Değerli kardeşim Neden CENABI ALLAH CELLE CELALÜH MUSA ALEYHİSSELAMIN seninde elinde ne var diye sormuştur?
bakınız karşılıklı bir konuşmada bazen bizde aynı şeyi yaparız karşımızdakinin elinde olanın ne olduğunu görürüz,biliriz ama yinede sorarız oda ne diye.çünkü birde onun ağzından duymak isteriz.mesala ben eve geliyorum annem benim geldiğimi duyuyor beni görüyor ama bana yinede soruyor oğlum senmi geldin diye.bu gir konuşma uslubudur.yoksa CENABI ALLAH CELLE CELALÜH HAZRETİ MUSA ALEYHİSSELAMIN elindekinden habersiz değildir.
Yahu o ateist şunu görmüyormuda böyle bir soru soruyor?CENABI ALLAH CELLE CELALÜH daha sonra o asayı bir yılana çevirmiştir!cansız bir odunu yılana çeviren hiç MUSA ALEYHİSSELAMIN elinde ne olduğunu bilmezmi?
Peki CENABI ALLAH CELLE CELALÜH nasıl herşeyi bilebilir? bu soruya en güzel cevabı yine kendisi veriyor :
Eûzubillâhimineşşeytânirracîym - Bismillâhirrahmânirrahîym
Hiç yaratan bilmez mi? O, en ince işleri görüp bilmektedir ve her şeyden haberdardır.
Mülk Sure-i Celilesi / 14.Ayeti Kerime Diyanet Vakfı Meali
Evet şimdi bir düşün bakalım bir mühendis olsun ve bu mühendis bilgisayarı ilk defa icat ediyor olsun.bu mühendis bu bilgisayarın içinde ne olduğunu bilirmi bilmezmi?tabiki bilecektir.bu bilgisayarın içinde hangi malzemeler var,hangi kablolar var,bunlar ne işe yarar harddisk nedir,ram nedir,ekran kartı nedir bilmezmi bu üretici mühendis?elbette bilir işte CENABI ALLAH CELLE CELALÜHTE bu bizim yaşadığımız alemi yoktan var etmiş yani, icad etmiştir.icad edenin icad ettiği şeyi bilmemesi mümkünmüdür.
Yemeği yapan annenize anne yemeğin içine koydun,ne var BİLİYORMUSUN diye sorarmısınız?.sizin önünüze yemeği koyan annenize anne sen kuru fasulyenin içinde neler var biliyormusun dermisiniz,mantıksız olur değilmi işte o ateistin bu sözleride sizin kafanıza şüpheler sokmaya çalışan şeytan-ı lainin vesvesesiden başka birşey değildir.
CENABI ALLAH CELLE CELALÜH ben herşeye gücü yeten,herşeyi tam anlamı bilen ve görenim buyuruyorken,bir ateistin sözü sizin gibi müslümanı hiç üzmesin.siz CENABI ALLAH CELLE CELALÜHÜ dinleyin ateistleri değil.
Bakınız değerli kardeşim o gibi ateist siteler müslümanlar için hem zararlı hemde dinimize imanımıza faydası olmayan sitelerdir.sizin gibi genç bir müslüman kardeşimiz siteler yerine güzel İSLAMİ bilgiler öğreneceği sitelerde olmalıdır.daha siz tam anlamı ile dininizi öğrenmemişken ateizm belasının yazılıp çizildiği sitelerde işiniz olmamalıdır.bakınız CENABI ALLAH CELLE CELALÜH bu gibi küfür akan,CENABI ALLAH CELLE CELALÜHÜN ayetleri ile alay edilen sitelere giren kullarına ne öğütlüyor dikkatle okuyunuz:
Eûzubillâhimineşşeytânirracîym - Bismillâhirrahmânirrahîym
O (Allah), Kitap'ta size şöyle indirmiştir ki: Allah'ın ayetlerinin inkâr edildiğini yahut onlarla alay edildiğini işittiğiniz zaman, onlar bundan başka bir söze dalıncaya (konuya geçinceye) kadar kafirlerle beraber oturmayın; yoksa siz de onlar gibi olursunuz. Elbette Allah, münafıkları ve kafirleri cehennemde bir araya getirecektir.
NİSA Sure-i Celilesi / 140.Ayeti Kerime Diyanet Vakfı Meali
Hatta bırakın CENABI ALLAH CELLE CELALÜHÜ hepten inkar edenleri yahudi ve hristiyanları bile dost edinmememizi emrediyor CENABI ALLAH CELLE CELALÜH:
Ey iman edenler! Yahudileri ve hıristiyanları dost edinmeyin. Zira onlar birbirinin dostudurlar (birbirinin tarafını tutarlar). İçinizden onları dost tutanlar, onlardandır. Şüphesiz Allah, zalimler topluluğuna yol göstermez.
MAİDE Sure-i Celilesi / 51.Ayeti Kerime Diyanet Vakfı Meali
buna karşın ne buyuruyor bakınız CENABI ALLAH CELLE CELALÜH:
Eûzubillâhimineşşeytânirracîym - Bismillâhirrahmânirrahîym
Ey iman edenler! Allah'tan korkun ve doğrularla beraber olun.
TEVBE Sure-i Celilesi / 119.Ayeti Kerime Diyanet Vakfı Meali (mealler kuranmeali.com)
Evet benden korkun doğru kullarımla beraber olun diyor tabiki bu doğrulardan kasıt ateist,yahudi,hristiyan veya başka dinden olanlar değil MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZDİR tabiki kardeşleriniz varken düşmanlarınızın yanında olurmusunuz?
Tabiki bunun yanında müslümanlar içerisindede yanlış yollarda olanlar PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEMİN sünnetini inkar edenler var,imanın 6 rüknünden biri olan kaderi inkar edenler var v.s v.s.onlarda bizim itikadimiz açısından son derece tehlikelidir.
Olmazmısınız,olmamalısınız çünkü onlar bizim dinimize imanımıza düşmanlardır.bizi dinimizden imanımızdan saptırmak isterler.bu ise bizim için büyük felakettir sonsuz azaba düşmenin nedenidir.tabiki onlarla dost olmayın demek düşman olun,haksız yere saldırında demek de değildir.dost olacağımız bunca kardeşimiz varken,öğreneceğimiz bu kadar Dini ilmimiz varken ateizmle veya başka dinlerle uğraşmayalım.
ALLAH-U ALEM (CENABI ALLAH CELLE CELALÜH en doğrusunuı bilir.)hakkınızı helal edin selam ve dua ile