Zulüm ile abad olanın sonu berbat olur.

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm canlar,cananlar,cana can katan dostlar;bu kadar içten başladım ama içim gerçekten allak bullak 2 gündür gördüğüm vahşet görüntülerinden sonra,içim daha fazla kaynayan kazana döndü,nasıl kaybettik insanlığımızı?Nasıl gözlerimiz bağlandı ,kendimize zarar verdiğimizin farkındalığını nasıl,nerede ,ne zaman kaybettik?

Duymuyoruz görmüyoruz,boşveriyoruz,umursamıyoruz,önümüze getirileni ne için geldi ?amacı ne? nereden geldi?sormadan anlamadan harcayıp tüketiyoruz yediklerimizle zehirleniyoruz,baktıklarımızla zehirleniyoruz,uzaklaştırıldıklarımızı fark etmiyoruz uyuyoruzagla..:,agla..:,
En son safha zulüme başladılar onlar amaçlarında son perdelerini oynuyorlar amaçlarına ulaştıklarını sanıyorlar ama bizim inancımızda mazlum ile yaradan arasında perdelerin kalktığı her duasının kabul olduğu hakikati vardır.Zulüm ile abad olanın ise sonu nasıl berbat olacak ettiğimiz duaların sonucunda tez vakitte göreceğiz inşallah.

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm selam ablacım, geçen yıl fırından ekmek almaya gitmiştim. Deli diye insanların yaklaşmak istemedikleri ama zarar biri vardı fırının önünde yanından geçerken elimi tuttu dur 1 dakika dedi. Hayırdır dedim, dünya insanlar hiç iyiye gitmiyor halimiz ne olacak dedi işimiz zor Allah yardımcımız olsun dedim.

Bir anda bağırmaya başladı, içim çok kötü oldu. Adam deli deyip korkup yaklaşmadıkları adam Müslümanlık elden gidiyor Allah rızası için dua edin diye bağırıyordu. Acaba bu adam mı deliydi, yoksa biz mi deliydik?

Velhasıl ablacım zulüm dediğin zaman benim bildiğim ve güvendiğim en güzeli ayet-i kerimeyi yazacağım.

Sakın Allah'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma. Allah onları ancak gözlerinin dehşetle bakakalacağı ana erteliyor. İbrahim Süresi 42. ayet

Zamanı gelince bizde onlarda göreceğiz ablacım, Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin...

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Amin güzel kardeşim amin insanlığın delirdiği bir hakikat eğer onu açıkça haykıran deliyse bende ondanım deliyim öyle haykırasım var ki hata ediyorsunuz kendi cehennem çukurunuzu kazıyorsunuz diye ama kulaklarda duymamak için ağırlık ,kalplerde ve vicdanlarda duymamak için perdeler var içimdekileri ben haykırıp ben duyacağım nasipsizler yine anlamayacak varsın deli desinler görmeyi,anlamayı verene Hamdü senalar olsun benim gibi olan kardeşlerime de selam olsun.

berat1983

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm canlar,cananlar,cana can katan dostlar;bu kadar içten başladım ama içim gerçekten allak bullak 2 gündür gördüğüm vahşet görüntülerinden sonra,içim daha fazla kaynayan kazana döndü,nasıl kaybettik insanlığımızı?Nasıl gözlerimiz bağlandı ,kendimize zarar verdiğimizin farkındalığını nasıl,nerede ,ne zaman kaybettik?

Duymuyoruz görmüyoruz,boşveriyoruz,umursamıyoruz,önümüze getirileni ne için geldi ?amacı ne? nereden geldi?sormadan anlamadan harcayıp tüketiyoruz yediklerimizle zehirleniyoruz,baktıklarımızla zehirleniyoruz,uzaklaştırıldıklarımızı fark etmiyoruz uyuyoruzagla..:,agla..:,
En son safha zulüme başladılar onlar amaçlarında son perdelerini oynuyorlar amaçlarına ulaştıklarını sanıyorlar ama bizim inancımızda mazlum ile yaradan arasında perdelerin kalktığı her duasının kabul olduğu hakikati vardır.Zulüm ile abad olanın ise sonu nasıl berbat olacak ettiğimiz duaların sonucunda tez vakitte göreceğiz inşallah.

