Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Zina yaptım pişmanım!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mumın1" data-source="post: 86663" data-attributes="member: 8149"><p>sadece bır ornek verıcem etkılendıgım bır olay hadıse belkı sızın ıcınızı rahatlatır dıye yanı demem okı sızden daha beterı vardı ve sadece okuyun ,</p><p>_______________</p><p></p><p></p><p>Ebu Hüreyre şöyle anlatıyor: Kadının biri bana gelerek "Acaba ben tevbe etsem kabul edilir mi? Çünkü hem zina ettim, hem de bunun sonucunda doğan çocuğumu öldürdüm"dedi. Ben de "Hayır, tevben kabul edilmez. Allah sana göz aydınlığı ve tevbe etme şerefi vermez"diye cevap verdim. Bunun üzerine kadın ağlayıp dövünerek kalktı gitti. Ertesi gün sabah namazını Hz. Peygamber'in arkasında kıldım. Namazdan sonra da bu kadınla aramızda geçen konuşmayı Hz. Peygamber'e naklettim. Şöyle buyurdular: "Ona çok kötü bir cevap vermişsin. Sen şu âyetleri okumuyor musun?: "Onlar ki Allah ile beraber başka bir ilaha tapmazlar. Allah'ın öldürülmesini haram kıldığı şahsı öldürülmeyi hakedenler müstesnâ öldürmezler. Zina etmezler. Bu kötülükleri yapan kimse (günahının) cezasına kavuşur. Kıyamet günü onun azabı kat kat olur. Orada zelil olarak daimî kalır. Ancak tevbe edip iman eden ve salih amel işleyen kimseler müstesnadır. İşte Allah bunların kötülüklerini iyiliklerle değiştirir. Allah çok bağışlayan, çok esirgeyendir"(Furkan/68-70). Bu sözler üzerine çıkıp kadını aramaya başladım. Bulunca da kendisine bu âyetleri okudum. O zaman secdeye kapanarak "Bana bir çıkış yolu veren Allah'a hamdederim"dedi.</p><p>Ebu Hüreyre şöyle anlatıyor: Tevbesinin kabul olunmayacağını söylediğimde kadın dövünerek çıktı ve bir yandan da şöyle diyordu: "Ey üzüntü gel! İşte şimdi senin zamanındır. Bu güzellik ateş için mi yaratıldı?".</p><p></p><p>Hz. Peygamber'in yukarıdaki sözleri üzerine, Ebu Hüreyre çıkıp bütün Medine sokaklarında o kadını aradı; fakat bir türlü bulamadı. Ertesi akşam kadın Ebu Hüreyre'nin yanına geldi. Ebu l'Hüreyre de ona Hz. Peygamber'in sözlerini aktardı. Bunun üzerine kadın secdeye kapanarak "Benim için bir çıkış yolu gösteren ve bana günahlarımdan tevbe etme imkanı tanıyan Allah'a hamdederim"dedi. Sonra da tevbe etti ve beraberinde bulunan bir cariyeyi, kızıyla birlikte azat etti (1).</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mumın1, post: 86663, member: 8149"] sadece bır ornek verıcem etkılendıgım bır olay hadıse belkı sızın ıcınızı rahatlatır dıye yanı demem okı sızden daha beterı vardı ve sadece okuyun , _______________ Ebu Hüreyre şöyle anlatıyor: Kadının biri bana gelerek "Acaba ben tevbe etsem kabul edilir mi? Çünkü hem zina ettim, hem de bunun sonucunda doğan çocuğumu öldürdüm"dedi. Ben de "Hayır, tevben kabul edilmez. Allah sana göz aydınlığı ve tevbe etme şerefi vermez"diye cevap verdim. Bunun üzerine kadın ağlayıp dövünerek kalktı gitti. Ertesi gün sabah namazını Hz. Peygamber'in arkasında kıldım. Namazdan sonra da bu kadınla aramızda geçen konuşmayı Hz. Peygamber'e naklettim. Şöyle buyurdular: "Ona çok kötü bir cevap vermişsin. Sen şu âyetleri okumuyor musun?: "Onlar ki Allah ile beraber başka bir ilaha tapmazlar. Allah'ın öldürülmesini haram kıldığı şahsı öldürülmeyi hakedenler müstesnâ öldürmezler. Zina etmezler. Bu kötülükleri yapan kimse (günahının) cezasına kavuşur. Kıyamet günü onun azabı kat kat olur. Orada zelil olarak daimî kalır. Ancak tevbe edip iman eden ve salih amel işleyen kimseler müstesnadır. İşte Allah bunların kötülüklerini iyiliklerle değiştirir. Allah çok bağışlayan, çok esirgeyendir"(Furkan/68-70). Bu sözler üzerine çıkıp kadını aramaya başladım. Bulunca da kendisine bu âyetleri okudum. O zaman secdeye kapanarak "Bana bir çıkış yolu veren Allah'a hamdederim"dedi. Ebu Hüreyre şöyle anlatıyor: Tevbesinin kabul olunmayacağını söylediğimde kadın dövünerek çıktı ve bir yandan da şöyle diyordu: "Ey üzüntü gel! İşte şimdi senin zamanındır. Bu güzellik ateş için mi yaratıldı?". Hz. Peygamber'in yukarıdaki sözleri üzerine, Ebu Hüreyre çıkıp bütün Medine sokaklarında o kadını aradı; fakat bir türlü bulamadı. Ertesi akşam kadın Ebu Hüreyre'nin yanına geldi. Ebu l'Hüreyre de ona Hz. Peygamber'in sözlerini aktardı. Bunun üzerine kadın secdeye kapanarak "Benim için bir çıkış yolu gösteren ve bana günahlarımdan tevbe etme imkanı tanıyan Allah'a hamdederim"dedi. Sonra da tevbe etti ve beraberinde bulunan bir cariyeyi, kızıyla birlikte azat etti (1). [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günde beş vakit kıldığımız nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Zina yaptım pişmanım!
Alt