Vicdanım sızlıyor

birsen

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Vicdanım sızlıyor, kimseye ümit vermek istemiyorum
Selamun aleykum Herkese.
Dinimizce flört etmek haram. Ama biz Gençler bu günahtan bir türlü vazgeçemiyoruz. Tabi bu her genç için geçerli değil. Ben bir yıldan beri kimseyle sevgili olmak istemiyorum. Vicdanım sızlıyor bu günahı işleyince. Geçenlerde bir erkekle konuştum niyeti benle sevgili olmaktı yalan değil ya ona ümit verdim. Ama sonra vicdanım öyle sızladıki dünya bana dar geldi. O kişiye vicdanımın sızladığını yapamayacağımı söyledim. Üzüldü haliyle. Ben şu an çok kötüyüm hem ona ümit verdim sonra vazgeçtim ama vicdanımın hiç rahat değildi. Allahtan utandım. Ben çokmu günaha girdim?Allah rızası için yardımcı olurmusunuz.Siz değerli insanların yorumlarına çok ihtiyacım var.

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Yapacak bir şey yoktur. Öyle bir caddeyi, mahalleyi, iş hayatını, okul hayatını kuşandık ki, kadınlarla erkekler iç içe, yan yana çok afedersiniz biraz da kucak kucağa bir haldeyiz.
Halbuki haremlik ve selamlık farz mesabesindedir. Öyle bir iş hayatı ve sektörü olmalıdır ki, ya da okul hayatı, mahalle ya da cadde kadınlar erkeklerden; erkekler de kadınlardan tamamen ayrışmalıdırlar. Şu anda bu pek mümkün gözükmemektedir.
Gelelim sizlere:
Sizler de elbet bir okulda öğrencisiniz, bulunduğunuz mekanlarda erkeklerle iç içe haldesiniz, böyle bir ortamda erkekler kadınlarla, kadınlar da erkeklerle rahat bir şekilde konuşuyorlar, görüşüyorlar, arkadaşlık kuruyorlar caddelerde, sokaklarda, pastane ve kafelerde beraberce iç içe bulunabiliyorlar. Dahası biraz daha da ileri gidebiliyorlar, el ele olabiliyorlar, bir bankta oturup sarmaş dolaş olabiliyorlar, ne bileyim falanca yerlerde de kucak kucağa olabiliyorlar.
Kadınla erkeğin arasında ne tür bir ilişki var ki bu halde olabiliyorlar:
Ya arkadaştırlar,
Ya sevgilidirler,
Ya dosturlar,
Ya da birbirlerini beğenenlerdir vs.
Bu ilişkilerin tamamı haramdır, günahtır bir anlamıyla da zina hadisesinin farklı versiyonlarıdır ki, zaman gelir hakiki zina da icra edilir hale gelinir sevgililik devam ettiği müddetçe.
Yapılacak iş ne olmalıdır:
1- Kadınlarımız ve erkeklerimiz bu tür ilişkilerden tamamen kaçınmalıdırlar.
2- Kadınlarımız ve erkeklerimiz iç içe olduklarından dolayı bunlardan kaçınamıyorlarsa, kızların kız liselerine erkeklerin de erkek liselerine gitmeleri gerekmektedir.
3- Babalar ve anneler makul tedbirleri almak zorundadırlar çocuklar için.
4- En önemlisi devlet tamamen kadın erkek beraberliğini tamamen lağvederek, iş hayatını ve sektörünü, okul hayatını ve diğer alanlarda ikame edilen hayatı erkekleri kadınlardan; kadınları da erkeklerden ayrıştırır hale getirecektir ve bu zorunludur! İslam'ın emri budur!
Siz bir kadın olarak bu haramdan Allah korkusu ve edebiyle nefsinizle ve kendinizle mücadele etmek suretiyle kaçınmanın yollarını arayacak ve bu kötü, çirkin, aşağılık, rezalet durumdan tamamen elinizi, gönlünüzü, kalbinizi tamamen çekeceksiniz. Sizin yapmanız gereken budur. Bunlar büyük günahlardandır ve yarın Kıyamet Günü cezası da ateştir!
Siz, tertemiz kalmak durumundasınız. Elinizi, belinizi, dilinizi, beraberliğinizi ve birlikteliğinizi tertemiz kılmak durumundasınız ve bu halinizle nikahta kendinizi kocanıza hazırlamanızdır.
Kocanız da bu hali kuşanacak tertemiz bir şekilde size kendisini arzeden olacaktır.
Hadise budur.

