- Katılım
- 26 Şubat 2011
- Mesajlar
- 503
- Tepkime puanı
- 10
Kavrulmus yumurtali kuskonmaz:
Bir kilo kadar cok kalin olmiyan kuskonmaz,
3 yumurta,
Kavurmak icin zeytin yagi,
Limon, tuz ve karabiber
Kuskonmazlar burunlarindan baslayip 3-4cm parcalar halinde koparilir taki sert kisma gelene kadar artik kuskonmaz cit diye kopmaz sadece egilir iste o kismi pisirilmez cok sert olur. Kesilen kuskonmazlar suzgecte yikandiktan sonra, tavada isinan zeytin yaginin icerisine atilip pisene kadar karistirilir[15 dakika kadar] kuskonmazlar pisince 3 yumurta kirilir ve hafif ateste hepsi birlikte karistirilarak pisirilir, tabaga alip uzerine limon ve karabiber de koyduktan sonra is onu yemeye kaliyor.
Bir kilo kadar cok kalin olmiyan kuskonmaz,
3 yumurta,
Kavurmak icin zeytin yagi,
Limon, tuz ve karabiber
Kuskonmazlar burunlarindan baslayip 3-4cm parcalar halinde koparilir taki sert kisma gelene kadar artik kuskonmaz cit diye kopmaz sadece egilir iste o kismi pisirilmez cok sert olur. Kesilen kuskonmazlar suzgecte yikandiktan sonra, tavada isinan zeytin yaginin icerisine atilip pisene kadar karistirilir[15 dakika kadar] kuskonmazlar pisince 3 yumurta kirilir ve hafif ateste hepsi birlikte karistirilarak pisirilir, tabaga alip uzerine limon ve karabiber de koyduktan sonra is onu yemeye kaliyor.