Aldatilan kadın ve Erkek ne yapmalı?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İslamda aldatılan kadın ne yapmalı, aldatılan kadın veya erkek dinen ne yapmalı, aldatılan erkek dinen ne yapmalı, aldatılan kadın dinen ne yapmalı,eşlerin aldatması ve islamın gerekleri

a- Kadin, kocasini aldatmis... Erkek, ya hanimini bosar ya da evliligini devam ettirir... (Öldürme, eziyet, zulüm, bedene zarar verme gibi fiiller yok ceza olarak...)

b- Erkek, hanimini aldatmis... Hanim icin de iki secenek var... Ya bosanmak ya da evliligi devam ettirmek...

Ahh Gonul SIZIM.. Aldatilan Kadin veya Erkek ne yapmali...
Allah Yar ve yardimcilari olsun..cook zor.. konum da karar da.. birde ortada cocuklar var ise...
Beni Aldatin deyip de ayrilanlari da gorduk... Affedip evliligini yurutenleri de ama her iki kararda da ..
artik hic bir seyin eskisi gibi olmadigini.. Guven denilen.. O Aileyi Ayakta tutan..kutsal duygunun YIKILDIGINI...
ve bu duygunun tekrar.. onarilmasi icin yiillarca Yillarca emek gerektigini gorduk..
Guven kazanillmasi yillarca alir iken YIKILMASI bir AN gerekmektedir..

Bilemiyorum.. Yetkili kardeslerim.. musaade ve uygun gorurlerse bu konuda bana gelen..esini aldatip Yardim isteyen..
(meslegimden oturu)..
o mektuplari isim degistirerek buraya ornek olarak bir kac tanesini ekliyebilirim.. konu daha guzel anlasilabilirdi..
Ve bu Aldatma isini yapanlar yABANCI DEGIL kENDI dIN KARDESLERIMIZ..

BIRDE ONLARIN .. VICDANI.. IC DUNYALARI ILE YAKINDAN.. OLAYI ANLAMAK ISTERSENIZ..

IZIN VERILDIGINE GORE EKLEMEK ISTERIM..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Soru: "Merhaba..soze nerden basliyacagimi bilemiyorum..
benim düştüğüm yanlışlara hiç kimsenin düşmesini istemem kaldi ki allahın huzuruna böyle iğrenç bi vaziyette çıkmak deli olmamak elde değil..

niye yaptimki bunu..aklim almiyor O an kendimde degildim sanki...
kendimi tanıyamıyorum ve işin kötüsü ne biliyomusun kimsenin hakkımda kötü düşünmemesi sen gerçekten çok iyi bi insansın demesi beni kahrediyor?
oysa ben igrenc nefsine yenilmis bir zavalliyim..kendimden utaniyorum...

herkesin gözünde bi ayrıydım iyi bir insandim.. ama ben biliyorum vicdanim hic susmuyor ben ne yaptim?
Niye yaptim?ihtiyacim mi vardi?evimde helalim esim mi yoktu?
Allah beni bildigi gibbi yapsin..cook igrenc hissediyorum kendimi...
kendi gözümde toprağa bile layık değilim üstelik evliyim ne yaptıysam şeytandan kurtulamadım beni bırakmıyor uğraştıkça uğraşıyor ömür boyu yemeden içmeden ibadet etsem bile bu günahı kapatamam..
yarin Allahin huzuruna bu utanc ile nasil cikacagim.. ama cikmak zorundayim baska carem mi var,..
cehenneme girmek değil korkum rızasız ve kul hakkıyla gitmek ..
cocugumun babasini aldattim...evladimi aldatim en kotusu Rabbimi aldatim.. sehvetime yenildim..
ben RABBİİM i çok seviyorum ..ama O beni sevmiyordur artik ben kendi kendimi bile sevmezkenallah beni nasil sevsin?
şeytanın oyuncağıyım artık duam ne kadar makbul bilmem ama ben yaptigimdan pismanim..

ve bu vicdan azabinan nefes alamiyorum..bazen canimi kiymayi dusunuyorum..
lutfen bir yol goster bana.. cook buyuk gunah yaptim bundan kurtulmamin yolu var mi ?ne olur yardim et bana...
E...."

