Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Tesettürlüysen bunları yapamazsın
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ekrem" data-source="post: 49710" data-attributes="member: 3"><p><span style="color: black">öfkeli ,sinirli,asabi insan oldugu imajini veriyor hariç </span><span style="color: Red"><strong>Baş örtüsü var demekki müslüman</strong></span> ben buna katılmıyorum kardeşim, benim de kendime göre bir inanışım, bir düşüncem var, örneğin, sokakta gördüğün her sakallı hacı veya hoca değildirqqww..k </p><p>keza, her ilahi okuyan kişi okadarda dindar müslüman değildirqqww..k o ilahi okuyan kişilerin kafalarında, bugün hangi dul kadını kandırsam da biraz para koparsam gibilerinden kimbilir ne düşünceler vardırilginç::.</p><p>keza, sokakta gördüğün her başı örtülü kadın 5 vakit namazını kılan dindar müslüman değildirqqww..k neden? çünkü bazı kişiler sırf kendisine yakıştırdığı için (hobi olarak) sakal bırakıyor, </p><p>çünkü bazı kişiler (kadınlar) sırf imaj değiştirmek için, gösteriş için (tesettür) başörtüsü kulllanıyor.</p><p>Ve bugibi insanlar için kullandığımız bir ata sözümüz var.</p><p><span style="color: Blue"><strong>EŞŞEK BİZİM EŞŞEK AMA SEMERİ (eğeri) DEĞİŞMİŞ!... </strong></span></p><p> ama birde şu varki, sokakta gördüğün ve hiç ummadığın bazı kadınlar 5 vakit namazını kılıyor olabilir, onedenle tanımadığımız kişiler hakkında böyle dindar müslüman, veya müslüman değildir diye yanlış düşüncelere kapılmıyalım...</p><p></p><p>ayrıca süperrpaylaşımınız için, elinize emeğinize yüreğinize sağlık</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ekrem, post: 49710, member: 3"] [COLOR=black]öfkeli ,sinirli,asabi insan oldugu imajini veriyor hariç [/COLOR][COLOR=Red][B]Baş örtüsü var demekki müslüman[/B][/COLOR] ben buna katılmıyorum kardeşim, benim de kendime göre bir inanışım, bir düşüncem var, örneğin, sokakta gördüğün her sakallı hacı veya hoca değildirqqww..k keza, her ilahi okuyan kişi okadarda dindar müslüman değildirqqww..k o ilahi okuyan kişilerin kafalarında, bugün hangi dul kadını kandırsam da biraz para koparsam gibilerinden kimbilir ne düşünceler vardırilginç::. keza, sokakta gördüğün her başı örtülü kadın 5 vakit namazını kılan dindar müslüman değildirqqww..k neden? çünkü bazı kişiler sırf kendisine yakıştırdığı için (hobi olarak) sakal bırakıyor, çünkü bazı kişiler (kadınlar) sırf imaj değiştirmek için, gösteriş için (tesettür) başörtüsü kulllanıyor. Ve bugibi insanlar için kullandığımız bir ata sözümüz var. [COLOR=Blue][B]EŞŞEK BİZİM EŞŞEK AMA SEMERİ (eğeri) DEĞİŞMİŞ!... [/B][/COLOR] ama birde şu varki, sokakta gördüğün ve hiç ummadığın bazı kadınlar 5 vakit namazını kılıyor olabilir, onedenle tanımadığımız kişiler hakkında böyle dindar müslüman, veya müslüman değildir diye yanlış düşüncelere kapılmıyalım... ayrıca süperrpaylaşımınız için, elinize emeğinize yüreğinize sağlık [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Tesettürlüysen bunları yapamazsın
Alt