Aile saadetimiz bozuldu

hasane

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm
Ben çocukları olan mutlu bir aile babası idim.
Hem ben hemde eşim güzel işlerde çalışıyoruz, bu arada ikimizde namazlarını kılmaya çalışan inançlı insanlarız ama aile saadetimiz bundan 1 ay önce eşimin iş yerinden bir arkadaşı ile fazlaca konuşması ve whatsapp programı ile yazışmasını bulmam ile son buldu. Eşimi karşıma alıp sorduğumda bir hata yaptığını zaten bitmiş bir muhabbet olduğunu eskisi kadar sık konuşmadığını sadece şeytan ve nefsin yol açtığı bir durum olduğunu, yüzümüzü kızartacak bir şey yapmadığını zatende o kişi ile bir daha iş harici görüşmediğini söyleyip, benden özür diledi. Fakat ben içimdeki huzursuzluğu artık atamıyorum, paranoyak oldum çıktım ve acaba acaba diye en kötüleri düşünüp yerimde duramaz geceleri uyuyamaz ve devamlı da bu konuyu aça aça eşimi de rahatsız eder oldum. Boşanmanın kıyısından döndük ama bir türlü olanları unutamıyorum, ne olur biri bana akıl versin.

tozduman

Moderatör
Moderatör
Aleyküm selam kardeşim.
Eşiniz halen o kişi ile ayni firmada çalışıyor mu ?
Numarasini değiştirdi mi ?
Siz Eşinizin konuştuğu kişiyle hesaplastiniz mi ?
Bir hata oldu yaşandı yara yaranin mayasidir.
Eşinize güvenmek zorundasiniz..
Allah hidayete erdirsin.
Burada yardıma ihtiyacı olan siz değilsiniz.
Eşiniz sızın güveninizi nasıl kırdıysa telafi edecek !
Hemen geçmesini beklemeyin zaman alır.
Kafanızda ne kadar şüphe varsa tekrar tekrar sorun ikna olmadıklarınızi tekrar sorun .
Allah hakkinizda hayırlı olanı versin.
Allah size Ahirette ve dünyada iyi hal nasip etsin kardeşim

hasane

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Sealmün Aleyküm eşim hala aynı firmada çalışıyor ama iş yerleri farklı, numarasını değiştirmek istedi fakat ben gerek yok dedim. O kişi ile hesaplaşmadım bu eşimi küçük düşüreceği için o işe girişmedim.
Defalarca ne kadar büyük bir hata bu diye sordum, eşimin bana dediği sadece bir göz kayması salakça bir şey, cinsellik ve onun muhabbeti dahi olmadı, insanın kız kıza konuşamadığı şeyler oluyor sadece o tür şeyler dedi. Çok fazla soru sordum, eşim gayet rahat bir şekilde bu kadar büyütme sadece bir hata seni ve çocuklarımı çok seviyorum diyor ama ben şeytanın vesveselerinden kurtulamıyorum, devamlı dua okuyorum hem kendim hem eşim için inşallah Rabbim bana sabır verir.
Yorumunuz içinde teşekkür ederim.

tozduman

Moderatör
Moderatör
Selâmün Aleyküm kardeşim.
Temiz niyetli kardeşimsin.
Eşiniz hatası Allah ile onun arasında detaya girip anlatmana hiç gerek yok kardeşim.
Önemli olan senin gönlün ve yuvan değil mi?
Sitede evli kardeşlerim var sana telkin de bulunacaklardir.
Ama şeytanın vesvesesi diyip kendini yipratma kardeşim.
Esin bi hata yapmış onu saracaksin hatasini telafi etmesi için önünu acmalisin.
Genelde konuyla ilgili siteye gelen hanim kardeşlerimiz oluyor .
Ilk kez sizinle karşılaşıyorum.
Eşiniz vicdan azabı çekiyor mu bilmiyoruz.
Eşinizi tanımadan ben vicdanen sizi telkin etmekte zorlaniyorum ama !
Eşinizin bir daha bu hatayı tekrarlamayacagndan eminseniz kendinizi de Eşinizi yürekten affedin kardeşim.
Eşinize sahip çıkın ..
Çocuklarıniz varmış ve boşanma ya kadar gelmissiniz kötü günler gecirmissiniz Allah yardımcınız olsun.
Eşinize sıkı sıkı sarilin.
Zikir çekin bol bol Allahi kalpten anın sürekli ve bu durumu Allaha havale edin.
Hemen gecmeyecek, biraz zaman alacak geçmesi için bu yüzden kendinize yüklenmeyin..
Bu arada çok temiz niyetli bir kardeşimsin . .
Ben gerçekten üzülerek cevap yazıyorum.
Sitede gönül sızım ablamiz var az kaldı gelecek şu anda sitede yok.
Sana telkin de bulunur seni çok iyi anlar ve sana Ailene iyi gelecek telkinlerde bulunacaktir.
Bir süre sitede takip de kalirmisin gelince hemen konuyu gündeme getiririz tamam mı ?
Düzelecek inşallah!
Kalbin huzur bulsun inşallah Allah seni ve ailenin hidayete erdirsin hidayete erdirdikten sonra kalplerinizi saptirmasin .Allah size Ahirette ve dünyada iyi hal nasip etsin kardeşim.
Selametle kardeşim :(

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Aleyküm selam Hasan kardeşim,

Senin adına üzüldüm, "şüphe" kurt gibi yer bitirir insanı!
Eşime soruyorum kafama takılanları diyorsun bence daha net ve açık bir şekilde kafanda ne varsa çekinmeden sor!
İkincisi de, eşinin yazıştığı kişiyle yüz yüze konuşman lazım, bence asıl kafanda şüphe uyandıran bir çok şeyin cevabını onunla konuşursan bulursun...
Hani bir örnek verirsem, her hangi bir kavgada bile iki tarafta dinlenir ondan sonra karara bağlanır ya, şimdi sen tek taraftan dinliyorsun onun için bu şüpheler azalacağına çoğalıyor...

