• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

18 yaşındayım rüyamda hamile oldgumu gördüm korktum

denizdln

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
öncelikle selamün aleyküm hocam size bir şey sormak istiyorum.
ben 18 yaşındayım ve bekarım dün gece rüyam da hamile oldgumu gördüm karnımda ki bebek hareket ediyor dirseği bel ki de kolu hareket ediyordu belki de kaburgalarının biri bunu hissetiğm de hamile oldugumu anlıyordum ilk başta onu doğuracağımı söylüyordum sonra çok korkuyordum etrafta ki insanların karnımın şişip anlayacaklarından ondan kurtulamk istiyordum çok korkuyordum uyandıgımda da bunun etkisi altındaydım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim..Buyrun..
Ruyaniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
rüyamda kendimi hamile gördüm ;
Bu gunlerde yasiyacaginiz,veya haluhazirda YASADIGINIZ!!! gecici Gam Keder SIKINTIYA delalettir...

Beşer olarak şu imtihan dünyasında önümüzde var olan engelleri aşabilmek için Allah’ın rahmet ve inayetine çok muhtacız.

Unutmayin guzel kardesim,bugün yaptıklarımız geleceğimizi etkileyip belirleyecektir..
Gecmisinizi ve bugununuzu bana soylerseniz inanin Size geleceğinizin nereye dogru gittigini soylerim..
Yanlis anlama munnecim degil ama Hayat tecrubesi ve ilim .idrak diyelim..

Bugünümüzü çalan iki hırsız var; geçmişe ilişkin pişmanlıklarımız ve geleceğe ilişkin kaygılarımız.
Bugünümüzü dürüst, temiz, faydalı ve hayırlı geçirmekle aynı zamanda geleceğin de Saglam temellerini atmış olmazmiyiz ?
Ilahi adalet vardir.. Hayatta verdiginiz kadar Hayat da Size ayni miktarda veririr..
Herseyin bir zamani var Sizin su an okul, egittim, ogretim, ilim, irfan zamaninizdir...
Hayirli gunler kardesim..

Üst Alt