• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Yılanlarla başım dertte

EZGİ YILDIZ :)

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
SELAMÜN ALEYKÜM ;
Merhaba ben ezgi ben bir rüya gördüm neye yorumlandığını merak ederim.
Ben annem babam balkonda oturuyorduk annem kucağına yaratık gibi bişey aldı ama bize zarar vermiyor neyse üzüm yiyoruz bir yılan geldi balkona babam eliyle ittirdi yılan bahçeye düştü (giriş katta oturuyoruz).
neyse aradan 2 dk geçti bir yılan kıpırdadı babama söyledim yılan ölmemiş diye oda dediki o bizim yılan değil dedi.
Meğerse bir çukur var bahçede orası yılan yuvasıymış bizim vurduğumuz yılan ayaklandı.
Neyse eve geçtik ben ve 3 arkadaşımla birlikte oturuyoruz duvarda 4 yılan sürünüyor arkadaşımın biri (ılgın)yılanların birisine vurdu kanepenin arkasına düştü yılan.
Diğer arkadaşım (gamze)yılana baktı ayy yazık ağlıyor kusacak dedi yılan için.
Biz tekrar balkona geçtik.
Ben annem birde 4 yaşında küçük kuzenim (ecrin)yukardaki daireden yılan sallanıyor yılanın altında ecrin duruyor ben yerlere yatıyorum. Baba yılanı öldür diye ağlıyorum.
Neyse böyle bir rüya gördüm bu neye yorumlanır ?

Birde zamanınızı alacağım ama ben arkadaşlarımla bir olay yaşadım bu neye yorumlanır .
Ben birisiyle derste yazışıyodum gamze kağıdı görmek istedi aramızdan su sızmaz bu arada bende şakasına hayır filan yaptım o da küstü diğer arkadaşımla benden gizli birşeyler konuştular filan .
Beni dışladılar bana soğuk davrandılar filan kendimi kötü hissettim bana yardım edinn acaba ne yapmalıyımm
ilginç::.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hosgeldiniz kardesim Hayirdir insallah...
11 yasindaki bir cocuk ile nasil sohbet edip beni anlamasini bekliyebilirim...vvcc..:tüüh:,
Allah Yardimciniz olsun...Ben de kolay anlasilir biri degilim yani...sırıtık.:,cddvb..
bazen insan Dis dunyasinda yasadigi olumsuzluklar İnsanın sürekli içinde ic dunyasini da etkileyip yaşadığı olaylardan
doğan bilincalti rüyalarda gorebilmekteyiz..
yani cocuk dilli ile birine kizdiginda, kirildiginda ruyanda korku ve endiseli seyler gorursun...dfgtnsaskn..

Rüyada Mevsiminde görülen üzüm rahat ve mutlu bir hayata Rüyada mevsimi dışında görülen üzüm ise sıkıntıya delalet eder.
hep beraber üzüm yediginizi gormek; mutlu bir aile hayatına delalet
eder...bereket ferahlik birde gönlünüzdeki ve beynimizdeki ,aklinizdaki Sek suphe vesvese ve sizi rahatsiz eden olaylari bir de zamana birakabilseniz...
daha cok mutlu ve huzurlu olurdunuz seklinde yorumlanir..
cocuk dillinde aileni merak etme her evde arada bir tartisma olsa da annen, baban birbirini cook seviyor ve Seni de en cok seviyorlar...:tamam:.baybyy

Rüyada büyük yılan görmek; güç ve kuvvete...küçük yılan zayıf düşmana..
Rüyada yılanlar görmek ;Gerçek yaşamınızda içinde bulunduğunuz gizli korkular ve endişeleri simgeleyebilir.ihanet ve düşmanlığa, gizli düşmanlara işaret edebilir...
yani biraz guzelsin diye etrafinda seni cekemiyenlerde olabilir.. utngc...:tamam:.
Hic bir rüya yasanilan ortamdan bagimsiz bir sekilde yorumlanamaz.

Rüyada korkmak;icinde bulundugunuz bir durumdan dolayi cook ofkeli oldugunuza.. mevcud hayatinizdaki SIKINTIYA..
bir celiski, korku ve endiselerin yansimasi ve
Allah cc. ve Dualardan uzak kaldiginiza isarettir..

Kimi problemlerimiz de var ki evhamdan ibaret. Çocukça korkularla hırpalarız kendimizi ve birbirimizi.
Acı çeker ve çektiririz.

Gidin kardesim Gamzeye bana yazdiginiz gibi sadece saka yaptiginizi soyleyin.. zaten o sizin gercek dostunuz ise size guvenir ve inanir.. guvenmedigini ve KIRILDIGINI soylerse o zaman gercek dostunuz degilmis..
ona Hayirli gunler byeee diyerek araya mesafe koyun.. zaman ile her sey eskisi gibi olur.. merak etmeyin..

bu gamze "(GAMZE)YILANA BAKTI AYY YAZIK AĞLIYOR KUSACAK DEDİ YILAN İÇİN." diyen ayni kisi mi.. o ise O da sizin ile mizahi, yari dalga yari saka iyi niyet ile arkadasina bak sevdiginden haber geldi hii gibi saka yaptigina delaletir...
kardesim Her şeyin ardında bir artniyet ARAMAYIN..
O da ayni sizin gibi masum, genc akli, fikri sakada muziplikte olan genc deli, dolu, kendini begenmis biri...

art niyetli bazı faniler alayla ve küçümsemeyle karışık bir bakış açısıyla ifade ederler safiyet konusundaki hislerini.
Çevrelerinde gördükleri, kendilerine benzemeyen, bu nedenle bir uzaylı, bir ucube gibi muamele ettikleri kişilere
“Ne kadar safsın, bu kadar saf olma” derler.
Bir yandan da bu kişilere kurdun kuzuya baktığı gibi bakarlar, sürekli ezilmeye ve sömürülmeye aday görürler onları.
Halbuki tertemiz ve yaratıldığı üzere katışıksız kalabilse kalplerimiz. İrfana ve aşka açık olsalar bu halleriyle keşke… Bizden daha iyi bilen kalplerimizi, her düştüğümüzde tutup elimizden kaldıran bizi, bir Dostumuz var ya ebedi Sevgili...
insan hep Masum ve temiz Kalmalı ..
iyi geceler...

duaa..

Üst Alt