deep Not; esini aldatan bir hanimin feryadinin mektubu
...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
"Merhaba..çıldırmak üzeriyim derdimi kimseye anlatamıyorum.. is yerimden bir arkadasima kandim ve bir yabanci ile disari yemege ciktim ve bana dokundu..kendimi cook asagilik bir yaratik olarak hissediyorum..

ben nefsimi öldürmek isterken yeniden çanlanıyor ne olur yardım edin dinsiz olacağımı bildiğim halde bu hal benden yok olmassa ölmeyi düşünüyorum ne olursa olsun ben böyle bi günahla çıkmak istemiyorum dua edin banada yardım edin yalvarırım bişiler yazın uykular bile haram bana artık rabbimin niğmetinden yemeyecem hak etmediğimi biliyorum ama bu ianet de büyük acısıda ilişki olmadı ama yaklaşma oldu bi konuşmalarda belki daha fazlası rabbim beni affedermi bilmem ama ben çok kötüyüm nasıl kurtulacağım bu nefs denen şeyden..."

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleykum..
Ben Gonul Sizim.. bu yukaridakiler yasanmis.. olaylar..ve halen bu kardeslerim ile gorusmekteyim...
Simdi onlara ne oldu ?nerdeler?bilmek istermisiniz?
yukaridaki yazilan mektuplari eklememdeki amacim.. bir An-lik insanin nefsine.. seytana yenilmesi sonucu omur boyu insanin kendini vicdan..iman.. ahlaki aynada gorus seklini sizler ile paylasmak istedim..
bu yazimi okuyan butun kardeslerime..sesleniyorum..
degermi idi?Degdi mi?

zina yapmak arzusu ile birbirine yakınlaşıp o çirkin fiile girişen acaba şunu düşünüyormu..
ben zina yaparken her an başucumda bekleyen ecel arslanı azrail tam zina halindeyken canımı alsa ya da benimle beraber zina yaptığım erkeğin canını alsa ...

hem dünyada hem ahirette resil rüsvay olacağım,beş dakikalik gayrimeşru bir lezzet için dinsizlğe girmeye ebedi helakete düşmeye değer mi?

Hak ile meşgul olun yoksa batıl gelip sizi işgal ediyor.hergün günlük olarak istiaze tespih tazim ile meşgul olun..diyor bu fakir.. Selametle Gonul Dostlarim...

(daha yazacak cook seyler vardi.. ama simdilik kals
in..)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aldatmak sadece evli bayan ve erkekler icin gecerli degil.. Genc KIZ olup da..Temiz..bakire olmasi gerekir iken.. olmazsa buda gelecekte esi olan insani aldatmasi degilmidir?

KIZI olan her Anne bu konuda KIZI ile konusmak..onu egitmek.. bilincli bir sekilde.. KIZINI yakindan kimler ve nerede takildigini takip edip bilmeli...

insan her zaman yasak olana yanlış olana meyillidir.....zaten nefis ve iblis'te bunun için var...
sizinle her zaman ilgilenen birileri olacaktır. bir defa görüşsem birşey olmaz veya sadece tanımak için vs ile başlayan görüşmeler malesef insanı dahada içinden çıkılmaz bataklığa sürükliyebiliyor...
Gezip tozmak veya birşeyler yaşamak isteyen sadece erkekler değil bir çok bayanlarda..KIZLARIMIZ da bunları yapmak istiyor...
Dua etmek ve başka işlerle uğraşmak insanı koruyor...
Musliman arkadas cevresi..dini mekan ve dini alan siteler.. cocuklarimizi.. genc KIZLARIMIZI ahlaki yonden etkiliyebilmektedir...
inanın bir çok yerde inançlı insanlar var ama samimi inanmış temiz kalmak isteyen çok bulunmuyor...
buna da dikkat etmeliyiz..
bizler birer cobaniz kuzucuklarimiza sahip cikalim..
cook ca dualar edip.. Evladlarimiz ile yakindan ilgilenelim der bu fakir..

