- Katılım
- 25 Temmuz 2011
- Mesajlar
- 7,319
- Tepkime puanı
- 117
Armutlu Salata:
Meyve salatasında dereotunun ne işi var diyebilirsiniz ama biz yediğimizde çok uyumlu olduklarına karar verdik.
Malzemeler:
- 2 adet deveci armudu, soyulup küp küp doğranmış
- 1 nar, temizlenmiş
- 2 adet portakal, biri küp küp; diğeri halka halka doğranmış
- yarım demet dereotu, ince kıyılmış
- arzu edilirse servis esnasında serpmek üzere ceviz
Armutu, narı, küp doğranmış portakalı ve dereotunu karıştırın. Dılimlenmiş portakalla servis tabağınızı süsleyin ver servis yaptığınız tabaklara dilerseniz birer kaşık ceviz ilave edin.
not: küp doğranmış portakal armutun kararmasını önlüyor. cevizi önden eklerseniz rengi salatayı karartabilir.