Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Tesbihim tane'tane çek beni.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 22634" data-attributes="member: 1043"><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>Haydi tesbihim, rahmet mürekkebine batır beni...</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>akşamın sonundayım, karanlığı aşan yolda</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>dünyanın yaşlanmış dertleri düştü omuzlarıma,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>sırtımda insan yüklü bir gök var sanki</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>perdelerini çektim camlarımın.</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>aşk motifinden işlemek için nakış nakış gönlüme</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>diz üstü çöktüm,boynumu büktüm,bir dilenci edasıyla</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>haydi tesbihim,rahmet mürekkebine batır beni</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>belki iki satır kelam olamam Allah (c.c) için ama</strong></span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><strong><span style="font-family: 'verdana'">bir elif de yazsan yeter </span><span style="font-family: 'verdana'">tek bir harf olmaya da razıyım... </span></strong></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>haydi tesbihim tane tane çek beni,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>bir ab-ı Hayat sun,şu ahu figan olan ruhuma</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>senden ve seccademden başka ibadetime vesilemi varki</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>kays‘ın kavruk çöllerine dönmüş gönlüme</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>senden başka kim leyla olup su serpebilir ki?</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>kulluğum başımda billurdan bir taç,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>Allah (c.c) dedirttir Bana (şahsıma),budur açlığıma ilaç</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>kalmasın bedenimde esbabı cürmüm</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>yeni bir tevekkül belirsin,karamsar hücrelerime...(!)</strong></span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>haydi tesbihim,ey laram dilaram</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>niyazımın yegane vesilesi</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>nur-i Muhammed (s.a.v)in nuruna boğ beni</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>aşıktan maşuğuna aksın,o aşk denizin şelalesi</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>ancak vuslat hayaliyle kırmızı bir vahadır derdim</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>leyl oldum bu sahra çarşısında</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>huzur-i aşk satılıyor bu çarşıda koş dediler</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>koştum!!!</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>ancak elime önce seni verdiler</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>ve çeeek çook çek dediler....</strong></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>Alnım secdede buz olmuş</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>Vefasızlık bellediklerim ellerimde.</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>Ellerim diyorum</strong></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>Titrek mum ışığına mukabil, sorgudan sefil kaçaklıklara gebe.</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>Her zerresi örtülse de tenimin saklanmıyor oyunbozanlar,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>Herşey (Bilinmeyen) alelade yerlerde.</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>Gözlerim telaşlı hayret</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>Hayret ki bakamıyorlar titrek ellerime.</strong></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>Gel diye yeni haber salmıştın rüyalarımda.</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>En sevgilinle şereflendirip garip uykularımı artık (gayrı) gel demiştin.</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>Ay şavkını kıskandıran yüzünü gör de cana gel demiştin.</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>Duyamadım</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>Gelemedim</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>Dönemedim</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>Şimdi hangi yusufcuk havalansa göklere,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>Sessiz bir ağıtla ağlar olmuş gözleri.</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>benim adım kahır olmuş</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>Seccademde hüzün izleri.</strong></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: darkorchid"><strong>Alıntıdır.</strong></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 22634, member: 1043"] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]Haydi tesbihim, rahmet mürekkebine batır beni...[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]akşamın sonundayım, karanlığı aşan yolda[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]dünyanın yaşlanmış dertleri düştü omuzlarıma,[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]sırtımda insan yüklü bir gök var sanki[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]perdelerini çektim camlarımın.[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]aşk motifinden işlemek için nakış nakış gönlüme[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]diz üstü çöktüm,boynumu büktüm,bir dilenci edasıyla[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]haydi tesbihim,rahmet mürekkebine batır beni[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]belki iki satır kelam olamam Allah (c.c) için ama[/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=darkorchid][B][FONT=verdana]bir elif de yazsan yeter [/FONT][FONT=verdana]tek bir harf olmaya da razıyım... [/FONT][/B][/COLOR] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]haydi tesbihim tane tane çek beni,[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]bir ab-ı Hayat sun,şu ahu figan olan ruhuma[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]senden ve seccademden başka ibadetime vesilemi varki[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]kays‘ın kavruk çöllerine dönmüş gönlüme[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]senden başka kim leyla olup su serpebilir ki?[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]kulluğum başımda billurdan bir taç,[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]Allah (c.c) dedirttir Bana (şahsıma),budur açlığıma ilaç[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]kalmasın bedenimde esbabı cürmüm[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]yeni bir tevekkül belirsin,karamsar hücrelerime...(!)[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]haydi tesbihim,ey laram dilaram[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]niyazımın yegane vesilesi[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]nur-i Muhammed (s.a.v)in nuruna boğ beni[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]aşıktan maşuğuna aksın,o aşk denizin şelalesi[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]ancak vuslat hayaliyle kırmızı bir vahadır derdim[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]leyl oldum bu sahra çarşısında[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]huzur-i aşk satılıyor bu çarşıda koş dediler[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]koştum!!![/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]ancak elime önce seni verdiler[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]ve çeeek çook çek dediler....[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]Alnım secdede buz olmuş[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]Vefasızlık bellediklerim ellerimde.[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]Ellerim diyorum[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]Titrek mum ışığına mukabil, sorgudan sefil kaçaklıklara gebe.[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]Her zerresi örtülse de tenimin saklanmıyor oyunbozanlar,[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]Herşey (Bilinmeyen) alelade yerlerde.[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]Gözlerim telaşlı hayret[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]Hayret ki bakamıyorlar titrek ellerime.[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]Gel diye yeni haber salmıştın rüyalarımda.[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]En sevgilinle şereflendirip garip uykularımı artık (gayrı) gel demiştin.[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]Ay şavkını kıskandıran yüzünü gör de cana gel demiştin.[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]Duyamadım[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]Gelemedim[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]Dönemedim[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]Şimdi hangi yusufcuk havalansa göklere,[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]Sessiz bir ağıtla ağlar olmuş gözleri.[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]benim adım kahır olmuş[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]Seccademde hüzün izleri.[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=darkorchid][B]Alıntıdır.[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Tesbihim tane'tane çek beni.
Alt