Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Yüreğin Tayini çıkmış senin il'e
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 20430" data-attributes="member: 1222"><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong> </strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorange">Zor da olsa, yokken var gibi yaşatmak için çaba harcadığım Canım'a Selam!</span></span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorange">Geç de olsa,adıyla kazandığım birkaç satıra Selam!</span></span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorange">Yorucu da olsa,sabah akşam isminin zikretmekten yorulmadığıma Selam!</span></span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorange">Ve Selam sana ki,hasretten dökülmüş satırlara cevap beklemekteyim...</span></span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px"></span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: red">=Yüreğin tayini çıkmış senin İl'e</span></strong></span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: red">Arzumdur paylaşayım yüreğimi senin ile=</span></strong></span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px"></span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px">Sen merkezli yaşıyormuşum da o yüzden ezberliyormuşum şiirleri</span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px">Sen varmışsında hayatta,o yüzden yaşamak istiyormuşum</span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px">Sen de varım diye; Sende sevdim diye "SEV BENİ!..."</span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px"></span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px">Muallaktaymış geleceğim,daha ne olur bilmiyormuşum</span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px">Sen varmışsında gülüyormuşum!</span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px">Ağlanacak halimde bir neşe ki sorma...</span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px">Sen de varım diye; Sende sevdim diye "BENİ UNUTMA..."</span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px"></span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px">Sessizliğe gömmüşüm seni..Sen de içmde fırtınalar kopuyorken doğuyorsun her an!Hep bir sevinç var içimde..Bekliyorum..bekliyorum..Bekleyişler hiç bitmiyor.Umudmuş duanın gıdası ya..Umudlarım tükenmiyor!</span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px"></span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px">Darağacı olmuş yürek!Aslında seni yaşatmak çok zor bu kalpte.Elde avuçta ne çare..Bu yürekte Ölüm tek çare!Seninle ölümde ne gam!Seninle azapta ne tasa!</span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px">Sen de varım diye; Sen de sevdim diye "BİRAZ DAHA YAŞA..."</span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px"></span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px">Diyorum ki fanide yaşanan herşey fanidir!Diyorum ki Bakide yaşanan herşey bakidir!Faniyim sakladım seni Bakiye...Şimdi sensizlikde olur mu hiç hüzün?Şifa bekliyorken beni zulmet gelirmi hiç ölüm döşeği?</span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px"></span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px">Ben seninle her üzüntüde saklı olan Mutluluğu keşfettim..Sonuç=SEN!</span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px">Ben seninle her kış sonrası sonsuz baharı keşfettim..Sonuç=SEN!</span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px">Ben sende bir Ben keşfettim ki..Sonuç=SEN!</span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px">Sen ve galibiyet harekatım..</span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px">Sen ve bakice bir hayatım..</span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px">Sen ve ben!Bizde ne çok şey tattım!</span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px">Şimdi ilk adımlarımı atıyorum..Uzun bir zaman gerekecek menzile kavuşmaya..Sanmayasın ki bitmez bu yolculuk..Geldim geleceğim!</span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px">Heyecanımla yoğurduğum sevgiyi ekeceğim toprağına da öyle geleceğim..</span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px">"Nereye" diye sorma!</span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px"></span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: red">=Yüreğin tayini çıkmış senin İl'e</span></strong></span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: red">Arzumdur paylaşayım bu yüreği senin ile=</span></strong></span></p></strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px"></span></p><p></strong></span></p><p></p><p></p><p><u><strong>Raz-ı Hare </strong></u></p><p style="text-align: right"><u><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: red">Ben diyorum ki: Vuslatı beklerim, Yâr, Gaffâr</span></span></p></strong></u></p><p style="text-align: right"><u><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: red">Âşk diyor ki: El-intizâr eşeddü min-en-nâr*</span></span></p></strong></u></p><p style="text-align: right"><u><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: red"></span></span></p></strong></u></p><p style="text-align: right"><u><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: red">*Beklemek, ateşten şiddetlidir</span></span></p><p></strong></u></p><p><span style="color: #333333"></span></p><p><span style="color: #333333"></span><span style="color: silver"></span></p><p><span style="color: silver"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 20430, member: 1222"] [FONT=Comic Sans MS][B] [CENTER][SIZE=3][COLOR=darkorange]Zor da olsa, yokken var gibi yaşatmak için çaba harcadığım Canım'a Selam! Geç de olsa,adıyla kazandığım birkaç satıra Selam! Yorucu da olsa,sabah akşam isminin zikretmekten yorulmadığıma Selam! Ve Selam sana ki,hasretten dökülmüş satırlara cevap beklemekteyim...[/COLOR] [B][COLOR=red]=Yüreğin tayini çıkmış senin İl'e Arzumdur paylaşayım yüreğimi senin ile=[/COLOR][/B] Sen merkezli yaşıyormuşum da o yüzden ezberliyormuşum şiirleri Sen varmışsında hayatta,o yüzden yaşamak istiyormuşum Sen de varım diye; Sende sevdim diye "SEV BENİ!..." Muallaktaymış geleceğim,daha ne olur bilmiyormuşum Sen varmışsında gülüyormuşum! Ağlanacak halimde bir neşe ki sorma... Sen de varım diye; Sende sevdim diye "BENİ UNUTMA..." Sessizliğe gömmüşüm seni..Sen de içmde fırtınalar kopuyorken doğuyorsun her an!Hep bir sevinç var içimde..Bekliyorum..bekliyorum..Bekleyişler hiç bitmiyor.Umudmuş duanın gıdası ya..Umudlarım tükenmiyor! Darağacı olmuş yürek!Aslında seni yaşatmak çok zor bu kalpte.Elde avuçta ne çare..Bu yürekte Ölüm tek çare!Seninle ölümde ne gam!Seninle azapta ne tasa! Sen de varım diye; Sen de sevdim diye "BİRAZ DAHA YAŞA..." Diyorum ki fanide yaşanan herşey fanidir!Diyorum ki Bakide yaşanan herşey bakidir!Faniyim sakladım seni Bakiye...Şimdi sensizlikde olur mu hiç hüzün?Şifa bekliyorken beni zulmet gelirmi hiç ölüm döşeği? Ben seninle her üzüntüde saklı olan Mutluluğu keşfettim..Sonuç=SEN! Ben seninle her kış sonrası sonsuz baharı keşfettim..Sonuç=SEN! Ben sende bir Ben keşfettim ki..Sonuç=SEN! Sen ve galibiyet harekatım.. Sen ve bakice bir hayatım.. Sen ve ben!Bizde ne çok şey tattım! Şimdi ilk adımlarımı atıyorum..Uzun bir zaman gerekecek menzile kavuşmaya..Sanmayasın ki bitmez bu yolculuk..Geldim geleceğim! Heyecanımla yoğurduğum sevgiyi ekeceğim toprağına da öyle geleceğim.. "Nereye" diye sorma! [B][COLOR=red]=Yüreğin tayini çıkmış senin İl'e Arzumdur paylaşayım bu yüreği senin ile=[/COLOR][/B] [/SIZE][/CENTER] [/B][/FONT] [U][B]Raz-ı Hare [RIGHT][SIZE=3][COLOR=red]Ben diyorum ki: Vuslatı beklerim, Yâr, Gaffâr Âşk diyor ki: El-intizâr eşeddü min-en-nâr* *Beklemek, ateşten şiddetlidir[/COLOR][/SIZE][/RIGHT] [/B][/U] [COLOR=#333333] [/COLOR][COLOR=silver] [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Yüreğin Tayini çıkmış senin il'e
Alt