Uzun zamandır yapmayı düşündüğüm'ü nihayetinde gerçekleştirdim .
Çevre bahçe düzenlemesi ve evimin önünden görüntüler.
Kapı kaldı başka bahara
Ve nihayet başka baharı beklemeden kalan işlere de başladık. Raylı kapı montajı için beton direk döktüm.
Evimin önünü(bahçeyi) raylı kapı takarak kapattık. Montaj sonrası son rotüşler
Mirascım(torun-1)
Bazıları bahçesinden alan kazanmak için kapıyı dışarı monta eder bizde yol daralmasın diye içeri montajladık
Dün siparişini verdiğim çimento ile çakıl bugün sabah geldi ve bismillah deyip kolları sıvadım
Zemin biraz eğimli olduğu için beni baya bi yoracak gibi.
Beton karıştırma mikserimiz olmadığı için mecburen beden kuvetiyle bugünlük beton bukadar
Ve bugün 02/10/2014.
Annemizin gözünde biz halen çocuk olduğumuz için gördüğünüz gibi annem yaptığım işi kontrole geliyor
Çimentomuz bittiği için kalan kısmı bayramdan sonraya bıraktık.
Buraya altı el arabası çakıl üç torba çimento gitti birokadar daha çakıl + çimento gidecek
Şimdilik bu kadar devamı bayramdan sonra

Çevre bahçe düzenlemesi ve evimin önünden görüntüler.
Kapı kaldı başka bahara
Ve nihayet başka baharı beklemeden kalan işlere de başladık. Raylı kapı montajı için beton direk döktüm.

Evimin önünü(bahçeyi) raylı kapı takarak kapattık. Montaj sonrası son rotüşler
Mirascım(torun-1)
Bazıları bahçesinden alan kazanmak için kapıyı dışarı monta eder bizde yol daralmasın diye içeri montajladık
Dün siparişini verdiğim çimento ile çakıl bugün sabah geldi ve bismillah deyip kolları sıvadım
Zemin biraz eğimli olduğu için beni baya bi yoracak gibi.
Beton karıştırma mikserimiz olmadığı için mecburen beden kuvetiyle bugünlük beton bukadar
Ve bugün 02/10/2014.
Annemizin gözünde biz halen çocuk olduğumuz için gördüğünüz gibi annem yaptığım işi kontrole geliyor
Çimentomuz bittiği için kalan kısmı bayramdan sonraya bıraktık.
Buraya altı el arabası çakıl üç torba çimento gitti birokadar daha çakıl + çimento gidecek
Şimdilik bu kadar devamı bayramdan sonra