NETİCE

Erkeklerle kadınların (nikahsız) buluşmaları, konuşmaları, gezmeleri, dolaşmaları, bir arada bulunmaları, arkadaş, sevgili olmaları, parkta bahçede, kafalerde erkeklerle kadınların sevgili olarak boy göstermeleri tamamen haramdır ve büyük günahtır!

Dolayısıyla, erkekler de kadınlar da bu rezil ve aşağılık ameliyeden kaçınmak zorundadırlar.

"Zinaya yaklaşmayınız..! O aşağılık bir fahişeliktir..! Yolca da ne kötüdür..!" (Kur'an-ı Kerim)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, Çok mu zor be Dostum!!hatadan dönmek..Çok mu zor nefsi benliği kırmak..Zararın neresinden dönersen kârdır diyebilmek..
acilangul1

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Ve Aleykümselam, Çok mu zor be Dostum!!hatadan dönmek..Çok mu zor nefsi benliği kırmak..Zararın neresinden dönersen kârdır diyebilmek..
acilangul1

Allah razı olsun aslında çok kolay ama, düşünün, üniversite de dahil 15 sene kadınlarla iç içe oluyor eğitim görüyorsunuz.
Diyelim ben bu eğitimin içersindeyim, o hal eksende istemediğimiz ve arzu etmediğimiz o hallerden kaçınmak mümkün müdür..?
Kaçınmak oradan tamamen ayrılmakla olur o da olamayacağına göre, gözlerimizin gördüğü de aha ortadadır..!!!
Diyeceksiniz ki "istisnalar" vardır...
Ne demek vardır elbet de vardır, ama "istisna"dır onlar, incelik burada ve onlar asla genel olamayacaklardır.
Kadınları ve erkekleri devlet ayrıştırır, onlar için güzel ortamlar sunarsa ve işi de disiplinize ederse cezayı da ağırlaştırır evlenmeyi de kolaylaştırırsa o zaman bu "istisna"lar "GENEL" olacaktır...
Benim düşüncem böyledir, belki de takdir etmeyebilirsiniz...

NOT

Devlet bu bağlamda üzerine düşen görevi asla icra eylemiyor. (Devlet: Kurulu düzen, hukuki otorite)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah razı olsun aslında çok kolay ama, düşünün, üniversite de dahil 15 sene kadınlarla iç içe oluyor eğitim görüyorsunuz.
Diyelim ben bu eğitimin içersindeyim, o hal eksende istemediğimiz ve arzu etmediğimiz o hallerden kaçınmak mümkün müdür..?
Kaçınmak oradan tamamen ayrılmakla olur o da olamayacağına göre, gözlerimizin gördüğü de aha ortadadır..!!!
Diyeceksiniz ki "istisnalar" vardır...
Ne demek vardır elbet de vardır, ama "istisna"dır onlar, incelik burada ve onlar asla genel olamayacaklardır.
Kadınları ve erkekleri devlet ayrıştırır, onlar için güzel ortamlar sunarsa ve işi de disiplinize ederse cezayı da ağırlaştırır evlenmeyi de kolaylaştırırsa o zaman bu "istisna"lar "GENEL" olacaktır...
Benim düşüncem böyledir, belki de takdir etmeyebilirsiniz...

NOT

Devlet bu bağlamda üzerine düşen görevi asla icra eylemiyor. (Devlet: Kurulu düzen, hukuki otorite)

Devlet,devlet ne yapsın..Millet özgürlük,FREEdom istiyor ;Siz nasıl isterseniz, bu ülke öyle yönetilir..
Devlet onu, bunu, kumarı yasaklarsa Eyvaah!! Ülkeye Nasıl iltica geliyor , şeriat geliyor diye ortalığı velveleye verenlerde bizler değilmiyiz..?
Bir millet neye layıksa öyle yönetilir.........

Bir gün cuma günleri öğle vaktinde insanları topladığınız camilerde faiz karşıtı hutbe okutun.Bankalara gitmeyin , faizden uzak durun..kumar oynamayin, zina etmeyin ,Dinimizce flört etmek haram diye hutbe okut ey Devlet...aassd..

Bıktık artık 24 saat Kıldan tüyden sohbetlerden..

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Thank you. Sizler de haklısınız. Devlet milletten güçlüdür ve devlet bu gücünü milletin düşüncesinin hilafına da kullanabilir. Burası da önemlidir.

Üst Alt