Yaşım geçiyor diye evlenirmisiniz

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
evlenme.jpg

Yaşım geçiyor diye evlenirmiydiniz....?
sen treni kaçırmışın varacağın yere gitmek için artık şansına hangi vasıta gelirse mi hayat yoluna çıkacaksın..?

Elbette doğru insanı bulmadan evlenmek yanlıştır... Ancak doğru insanı bulup bulamayacağın da bir muamma..
kalbinden geçen doğrudur hep onu dinle mi dersiniz...

Evlilik yaş üzrerine değil belirli kavramlar üzerine kurulmalı..
Örneğin aşk, sevgi saygı, tutku,cazibelik, cinselik, geç olsun ama mutlu, huzur ile Olsun...insan sadece evlenmek için evlenilmez...

yaşım geçiyor çocuk yapmam gerek, çevre ne der , artık seç birini gibi baskılara dayanamayı evlenilir mi?

ben diyorum ki ;sevdiğim, istediğim gibi biri olana kadar evlenmezdim... sevdiğim,bana uygun birini beklerdim evlenmek mesele değil,yürütebilmek,mutlu olmak o insan ile bir olabilmek mesele..
sevmem lazım bir ömür onunla yaşayabilmem için sevmem lazım işte yoksa olmaz..diye düşünüyorum..

yaşın geçti evlen muhabbeti çok saçma sonra ne oluyor zaman geçiyor anlaşamadığını farkediyorsun pişmanıklar başlıyor mutsuz çocuklar da geliyor ..
istemediğim biriyle yaşım geçiyor diye evlenmektense evde kalırım daha evladır bana...

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
evlenme.jpg

Yaşım geçiyor diye evlenirmiydiniz....?
sen treni kaçırmışın varacağın yere gitmek için artık şansına hangi vasıta gelirse mi hayat yoluna çıkacaksın..?

Elbette doğru insanı bulmadan evlenmek yanlıştır... Ancak doğru insanı bulup bulamayacağın da bir muamma..
kalbinden geçen doğrudur hep onu dinle mi dersiniz...

Evlilik yaş üzrerine değil belirli kavramlar üzerine kurulmalı..
Örneğin aşk, sevgi saygı, tutku,cazibelik, cinselik, geç olsun ama mutlu, huzur ile Olsun...insan sadece evlenmek için evlenilmez...

yaşım geçiyor çocuk yapmam gerek, çevre ne der , artık seç birini gibi baskılara dayanamayı evlenilir mi?

ben diyorum ki ;sevdiğim, istediğim gibi biri olana kadar evlenmezdim... sevdiğim,bana uygun birini beklerdim evlenmek mesele değil,yürütebilmek,mutlu olmak o insan ile bir olabilmek mesele..
sevmem lazım bir ömür onunla yaşayabilmem için sevmem lazım işte yoksa olmaz..diye düşünüyorum..

yaşın geçti evlen muhabbeti çok saçma sonra ne oluyor zaman geçiyor anlaşamadığını farkediyorsun pişmanıklar başlıyor mutsuz çocuklar da geliyor ..
istemediğim biriyle yaşım geçiyor diye evlenmektense evde kalırım daha evladır bana...

Bu sozlerle beni anlatmissiniz. Gerci cevremde evlen diyen yok ama sonucta yasim gelmis, gecmis bile hala bekarim islikcalan
18-19 yaslarinda anneme derdim hissime gore ya gec evlenecegim (32-33 yaslarda) ya da hic evlenmeyecegim. O zamanlar bana cok kizardi oyle deme diye kzgnn..

Once insan kendi kendine mutlu olmayi bilecek bence, sonra beraber mutlu olabilecegi ve onu da mutlu edebilecegi biri bulmasi/karsina cikmadi gerekiyor.
Arkadaslarla evlilik hakkinda konusmayi severim ama evliligi istiyor muyum bilmiyorum bile. Belki karsima istedigim gibi biri cikmadi, ciktiysa da o beni istemedi. Hayirlisi olsun, huzurluyum, bu herseyden onemli...

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Daha yeni Elissa'dan Halet hob sarkisini dinlerken beni eski gunlerime goturdu. Simdi o nerededir, ne yapardir, nasildir... Insallah iyidir, mutludur.
Sarkinin Turkce cevirisini burada sizlerle paylasmak istedim. Arapca da daha da icten, sonucta ne de olsa tercume eserin ruhunu birazda olsa aliyor.

Aşkın beni benden alan türlü türlü hallerini seninle yaşıyorum..
Ve Bu durumun bir daha tekrarlanması zor...!
Uzağımda da olsan yanıbaşımda da olsan yaşayacağım bu aşkı.
Sonunda kader gülüyor bana..
Sonunda ey sevgilim o kara günlerden kurtulup nefes alacağım günler geldi....
Birazcık senden kopmama izin ver de..
Boşa kaybettiğim günlerimi unutayım...
Ömrüm, gözlerin tarafından kucaklanarak geçsin istiyorum..
Yanındayken babamın kokusunu buluyorum sende
Dünyanın bütün sevgisini buluyorum içinde.....
Kardeşimin şefkatini buluyorum sende..!
Senin burada benimle olman için yürekten dua ediyorum
Günler seninle bir arada geçsin rabbim duamı kabul etsin..
Aramızda geçen günler bambaşkaydı.
Yarın gelecek ve beni yine bu günkü bozulmamış hislerimle bulacaksın
Gelmiş geçmiş tüm hayatımı sana adamak istiyorum.Sense bir gününü bile feda etmiyorsun..
Hayatımı haketmeyen biri için yaşamam çok zor…

Üst Alt