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Aldatmak elbetteki, öncelikle vicdanlarda açar yarayı, eşini aldatıp da vicdanen rahat olabilecek bir İNSAN Olamaz diye düşünüyorum...Er veya geç pişmanlığı derinden hissedecektir...Olmuşla ölmüşün çaresi yok derler, öncelik hata yapmaktan kaçınmaktır...Fakat olduktan sonra ise tek yapılabilecek, tövbe istiğfar etmek, birdaha aynı hataya düşmemektir...Rabbim dilerse affeder

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aldatmak elbetteki, öncelikle vicdanlarda açar yarayı, eşini aldatıp da vicdanen rahat olabilecek bir İNSAN Olamaz diye düşünüyorum...Er veya geç pişmanlığı derinden hissedecektir...Olmuşla ölmüşün çaresi yok derler, öncelik hata yapmaktan kaçınmaktır...Fakat olduktan sonra ise tek yapılabilecek, tövbe istiğfar etmek, birdaha aynı hataya düşmemektir...Rabbim dilerse affeder

Allah RAZI olsun.. aynen katiliyorum.. bu duruma dusmus,... bir kardesimizi intihar olayindan zoor kurtardik.. yanlisa yanlis ile.. gunaha gunah ile care bulamayiz.. anca daha cook batakliga gireriz...
Bu gunahlarla Allah`in huzuruna cikamazsin diye Seytan kulagimiza fisildar.. Oysa Allah Buyuk...
gunahlarimizdan Rabbimize siginip Rabbimize teslim olalim der bu fakir...

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Aldatılmak da aldatmak da elbette çok kötü bir şey. Bundan Allaha sığınırız. Efendimiz: "Bizi aldatan bizden değildir" buyurur.

Ama her şeye rağmen insanlar nefislerine ya da şeytana mağlup olabiliyorlar. Bunun için Efendimiz aldatmayı bir boşanma sebebi saymış ve hanımının kendisini aldattığını söyleyen bir insana, "Öyleyse boşa" demiştir. Hala sevdiğini söyleyince de, "O halde katlan" buyurmuştur.

Şimdi siz iki kötü durumla karsı karşıyasınız, bunlardan birisini seçmek zorundasınız: Ya boşanır ve bunun zorluklarını göze alır, bunlara katlanırsınız ki, bu çok zordur ve hangi kötülüklere sebep olacağını bilemezsiniz. Ya da bu ızdırabı içinizde sürekli taşır ve beraberliğe katlanırsınız. Şahsen ben size bunu tavsiye ederim. Çünkü böylece kocanızı da kurtarmış olursunuz. Tahammül için ve onun düzelmesi için Allaha sürekli dua edersiniz. Bu da sizin ibadetiniz olmuş olur. Ama her iki durumda da bu acıların mükâfatını Allahtan alırsınız.

Buck

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Bu kadın yinede pişman olmuş, kocası bilmiyorsa bilsin,
Soru: "Merhaba..soze nerden basliyacagimi bilemiyorum..
benim düştüğüm yanlışlara hiç kimsenin düşmesini istemem kaldi ki allahın huzuruna böyle iğrenç bi vaziyette çıkmak deli olmamak elde değil..

niye yaptimki bunu..aklim almiyor O an kendimde degildim sanki...
kendimi tanıyamıyorum ve işin kötüsü ne biliyomusun kimsenin hakkımda kötü düşünmemesi sen gerçekten çok iyi bi insansın demesi beni kahrediyor?
oysa ben igrenc nefsine yenilmis bir zavalliyim..kendimden utaniyorum...

herkesin gözünde bi ayrıydım iyi bir insandim.. ama ben biliyorum vicdanim hic susmuyor ben ne yaptim?
Niye yaptim?ihtiyacim mi vardi?evimde helalim esim mi yoktu?
Allah beni bildigi gibbi yapsin..cook igrenc hissediyorum kendimi...
kendi gözümde toprağa bile layık değilim üstelik evliyim ne yaptıysam şeytandan kurtulamadım beni bırakmıyor uğraştıkça uğraşıyor ömür boyu yemeden içmeden ibadet etsem bile bu günahı kapatamam..
yarin Allahin huzuruna bu utanc ile nasil cikacagim.. ama cikmak zorundayim baska carem mi var,..
cehenneme girmek değil korkum rızasız ve kul hakkıyla gitmek ..
cocugumun babasini aldattim...evladimi aldatim en kotusu Rabbimi aldatim.. sehvetime yenildim..
ben RABBİİM i çok seviyorum ..ama O beni sevmiyordur artik ben kendi kendimi bile sevmezkenallah beni nasil sevsin?
şeytanın oyuncağıyım artık duam ne kadar makbul bilmem ama ben yaptigimdan pismanim..

ve bu vicdan azabinan nefes alamiyorum..bazen canimi kiymayi dusunuyorum..
lutfen bir yol goster bana.. cook buyuk gunah yaptim bundan kurtulmamin yolu var mi ?ne olur yardim et bana...
E...."

deep Not; esini aldatan bir hanimin feryadinin mektubu
...

