Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Vesvese ve kotu dusunceler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mustafacskn" data-source="post: 80252" data-attributes="member: 6877"><p>Gecen gun vesvese ile ilgili yazi okurken vesveseye kapildim sanirim. hasa aklima Allah yokmus gibi bosuna iman ediyomusuz gibi seyler geliyor ve sanki Allahin varlihi hakkinda supheye dustugumu soylemisim veya dusmusum gibi dusunceler geliyor. simdi de islamla ilgili yazi okurken aklıma hasa islam dini gerici ve sacma gibi dusunceler geliyor. ben tovbemi ettim vesveseden kurtulmak icin kurtuldum derken simdi de vesveseden kurtuldun ama ya imanin gittiyse de, vesvese belkide bu yuzden gelmiyodur gibi dusunceler geliyor, buda mi vesvesedir ve bunlari soylemedikce bir sorun olurmu?? </p><p>Allah icin yardin edin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafacskn, post: 80252, member: 6877"] Gecen gun vesvese ile ilgili yazi okurken vesveseye kapildim sanirim. hasa aklima Allah yokmus gibi bosuna iman ediyomusuz gibi seyler geliyor ve sanki Allahin varlihi hakkinda supheye dustugumu soylemisim veya dusmusum gibi dusunceler geliyor. simdi de islamla ilgili yazi okurken aklıma hasa islam dini gerici ve sacma gibi dusunceler geliyor. ben tovbemi ettim vesveseden kurtulmak icin kurtuldum derken simdi de vesveseden kurtuldun ama ya imanin gittiyse de, vesvese belkide bu yuzden gelmiyodur gibi dusunceler geliyor, buda mi vesvesedir ve bunlari soylemedikce bir sorun olurmu?? Allah icin yardin edin. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Vesvese ve kotu dusunceler
Alt