Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Güncel/Haber/Bilgi
Yine Dağlıca, yine şehit haberi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 51847" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Allah</span><span style="color: black">ım rahmet eylesin Yakınlarına başsağlığı diliyor, Canilere Allahtan helak edilmesi için dua ediyorum.</span></p><p><span style="color: black">Bu evlatlar kolay mı yetişiyor saniyorsunuz?agla..:,</span></p><p><span style="color: black">bu analar, bu babalar o kadar emek çekip büyütüyorlar! onca yoklukla okutup adam etmeye çalışıyorlar. </span></p><p><span style="color: black">Onlar icin bir cok guzel hulya, ruya, hayal edip evlad yetistiriyorlar..</span></p><p><span style="color: black">askerden gelecek de evlenecek, Torun verecekler yaslandigimizda ciger paremiz yanimizda olacak gibi ...</span></p><p><span style="color: black">Sonra elin kahpesi gelip, bir çakalı andırırcasına sırtında vurup kara toprağa düşürüyor.</span></p><p><span style="color: black">Onca Anne, babanin emegi, hayali, cigerini bir anda </span></p><p><span style="color: black">YOK etmeye hic kimsenin HAKKI yoktur!!</span></p><p><span style="color: black">Bu kadar basit mi, bu kadar kolay mı bir evladı, bir yiğidi harcamak...ALLAH-in verdigi bir CAN-i almak!!</span></p><p><span style="color: black">ama yine o kahpeler kazanmadi ve kazanmiyacak bizim sehitlerimiz ölmedi Sehit olup Cennette gitti! Onlarinkiler ise Cehennemin dibine...dfrt..</span></p><p> </p><p><span style="color: black">Rabbim mertebelerin en yücesiyle şereflendirsin. </span></p><p> </p><p><span style="color: black">Mehmedim biz senin uğruna can verdiğin vatanın değerini bilemiyoruz. </span></p><p><span style="color: black">Senden önce niceleri bu uğurda can verdi, yine verecekler. Ama biz hala uyuyacağız, biz uyansak bile bazıları uyanmak istemeyecek. </span></p><p><span style="color: black">3-5 yerde gösteri yapılacak, ardından sadece Anan, Baban, eşin, çoluğun, çocuğun ağlayacak... </span></p><p><span style="color: black">cocuklarin YETIM kalacak!!ve Biz onlara bile HAKKI ile sahiplenemiyecegiz!!</span></p><p><span style="color: black">Biz de unutacağız seni, biz de bir kaç gün sonra adını hatırlamayacağız. Sen affet bizi, sizin can verdiğiniz vatana da, size de layık olamıyoruz ...</span></p><p><span style="color: black">bizim guvenligimiz icin CAN verdigini ne cabuk da UNUTUYORUZ...</span></p><p><span style="color: black">Bunu yapanlari Allah a havale ediyorum...</span></p><p><span style="color: black">desenize yine Analarin yuregi YANACAK bu gun...</span></p><p><span style="color: black">Ben de bir Anayim...</span></p><p><span style="color: black">Uzgunnn</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 51847, member: 1049"] [COLOR=black]Allah[/COLOR][COLOR=black]ım rahmet eylesin Yakınlarına başsağlığı diliyor, Canilere Allahtan helak edilmesi için dua ediyorum.[/COLOR] [COLOR=black]Bu evlatlar kolay mı yetişiyor saniyorsunuz?agla..:,[/COLOR] [COLOR=black]bu analar, bu babalar o kadar emek çekip büyütüyorlar! onca yoklukla okutup adam etmeye çalışıyorlar. [/COLOR] [COLOR=black]Onlar icin bir cok guzel hulya, ruya, hayal edip evlad yetistiriyorlar..[/COLOR] [COLOR=black]askerden gelecek de evlenecek, Torun verecekler yaslandigimizda ciger paremiz yanimizda olacak gibi ...[/COLOR] [COLOR=black]Sonra elin kahpesi gelip, bir çakalı andırırcasına sırtında vurup kara toprağa düşürüyor.[/COLOR] [COLOR=black]Onca Anne, babanin emegi, hayali, cigerini bir anda [/COLOR] [COLOR=black]YOK etmeye hic kimsenin HAKKI yoktur!![/COLOR] [COLOR=black]Bu kadar basit mi, bu kadar kolay mı bir evladı, bir yiğidi harcamak...ALLAH-in verdigi bir CAN-i almak!![/COLOR] [COLOR=black]ama yine o kahpeler kazanmadi ve kazanmiyacak bizim sehitlerimiz ölmedi Sehit olup Cennette gitti! Onlarinkiler ise Cehennemin dibine...dfrt..[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]Rabbim mertebelerin en yücesiyle şereflendirsin. [/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]Mehmedim biz senin uğruna can verdiğin vatanın değerini bilemiyoruz. [/COLOR] [COLOR=black]Senden önce niceleri bu uğurda can verdi, yine verecekler. Ama biz hala uyuyacağız, biz uyansak bile bazıları uyanmak istemeyecek. [/COLOR] [COLOR=black]3-5 yerde gösteri yapılacak, ardından sadece Anan, Baban, eşin, çoluğun, çocuğun ağlayacak... [/COLOR] [COLOR=black]cocuklarin YETIM kalacak!!ve Biz onlara bile HAKKI ile sahiplenemiyecegiz!![/COLOR] [COLOR=black]Biz de unutacağız seni, biz de bir kaç gün sonra adını hatırlamayacağız. Sen affet bizi, sizin can verdiğiniz vatana da, size de layık olamıyoruz ...[/COLOR] [COLOR=black]bizim guvenligimiz icin CAN verdigini ne cabuk da UNUTUYORUZ...[/COLOR] [COLOR=black]Bunu yapanlari Allah a havale ediyorum...[/COLOR] [COLOR=black]desenize yine Analarin yuregi YANACAK bu gun...[/COLOR] [COLOR=black]Ben de bir Anayim...[/COLOR] [COLOR=black]Uzgunnn[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Güncel/Haber/Bilgi
Yine Dağlıca, yine şehit haberi
Alt