Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Duyurular Tebrik ve Kutlamalar
Kandil Mesajları
Berat Kandil Geceniz Mübarek Olsun...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 52343" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black"><span style="color: Black">Farkettiginize sevindim..benim de ufak satir aralari dikkatimi ceker..mesela ben bu islamiforumlar.net sitesine 07-26-2011 gelmisim..</span></span></p><p><span style="color: Black"><span style="color: Black">ve ilk kandil kutlamasi 07-14-2011 de olduguna gore daha once bu sitte mi yoktu..yoksa Kandil kutlamasi mi?diye merak ettim simdi..</span></span></p><p><span style="color: Black"><span style="color: Black">hep gecmisi merak ettigim icin olsa gerek yillarca gunluk tutarim...</span></span></p><p><span style="color: Black"><span style="color: Black">ve 2011 de açılan bir kutlama mesajını 2012 de hala devam ettirebilmek ve 2013 de de devam ettirmeyi yeglerim..sanki tarihi surduruyoruz...</span></span></p><p><span style="color: Black"><span style="color: Black"></span></span></p><p><span style="color: Black"><span style="color: Black">04 Temmuz 2012, Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun</span></span></p><p><span style="color: Black"><span style="color: Black"></span></span></p><p><span style="color: Black"><span style="color: Black">'Apaçık kitaba yemin olsun ki, Biz Kur'an-ı mübarek bir gecede indirdik. Biz, gerçekten uyarıcıyız. O mübarek gecede, her hikmetli iş katımızdan bir emirle ayırt edilir...'(Duhan, 44/1-4)</span></span></p><p><span style="color: Black">Mubarek Ramazan Ayına gırmek uzere oldugumuz su mubarek gunlerde Berat kandılımız bızım ıcın gunahlardan arıdındıgımız kurtulus gunlerı ve cumle muslumanların beratı olsun ınsaALLAH.</span></p><p><span style="color: Black">Berat kandiliniz mübarak olsun hayırlı geceler selam ve dua ile</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 52343, member: 1049"] [COLOR=Black][COLOR=Black]Farkettiginize sevindim..benim de ufak satir aralari dikkatimi ceker..mesela ben bu islamiforumlar.net sitesine 07-26-2011 gelmisim.. ve ilk kandil kutlamasi 07-14-2011 de olduguna gore daha once bu sitte mi yoktu..yoksa Kandil kutlamasi mi?diye merak ettim simdi.. hep gecmisi merak ettigim icin olsa gerek yillarca gunluk tutarim... ve 2011 de açılan bir kutlama mesajını 2012 de hala devam ettirebilmek ve 2013 de de devam ettirmeyi yeglerim..sanki tarihi surduruyoruz... 04 Temmuz 2012, Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun 'Apaçık kitaba yemin olsun ki, Biz Kur'an-ı mübarek bir gecede indirdik. Biz, gerçekten uyarıcıyız. O mübarek gecede, her hikmetli iş katımızdan bir emirle ayırt edilir...'(Duhan, 44/1-4)[/COLOR] Mubarek Ramazan Ayına gırmek uzere oldugumuz su mubarek gunlerde Berat kandılımız bızım ıcın gunahlardan arıdındıgımız kurtulus gunlerı ve cumle muslumanların beratı olsun ınsaALLAH. Berat kandiliniz mübarak olsun hayırlı geceler selam ve dua ile[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günde beş vakit kıldığımız nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Duyurular Tebrik ve Kutlamalar
Kandil Mesajları
Berat Kandil Geceniz Mübarek Olsun...
Alt