Yardım

BEDİR MUHAMMED ALİ

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selam güzel insanlar . Bu gün günlerden cumartesi herkese huzur dolu bir hafta sonu dilerim . şimdi hazır tatile girmişken bende bu fırsatı değerlendirip.bana sıkıntı olan bir konuyu açmaya karar verdim. şimdi biliyorsunuz bizler konu açtığımızda sürekli sıralamada yükseliyoruz. Benim derdim şu anda önümde iki kardeşim var bana geçmem gereken biri yaralıyım rumuzlu kardeşim diğeri insan fakiri rumuzlu kardeşim . şimdi ben karar veremedim biri yaralı diğeri fakir. Geçip gitsem doğrumu acaba . Yada geçerken onların gönlünü alacak bir hediyemi götürsem . Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür.aeo

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Selam güzel insanlar . Bu gün günlerden cumartesi herkese huzur dolu bir hafta sonu dilerim . şimdi hazır tatile girmişken bende bu fırsatı değerlendirip.bana sıkıntı olan bir konuyu açmaya karar verdim. şimdi biliyorsunuz bizler konu açtığımızda sürekli sıralamada yükseliyoruz. Benim derdim şu anda önümde iki kardeşim var bana geçmem gereken biri yaralıyım rumuzlu kardeşim diğeri insan fakiri rumuzlu kardeşim . şimdi ben karar veremedim biri yaralı diğeri fakir. Geçip gitsem doğrumu acaba . Yada geçerken onların gönlünü alacak bir hediyemi götürsem . Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür.aeo

Aleykümselam, :) adı geçen üyelerimiz çoktaan terki diyar ettiler, uzun zamandır sesleri çıkmaz oldu... O nedenle geçilmeyi hakettiler bence

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah RAZI olsun Mubarek cok duygusal, ince, hassas, duyarli bir nukte.. tam da bize sizi anlatacak guzelikte...:)
Velhasili kelam..insan fakiri kardesimiz fakirlikten goc etti sanirim.. daha zengin bir mekana cadirini kurdu..sırıtık.:,
Yaraliyim kardesim ise bunca zaman da belki de yarasi iyilesip gitmistir... .:tamam:.Allah Kerim ..
o yuzden onlari gecmenizde serdar baskanimin dedigi gibi hic bir mahzuru yoktur ...:tamam:.
Buyrun efendim vaktin islamiForumlar.net listesinde dogru istikamette Allahu Ekber..

BEDİR MUHAMMED ALİ

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Biz insanlara karşı nezaket kurallarına uyalımda gerisi mevlaya kalmış. Zaten bende siteye emeği geçen arkadaşlara moral vermek babında yazmıştım .allah herkesin yar ve yardımcısı olsun aeo

Üst Alt