yüzüne çıkma yolunu bulacaktır bir şekilde. bir gece rüyanıza giriverir... ve uyandığınız sabah asla diğerleri gibi olamayacaktır.
gününüz son derece karmaşık duygularla başlamıştır bile..

Keşke sağlığında biraz daha sabırlı olabilseydim...
ama o zamanlar o durumda o ruh halim ile ancak elimden o kadari gelebiliyordu...
yani bu tip ruyalar biraz da bilinc alti olabiliyor...bazen de teyzenin ,ölüm korkusu yaşadıgina isarettir..
teyzeniz Kızından ayrılmak mi istiyor..kendi evinde hic kimseyi rahatsiz etmeden kendi kendine mi yaşamak istiyor...?
Allah Rahmet eylesin..

Hayirdir insallah..
"Her gelişindede ayakkabısını istiyormuş " teyzenin şu an icinde bulundugu haal, davranis yaptiklari ve yapmasi gerekli olan vasiyet, bir istek, yol,
ile ilgili bir mesaj veriyor Rabbim en iyisini bilendir..ama bunu yapmazsa teyze hayal kırıklığı yaşıyacağına delalettir...

hayirli geceler...Allah'a emanet olun...

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun hocam; Bende teyzenin eşime anlattığı kadarını biliyorum. Rahatsız olmasının nedeni rüyasında eziyet ediyormuş. Bacaklarının üstüne göğsünün üstüne oturuyormuş. Acaba rüya değilde başka birşeymi diye sordu eşim rüya olduğuna emin. Eşimle dertleşmiş biraz Rahmetli eşi öldükten sonra Kızının davranışlarında değişiklik olmuş, Toruna kızınca biye öyle davranıyorsun demeye başlamış. Tabi teyzemizde alıngan olmaya başlamış olabilir, Kızı da iyi bir insan. Bizim dışardan gözlemimiz ve teyzenin anlattıkları böyle hocam.
Allah'a emanet olun

Üst Alt