Hakkında hayırlısı olsun kardeşim, Allah yuvanızı bozmasın, eski muhabbetinizi devam ettirsin, bu konuyu da hayırlısıyla tatlıya bağlayın inşallah....

hasane

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm yorumların için teşekkür ederim kardeşim.
Ama karşı tarafla yüzleşmeyi düşünmüyorum, eşimin cep telefonu ve whatsapp mesajlarını takip ediyorum ve söz verdiği gibi bu konu açıldığndan beri hiç yazışmamış ve konuşmamış, bilmiyorum belki en kötüyü düşünerek kendi kendime azap çektiriyorum, her gece yatınca bu konuyu dolaylı olarak hala açıyorum, dün gene açtım ve eşim bana ben o düşündüğün kadar karaktersiz ve namussuz birimiyim dedi. öyle bir şey olsa senin ve çocuklarımın yüzüne nasıl bakarım, hata sadece lütfen bu konuyu kapatalım dedi. Bende bir daha böyle bir şey (gereksiz ve laubali muhabbetler dahi) yaşayacak olur isen öbür gün boşanma dilekçesini kendin ver dedim. İnşallah Rabbim beni bu imtihandan galip ayırır.
Hayırlı günler dilerim.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Aleyküm selam kardeşim, rabbim sıkıntılarını gidersin, bir ferah kapısı açsın inşallah...
Hayırlı akşamlar kardeşim..

tozduman

Moderatör
Moderatör
"Kendinden duygularindan korkma" kardeşim yürekten hissediyor ve inanıyorum Aşacak ve unutacaksiniz duamdasiniz..
Selametle kardeşim

tozduman

Moderatör
Moderatör
Selâmün Aleyküm. Ben bu kardeşimize 2 hafta önce çok üzüldüm. Allah yardimcisi olsun. Gönül sızım gelince Konuyu tekrar gündeme getirelim demiştim. Olur ya bi gün açar bakar bir cümle ile hayatı değişir. Hayirlisi olsun. Ben kalbimden gelen sözü tuttum. Hayirli olsun inşallah Allah ahirette ve dünyada iyi hal nasip etsin inşallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin...
sahip olduğun bir "deve"n var ise önünde iki seçeneğin vardır..
1) deveyi gütmek
2) diyardan gitmek

Herkes kendi yaratılışına (mizaç ve karakterine) göre hareket eder. Rabbiniz kimin en doğru yolda olduğunu daha iyi bilir. ”İSR suresi, 84. ayeti

Kelebk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar arkadaşım,
Haklı olarak güvenin sarsılmış, korktuğun için paranoyak oldun, böyle yaparak bir yere varamazsın, şimdi eşin iş değiştirsin diyeceğim olur mu bilmem? her zaman dua et, Allah yardımcınız olsun, şeytan sizden uzak olsun...

hasane

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ben hala aynı durumdayım, bir türlü içimdeki sıkıntıyı aşamadım, kendimden ve eşimden nefret ediyorum ama hala ona acıyorum ve çocuklarımı çok seviyorum, sizden dua istiyorum nerede ise 1 yıl olacak ve durulmadım...

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Hasan kardeşim, Kolay değil bazı şeyler...

Ama nihayetinde bir yuvan var ve Allahın en sevmediği şey; ayrılmak, boşanmak biliyorsun!

Çocuklarını düşün!
Bekle, Allah rızası için sabret!

Karşılığını eninde sonunda verecektir mevlam....

Hep kadın mıdır bir yuvayı ayakta tutan?
Erkek te ayakta tutar vesselam!

Senin bir Rabbin var seni duyuyor unutma!
Yeter ki sen ona seslenmesini bil!!!!

hasane

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Galiba bu işi fazla büyüttüm, benim eşim hakkında onun bana duygusal anlamda bile ihanet ettiğine dair en küçük ispatım delilim yok, bu konuştuğu iş arkadaşı da ona işi öğreten ve şefi, ama o kadar kötü şeyler konuştum ki, o kadar aramız açıldı ki madur iken suçlu konumuna düştüm. Buradan tüm kardeşlerime tavsiyem işin aslını astarını öğrenmeden büyük sözler ve iftiralar içerisinde bulunmayın. Bana mesaj yazan ve destek olan tüm herkese teşekkür ederim. Allah'a emanet olun...

Gönül sızım...
https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/39498-isin-aslini-astarini-ogrenmeden.html#post99389

tozduman

Moderatör
Moderatör
Ne güzel doğruya ulaşmak ,çok sevindim kardeşim sizin adınıza..
Allah size ve eşinize Ahirette ve dünya da iyi hal nasip eylesin, Allah agzinizin tadını bozmasın.
Selametle kardeşim

Üst Alt