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Benim de karım sırf salakca bir meraki yüzünden eski sevgilisini arayip ne ediyor ne yapiyor evlendi mi merakindan dolayi adama ulasip tlfda bir sure konuştu. Konuşmalarında benden ne kadar nefret ettigini öğrendim. (Bu arada henuz farkinda değilim)
Sonra 3-4 gun gecti ve muhabbetleri farkli yonlere kaymaya basladi. Hakkimda surekli kötü seyler konusup eski sevgilisine canim aşkım demeler başladı. 2 hafta icinde bana kina gecesine gidecem arkadasimin diyerekten adamin yanina gitti. Birlikte ortalama 6 saat gecirdiler adamim evinde. Sonra gece geç saat eve geldi. Ertesi gun boynundaki morlugu gostererek banyoda kese yaptim morarmis diyerek beni inandırdı.
Daha sonra benim tlf.dan ben uyurken (tatil gununde) adamla 1 saat daha konuştu. Ertesi gun ise gittigimde biri beni durttu ve tlfumu kontrol edesim geldi. Gizli numaradan birini aramisim. Dedim acaba bu kim. Ses kayitlarini dinledigimde beynimden vuruldum.
Daha sonra sırdaş arkimi arayarak dedim mahvoldum. Cocuk hemen yanima geldi ve kaydi dinledi biraz sonra kapattirdi. Dedi is bitmiş.
Sonra sakin bir tavirla o gece kendi tlfundaki kayitlari cikardim yaklasik 20 gun icinde 250 tlf kaydi mevcuttu. Dinledim. Birkacgun sonra adamdan ayrildi cunku ben ne kadarda belli etmemeye calissam ogrendigim korkusuyla adamla ilisigi kesti. Sonraki kayitlarini da dinledim hic pismanlik görmedim.
Bu sure icinde bana insanlar hata yapar. Yok beni bosayacak misin vs. Gibi sorular sormaya basladi. En son kendimi emniyete alip. Kendisine anlasmali bosanma protokolu cikardim verdim eline. Imzala dedim. Bu olay bilinmeyecek sen de şartlarımı kabul edeceksin.
Karsi cikti bosanmam dedi ilk. Tabi şoka girdi. Sonra pisman oldugunu ve cocugumuzu öne sürdü.
Hic hoslanmadigim arkadaslara sahipti ne dediysem vazgeciremedim arkadaslarindan. Sonra birini aradi ve eve cagirdik. Dedim al gotur bu kadini. Arki bana ne dese?
Abi yeni bi sayfa açın. Hem 5 yilda bir hata yapmis ne varki?
Bu isin namus oldugunun farkinda degillerdi.
Rahat battı.
Çocuğumun hayatini mahvetti.
Benim hayallerim söndü.
Ben bir erkek olarak ona bu gibi seyler yapmadim. Surekli nasihat ederdim. Hatta bu olaydan 2 ay once TV de birseyden etkilenerek eski sevgiliden dost olmaz atasözünü anlattim. Neden aranmayacagini.
Bana ne kadar pismanim dese de ark.i ile tlf gorusmelerini de bir sure dinledim ve hic pismanlik olmadığını gördüm. Onun icin yirttiklari protokolu tekrar yazdim ve imzalatacam. Bu olaydan 02.07.2018 tarihinde haberim oldu.
Bilin ki dunyada esini aldatanlar sadece erkekler degil. Kadinlar da bu isi yapiyor.
Tek diyecegim namus bu. Kadinlarin namusudur bu. Erkeklerin namusu da kadinlari kizlari bacilaridir.
Lanet olsun ne diyim. Insallah sinavimda basarili olmusumdur. Allahim karsima helal süt emmiş birini cikarsin insallah.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Erkek aldatirsa kadina pek birsey olmuyor.
Ya kadın aldatirsa namusunu korumazsa erkek ne yapsin.???
Ben bu duruma düştüm. Karim eski sevgilisiyle aldatti. Hakkimda da cok kotu laflar duydum. Aldatildigima mi yanayim. Yoksa beni nasil gordugune mi?
Allah belasini versin. Olan oğluma oldu :((

Üst Alt