Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Zulüm ile abad olanın sonu berbat olur.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="berat1983" data-source="post: 94668" data-attributes="member: 7728"><p>Güzel yazmışsınız değerli kardeşim. Ama bu vahşet görüntülerini değil 2 gün bizler yaklaşık bir buçuk yıldır izliyoruz. Bu vahşet görüntülerinin rengi, dili ve ırkı olmaz. Allahu ekber deyip kafa kesen kendilerini müslüman olarak belirten tecavüzcü katiller. İki yıldır hemen yanıbaşımızda katliam yapmaya devam ediyor. Filistindeki olayları zaten hepimiz biliyoruz. Çin'in gaddarlığını da yeni yeni görmeye başladık. Ama bir yılı aşkındır filmlerde bile rastlayamadığımız bir şekilde binlerce insanı fuhuşu sürükletip, tecavüz edip, onların kafasını canlı canlı kesip video sitelerine verip bütün dünyaya gösterip de bütün dünyanın vahşetle kanadığı bir ama çoğumuzun halen haberdar bile olmadığımız bir vahşet örgütünün halen bu vahşetine tüm hızıyla devam ettiğini görmekteyiz. Evet Suriye'de sahur için ekmek sırasında olan insanları silahla tarayıp öldürüldüğü bir devirde yaşıyoruz. Ben sadece kendime soruyorum Hz. Muhammed (Sav) döneminde olsaydı bu olaylara sessiz kalırmıydı. Bu yüzden feryadın rengi, dili , ırkı olmaz diyorum. Bütün müslümanlar kardeşimizdir. Bu Uygurdaki kardeşlerimiz olsun, Filistindeki kardeşlerimiz olsun ve Suridiyediki kardeşlerimiz olsun kısaca bütün islam alemi kardeşimizdir. Bunu diyebilirsek gerçek mumin olmuş sayılırız. Allah'a emanet olun...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="berat1983, post: 94668, member: 7728"] Güzel yazmışsınız değerli kardeşim. Ama bu vahşet görüntülerini değil 2 gün bizler yaklaşık bir buçuk yıldır izliyoruz. Bu vahşet görüntülerinin rengi, dili ve ırkı olmaz. Allahu ekber deyip kafa kesen kendilerini müslüman olarak belirten tecavüzcü katiller. İki yıldır hemen yanıbaşımızda katliam yapmaya devam ediyor. Filistindeki olayları zaten hepimiz biliyoruz. Çin'in gaddarlığını da yeni yeni görmeye başladık. Ama bir yılı aşkındır filmlerde bile rastlayamadığımız bir şekilde binlerce insanı fuhuşu sürükletip, tecavüz edip, onların kafasını canlı canlı kesip video sitelerine verip bütün dünyaya gösterip de bütün dünyanın vahşetle kanadığı bir ama çoğumuzun halen haberdar bile olmadığımız bir vahşet örgütünün halen bu vahşetine tüm hızıyla devam ettiğini görmekteyiz. Evet Suriye'de sahur için ekmek sırasında olan insanları silahla tarayıp öldürüldüğü bir devirde yaşıyoruz. Ben sadece kendime soruyorum Hz. Muhammed (Sav) döneminde olsaydı bu olaylara sessiz kalırmıydı. Bu yüzden feryadın rengi, dili , ırkı olmaz diyorum. Bütün müslümanlar kardeşimizdir. Bu Uygurdaki kardeşlerimiz olsun, Filistindeki kardeşlerimiz olsun ve Suridiyediki kardeşlerimiz olsun kısaca bütün islam alemi kardeşimizdir. Bunu diyebilirsek gerçek mumin olmuş sayılırız. Allah'a emanet olun... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Zulüm ile abad olanın sonu berbat olur.
Alt