Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Mustafa Cilasun'un Kaleminden
Taşmıdır ki kalbin imdadıma gelmedin!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa CİLASUN" data-source="post: 15482" data-attributes="member: 188"><p>Bir ömür sessizliğin renginde bekledim</p><p>Bilsen ne kadar umut ettim,kimi vakit kendi kendimi teselli ettim</p><p>Sabrın devranında gözyaşlarımı derledim,nasip olmasını ne kadar diledim</p><p>Kalbimdeydi sanki o naif nefesin hissiyatımı kuşatan engin edebin ve temennilerin</p><p></p><p>Ne hicrandı firkatin,sukut ettiren halin</p><p>Hicran içinde nefes nefese kaldığım melalin,dinmiyordu hasretin</p><p>Kimseye söz edemedim, her lahzasında boyun büküp melülleştim, nerdeydin</p><p>Nasıl bir umudun vecdinde vaktini beklerdin, taş mı kesilmişti ki o zarif yüreğin</p><p></p><p>Niçin hiç merak etmedin ve gelmedin</p><p>Bir an bile olsun gönlüme bir ferahlık hissettirmedin ve kederdin</p><p>Bu kadar mı sefildim, cezbinle bir ömür inledim,toprağa hasreti andıkça sevdim</p><p>Neydi derdim,neden sinemin senasıyla vakit geçirdim bedelsiz umuun içine girdim</p><p></p><p>Ne zaman ki o kelebekleri görsem</p><p>Umutlarının vecdinde halinin derinliğini hissetsem ve ölsem</p><p>Edebinin sahifelerinde bu ömrümü hasretsem, nail olmak için sabırda erisem</p><p>Ruhumun figanıyla yüzleşsem,uykuya hasret gözlerimi sonsuzluğuna terk etsem</p><p></p><p>Ne kalmışsa geriye seni anlatan</p><p>Satırlarında kaybulduğum hicran ahının kitabını yazsam</p><p>Başucumda sakladığım ve bir vesileyle yazdığın namenin sancısını duysam</p><p>Akan zamana sorsam, sukut ettiren ahu gamımı satırlara son nefese kadar yazsam</p><p></p><p>Hıçkırıklarımı biran olsun duymasan</p><p>Halime malum olan hasretini şahit olduğum ayette bulsam</p><p>Kalbimin sahibine yakarsam, ruhumun hicran damlalarını bir bir anlatsam</p><p>Ağlasam, sessizliğin halinde kaybolsam,ruhumu cezbeden furkanın şadına kansan</p><p></p><p></p><p></p><p>Mustafa CİLASUN</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa CİLASUN, post: 15482, member: 188"] Bir ömür sessizliğin renginde bekledim Bilsen ne kadar umut ettim,kimi vakit kendi kendimi teselli ettim Sabrın devranında gözyaşlarımı derledim,nasip olmasını ne kadar diledim Kalbimdeydi sanki o naif nefesin hissiyatımı kuşatan engin edebin ve temennilerin Ne hicrandı firkatin,sukut ettiren halin Hicran içinde nefes nefese kaldığım melalin,dinmiyordu hasretin Kimseye söz edemedim, her lahzasında boyun büküp melülleştim, nerdeydin Nasıl bir umudun vecdinde vaktini beklerdin, taş mı kesilmişti ki o zarif yüreğin Niçin hiç merak etmedin ve gelmedin Bir an bile olsun gönlüme bir ferahlık hissettirmedin ve kederdin Bu kadar mı sefildim, cezbinle bir ömür inledim,toprağa hasreti andıkça sevdim Neydi derdim,neden sinemin senasıyla vakit geçirdim bedelsiz umuun içine girdim Ne zaman ki o kelebekleri görsem Umutlarının vecdinde halinin derinliğini hissetsem ve ölsem Edebinin sahifelerinde bu ömrümü hasretsem, nail olmak için sabırda erisem Ruhumun figanıyla yüzleşsem,uykuya hasret gözlerimi sonsuzluğuna terk etsem Ne kalmışsa geriye seni anlatan Satırlarında kaybulduğum hicran ahının kitabını yazsam Başucumda sakladığım ve bir vesileyle yazdığın namenin sancısını duysam Akan zamana sorsam, sukut ettiren ahu gamımı satırlara son nefese kadar yazsam Hıçkırıklarımı biran olsun duymasan Halime malum olan hasretini şahit olduğum ayette bulsam Kalbimin sahibine yakarsam, ruhumun hicran damlalarını bir bir anlatsam Ağlasam, sessizliğin halinde kaybolsam,ruhumu cezbeden furkanın şadına kansan Mustafa CİLASUN [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Mustafa Cilasun'un Kaleminden
Taşmıdır ki kalbin imdadıma gelmedin!
Alt