Güzel yazmışsınız değerli kardeşim. Ama bu vahşet görüntülerini değil 2 gün bizler yaklaşık bir buçuk yıldır izliyoruz. Bu vahşet görüntülerinin rengi, dili ve ırkı olmaz. Allahu ekber deyip kafa kesen kendilerini müslüman olarak belirten tecavüzcü katiller. İki yıldır hemen yanıbaşımızda katliam yapmaya devam ediyor. Filistindeki olayları zaten hepimiz biliyoruz. Çin'in gaddarlığını da yeni yeni görmeye başladık. Ama bir yılı aşkındır filmlerde bile rastlayamadığımız bir şekilde binlerce insanı fuhuşu sürükletip, tecavüz edip, onların kafasını canlı canlı kesip video sitelerine verip bütün dünyaya gösterip de bütün dünyanın vahşetle kanadığı bir ama çoğumuzun halen haberdar bile olmadığımız bir vahşet örgütünün halen bu vahşetine tüm hızıyla devam ettiğini görmekteyiz. Evet Suriye'de sahur için ekmek sırasında olan insanları silahla tarayıp öldürüldüğü bir devirde yaşıyoruz. Ben sadece kendime soruyorum Hz. Muhammed (Sav) döneminde olsaydı bu olaylara sessiz kalırmıydı. Bu yüzden feryadın rengi, dili , ırkı olmaz diyorum. Bütün müslümanlar kardeşimizdir. Bu Uygurdaki kardeşlerimiz olsun, Filistindeki kardeşlerimiz olsun ve Suridiyediki kardeşlerimiz olsun kısaca bütün islam alemi kardeşimizdir. Bunu diyebilirsek gerçek mumin olmuş sayılırız. Allah'a emanet olun...

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Ben şahsım adına diyorum kardeşim ,diyemeyenler beni zaten feryat ettiren; göremiyorlar, sağırlıkla körlükle kendi kendilerine asıl zulümü ettiklerini,geleceklerine neler ektiklerini...Şimdi evet rahatlar ama yarınlarını garanti edebilen kim varda böyle gamsızca duruyorlar duymuyor ,görmüyor ,bilmiyor gibi yapıyorlar...Ben çok şaşkın ,kırgınım ,üzgünüm,Allah cc söylediklerinin tersini yaparak ahirete doğru yol alıyoruz akibetimiz hayır değil:(Dahası kıyamet burnumuzun dibinde ahir zaman alametleri hızla çoğalıyor ve ilerliyor nasıl kendimize haber verilen azabı böyle yok sayarak keyfi yaşayabiliyoruz iğneden ipliğe baştan aşağı,içten dışa malesef insanlık bitmiş....Sizlerde selametle Allah cc emanet olun ümmeti Muhammet için dualarınızı eksik etmeyin inşallah...

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Elimde imkanlarım olsa gitmek için 1 dakika düşünmem hoş bazen niyetimde bozulmuyor değil ama imkansız olmuyor ablacım, hal böyle olunca duadan başkası gelmiyor elimizden. Abla kim ne derse desin ben çocukluğumdan beri onlarına yanına giderim, otururum sohbet ederim dinlerim. Onlar için en saçmalıyor dedikleri an bile anlarsan çok şey feryat ediyorlar.

Bu yüzden ne derlerse desinler doğru söyleyecek kadar deli haksızlığa feryat edecek kadarda aklını kaybetmiş olmak lazım bazen. Rabbim tüm kardeşlerimizin yardımcısı olsun...

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Amin amin amin

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Zulüm dünyadan en küçük mevki evlerimize kadar geldi;nasıl mı?
Kendisi karşı taraftan sürekli rica ile öyle yapma böyle yap ikazları aldığı halde inatla ben yapmak istemiyorumun farklı bir anlatımı olan bahanelerle geçiştiren ev halkı üyesi, hem kendine hem büyüklerine nasıl zulüm ettiğinin farkında değil, kendini destekleyen koruyanlarda aynı şekilde neye ortak olduklarının farkında değiller,bunu onlara nasıl kırmadan anlatırım diye düşünürken başka bir aile büyüğünün'' haksızlık bu dayanamıyorum artık'' diye patlaması ile daha da kızıştı ;''kalpleri çeviren Rabbim kendine ve ailesine büyüklerine cahillikle ve bunu meziyetmiş gibi algılayarak zulüm edenlerin kalbine hidayet,merhamet ve hakkı hakikati anlayıp amel etmelerini kendilerini cehennem ateşinden kurtarmalarını nasip et.''

Zulümün her türlüsü cehennem ateşidir görmeyen gözlere, duymayan kulaklara, hissetmeyen kalplere, Rabbim şifa ve cehennem ateşinden kurtulmayı nasip etsin.AMİN

Üst Alt