Yumurtalı kuşkonmaz

vaveyla

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
503
Tepkime puanı
10
Kavrulmus yumurtali kuskonmaz:
Bir kilo kadar cok kalin olmiyan kuskonmaz,
3 yumurta,
Kavurmak icin zeytin yagi,
Limon, tuz ve karabiber

Kuskonmazlar burunlarindan baslayip 3-4cm parcalar halinde koparilir taki sert kisma gelene kadar artik kuskonmaz cit diye kopmaz sadece egilir iste o kismi pisirilmez cok sert olur. Kesilen kuskonmazlar suzgecte yikandiktan sonra, tavada isinan zeytin yaginin icerisine atilip pisene kadar karistirilir[15 dakika kadar] kuskonmazlar pisince 3 yumurta kirilir ve hafif ateste hepsi birlikte karistirilarak pisirilir, tabaga alip uzerine limon ve karabiber de koyduktan sonra is onu yemeye kaliyor.
yumurtalikuskonmaz001.jpg


yumurtalikuskonmaz002.jpg


yumurtalikuskonmaz003.jpg


yumurtalikuskonmaz004.jpg


yumurtalikuskonmaz005.jpg


yumurtalikuskonmaz006.jpg
 

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
7,319
Tepkime puanı
117
Yumurtalı değilde farklı bir tarifi vardı arkadaşım tarif etmişdi öyle yapmıştım güzel olmuştu.buda güzel gözüküyor denemek lazım inş.
 

vaveyla

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
503
Tepkime puanı
10
Yumurtalı değilde farklı bir tarifi vardı arkadaşım tarif etmişdi öyle yapmıştım güzel olmuştu.buda güzel gözüküyor denemek lazım inş.

çook kommiikdoğrusu bende hiç denemedim, denemek lazı evet güzel görünüyorbrrvo
 
Üst Alt