Bir anne istiyorum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Bir insan acı duyabiliyorsa..CANLIDIR…
Bir insan başkasının acısını duyabiliyorsa
İNSANDIR…

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bazı insanlar vardır, VEFA gibidirler, değdikleri hayatı cennete çevirirler.. Aranızda, bilmem ne kadar mesafeler, kilometreler, cümleler, geçmiş olursa olsun.. Onların varlığı size unuttuğunuz ne varsa hatırlatır...Dışarıdan bakınca çoğu onlara ?ZOR İNSANSIN? der.Aslında içlerinde başını okşayıp uyutmak isteyeceğiniz küçük bir çocuk saklıdır.Asla size ait değillerdir, ama hep sizinledirler, bilirsiniz, hissedersiniz?ki Onlar Size Allah-in emanettidir..Ve bu bazı insanlari Allah cc.en çok ihtiyaç duyduğunuz AN?da ortaya çıkarip KAPIMIZA gonderirir...minicik bir hamleyle sizi, yaşadıklarınızı ve hayatı, kısaca her şeyi yoluna koyarlar?Onlar mi Kim?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
bby.jpg

Bu Yazi da Nerden cikti diyen Gonul Dostlarim..bildiginiz gibi yazdigim her Yazinin bir Sebebi, hikmetti ..var..
Hikmet Yazan da degil Yazdiran Rabbim-de Hamd olsun...
Her bir paylasimim arka perdesinde gercek bir Hayat hikayesi vardir..
Bu Yazimi da Vicdan azabi cekiyorum Yazimi okuyan bilir ki..
kendi annesi tarafindan ofke nobetti sirasinda 6 yasindaki oglunun kollunu kiran anne..Bu Sabah O cocugu Koruyucu aileye yerlestirdik ve Cocuga Ben den bir sey istiyormusun diye sordugumda evet..
Beni Seven bir Anne istiyorum dedi..
Oysa Onu annesi cook seviyor bunu ben biliyorum ama her dovulen cocuk onlari Anneleri sevmedigini dusunuyor..
acaba hangisi daha cok istirap verici.. fiziksel siddet, taciz mi yoksa insanin kendisinin oz Annesi tarafindan sevilmedigini dusunmesi mi?
Sevgi bazen bir tebbessum bazen tatli bir dil bazen ise sadece SABIR-dir...

Üst Alt